Beige vloertegels

We zien de Beige vloertegels erg veel terug in Mediterrane stijlen en Bourgondische boerderijen. Het zorgt voor veel warmte en licht in een ruimte. Er zijn vele soorten beige keramische vloertegels te krijgen van eenvoudig en strak tot aan zeer genuanceerde tegels. De keramische beige tegels zijn veelal gebaseerd op Travertin vloertegels en Franse Bourgondische Dallen. De zachte beige kleuren zijn mooi te combineren met natuurlijke materialen zoals hout. Ons assortiment bestaat uit een groot aantal beige keramische vloertegels. Daarnaast bieden wij diverse Travertin soorten en Franse Bourgondische Dallen aan voor zeer scherpe prijzen. Keramische vloertegels zijn kleurvast, krasvast en eenvoudig te onderhouden. De kwaliteit van de prints is uitstekend waardoor de keuze vaak op keramiek valt. Ook zijn er veel klanten die specifiek op zoek zijn naar natuursteen tegels. Elke tegel is uniek en er ontstaat daardoor een prachtig geheel. Natuursteen staat er om bekend dat het kan verwerken (oneffenheden die kunnen ontstaan met de jaren). Dit kan voor de een nadelig zijn, terwijl de ander juist gecharmeerd is van de mooie karakteristieke uitstraling die hierdoor ontstaat. Een goed voorbeeld zijn de Franse Bourgondische dallen. Deze prachtige tegels worden met de jaren mooier door het gebruik, het maakt de tegel uniek. De mogelijkheden zijn eindeloos. In onze showroom kunnen we de mogelijkheden en verschillen laten zien. Diverse producten zijn hier in groter oppervlak te bekijken.

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Aanbieding
Maatvoering
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

107 producten gevonden
Beige vloertegels - Castle Stone Beige
€ 31,36 per m2
(excl. BTW)
Beige vloertegels - Evoke Beige Deco Mix
€ 55,09 per m2
(excl. BTW)
Beige vloertegels - Evoke Talco Deco Mix
€ 55,09 per m2
(excl. BTW)
Beige vloertegels - Cosy Maastricht
€ 45,41 per m2
(excl. BTW)
Beige vloertegels - Image Greige
Actie
€ 24,95 per m2
Nu € 16,48 per m2
(excl. BTW)
Beige vloertegels - Sky Silver
Actie
€ 24,95 per m2
Nu € 16,48 per m2
(excl. BTW)
Beige vloertegels - Sky Greige
Actie
€ 24,95 per m2
Nu € 16,48 per m2
(excl. BTW)
Beige vloertegels - Manoir Gris Brion
€ 33,06 per m2
(excl. BTW)
Beige vloertegels - Manoir Beige Ango
€ 33,06 per m2
(excl. BTW)

Zeer scherp geprijsde beige tegels

Totaaltegel staat bekend om zijn scherpe prijzen voor topkwaliteit vloeren. Voorop staat dat onze klanten met een goed gevoel naar huis gaan en jarenlang plezier beleven aan hun keuze. Het assortiment keramische vloertegel beige is zeer uitgebreid en daarom adviseren wij je graag over de mogelijkheden in onze showroom. Door het stellen van de juiste vragen, pikken wij de tegels beige uit ons assortiment die aan de wensen voldoen. Wij weten als geen ander hoe lastig het kan zijn om een keuze te maken, het is daarom altijd mogelijk om een proeftegel mee naar huis te nemen. Heb je geen tijd om een bezoek te brengen aan onze showroom? Wij staan je graag telefonisch te woord. Het is overigens ook mogelijk om een monster aan te vragen zodat je de beige vloertegel kunt bekijken en voelen. Op onze website worden alle vloertegels overzichtelijk weergegeven. 
 

Vloertegels beige in diverse afmetingen

Totaaltegel biedt beige vloertegels aan in diverse afmetingen. Een geliefde afmeting voor een beige tegel is 40x80x1 cm. De Franse Bourgonische dallen en de Travertin tegels worden voornamelijk in deze afmetingen geproduceerd omdat er veel vraag is naar een keramische beige tegel in deze afmeting. Totaaltegel kan een groot deel van de keramische vloertegels leveren uit voorraad. Bij bestelling is de levertijd van de keramische vloertegels circa 2 weken. Naast keramische vloertegels kun je bij Totaaltegel terecht voor Natuursteen vloertegels, Franse Bourgondische dallen en Composiet vloertegels. Het assortiment is zeer uitgebreid en divers. Er zijn niet alleen talloze kleuren te krijgen, ook diverse afmetingen en bewerkingen. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren door een van onze ervaren verkoop specialisten. Totaaltegel biedt naast vloertegels ook verwerkingsmaterialen en onderhoudsmaterialen aan. Wij voorzien je graag van een passend verwerkings advies. Het is ook mogelijk om het legwerk geheel te laten verzorgen door Totaaltegel. In overleg wordt een geschikte legdatum afgesproken.