Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Antraciete tegels

Antraciete tegels worden veel gebruikt als basis voor veel ruimtes. Je kunt je hierbij uitleven met verschillende kleuren meubels en accessoires. Met antraciete tegels speel je altijd op ‘safe’ en geef je jouw ruimte een mooie uitstraling. Zo worden er veel antracietkleurige tegels gebruikt in woonkamers, maar ook als tuintegel voor het terras of tuin.

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

274 producten gevonden
Antraciete tegels - Ceradeco Nuvola Antracite
€ 72,50 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Parma Antracite
Vanaf € 71,49 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Sasso Nero
€ 93,99 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Palermo Antracite
Vanaf € 65,99 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Trentino Nero
Vanaf € 65,99 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Nordlys Trondheim
€ 101,49 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Verona Antracite
Vanaf € 71,49 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Milano Verde
€ 65,99 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Vicenza Celeste
€ 79,99 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - View Black
€ 75,99 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Massetto Antracite
€ 65,99 per m2
incl. BTW
Antraciete tegels - Irish Blue
Vanaf € 63,98 per m2
incl. BTW

Antraciete tegels in de woonkamer

Wil je antraciete tegels in je woonkamer? Dan behoudt je met grote antraciete tegels een ruimtelijk effect. Maak je zowel de vloer als de wanden antraciet van kleur, houdt er dan rekening mee dat de ruimte dan optisch kleiner lijkt. Bij een grotere ruimte is het uiteraard minder belangrijk om hier over na te denken.

Totaaltegel heeft verschillende tinten antraciet vloertegels in het assortiment. De tinten variëren van lichter antraciet (ook wel donkergrijs) tot bijna zwart. We hebben tegels met verschillende structuren, bewerkingen en materialen. Afhankelijk van deze eigenschappen zijn de tegels dus bijvoorbeeld goed schoon te maken, krassen ze niet of verkleuren ze niet.

Antraciet grijs tegels voor wanden?

Voor wanden zijn er meer speelse variaties mogelijk. Zoals antraciet reliëf tegels, matjes, tegels met lichtere aders, antraciete patroontegels of een mix van kleuren. Antraciet wandtegels zijn er dus in alle soorten en maten. Ze zijn dan ook toe te passen in alle verschillende woonstijlen. Antraciet grijze tegels met een patroon tegen een wand zijn ook mooi te combineren met een effen kleur antraciet vloer of wat denk je van badkamer tegels antraciet?

Terras van antraciet tegels

Voor een terras is antraciet een neutrale kleur die mooi combineert met gras en kleurige borders in de tuin. Er zijn veel antraciet terrastegels van keramiek. Het grote voordeel is dat deze, ondanks de weersomstandigheden, niet veranderen van kleur. We bieden ook natuursteen terrastegels aan in de kleur antraciet. Deze verweren en verkleuren mooi door de jaren heen. Het is dan ook belangrijk te weten wat je zelf mooi vindt en welke eisen je stelt aan het onderhouden van je tuin en terras. Antraciet tegels en grijze tegels zijn de meest populaire tegels voor tuin en terras.

Tegels antraciet in showroom

Wil je toch even een antraciete tegel komen bekijken bij Totaaltegel? Je bent van harte welkom in een van onze vestigingen. Heb je geen tijd voor een bezoekje aan een van onze showrooms? Vraag dan (wanneer mogelijk) een monstertegel aan of maak een online vloeradvies afspraak. We helpen je graag verder!