Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Beige vloertegels

We zien de beige vloertegels erg veel terug in Mediterrane stijlen en Bourgondische boerderijen. Het zorgt voor veel warmte en licht in een ruimte. Er zijn vele soorten beige keramische vloertegels te krijgen van eenvoudig en strak tot aan zeer genuanceerde tegels. De keramische beige vloertegels zijn veelal gebaseerd op Travertin vloertegels en Franse Bourgondische Dallen. De zachte beige kleuren zijn mooi te combineren met natuurlijke materialen zoals hout.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

156 producten gevonden
Beige vloertegels - Mystic Beige
€ 74,03 per m2
incl. BTW
Beige vloertegels - Essenze Cannella
Aanbieding
€ 47,01 per m2
Nu € 39,95 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Beige vloertegels - Essenze Vaniglia
Aanbieding
€ 47,01 per m2
Nu € 39,95 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Beige vloertegels - Carrière du Kronos Bruges Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Beige vloertegels - Carrière du Kronos Bruges Bordo Anticato
Vanaf € 51,93 per m2
incl. BTW
Beige vloertegels - To Be Concrete Gesso
Vanaf € 39,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Beige vloertegels - Unique Travertin White Vein Cut
Vanaf € 41,62 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Beige vloertegels - Unique Travertin White Minimal
Vanaf € 41,62 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Beige vloertegels - Unique Travertin Cream Ancient
Vanaf € 41,62 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Beige vloertegels - Logwood Cream
Vanaf € 48,32 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Beige vloertegels - Logwood Beige
Vanaf € 48,32 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Beige vloertegels - Logwood Taupe
Vanaf € 48,32 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Beige vloertegels

Tijdens het kiezen van een vloertegel is het belangrijk om te bepalen welke sfeer de ruimte moet uitstralen. Een beige tegel vormt een perfecte basis voor een ruimte. Door de beige vloertegel te combineren met beige wandtegels en verschillende materialen en kleuren kan een ruimte eigen gemaakt worden. Wanneer je een beige vloertegels  in een badkamer combineert met zwarte accessoires krijgt de ruimte een stoere industriële uitstraling. Vloertegels in de kleur beige kunnen ook perfect gecombineerd worden met aardetinten voor een rustige landelijke uitstraling. Door het af te stijlen met producten uit hetzelfde kleurenpallet creëer je rust en warmte in een ruimte.

Beige tegelvloer van natuursteen

Naast keramiek bieden wij diverse beige natuursteen vloertegels aan. Veel klanten zijn specifiek op zoek naar natuursteen vloertegels. Elke tegel die wordt verkocht is namelijk uniek. Daardoor ontstaat er een prachtig geheel. Een beige tegelvloer van natuursteen staat erom bekend dat het kan verweren. Dit betekend dat er door de jaren heen oneffenheden ontstaan. Voor de een kan dit als een nadeel worden gezien, terwijl de ander juist gecharmeerd wordt van de karakteristieke uitstraling die hierdoor ontstaat. Een goed voorbeeld is de beige vloertegel van de Franse Bourgondische dallen.

Beige vloertegels

Beige vloertegels zijn een ontzettend stijlvolle keuze op het gebied van interieur vernieuwing. Naast dat een keramische tegel eenvoudig is om te onderhouden, zijn de beige vloertegels ook ontzettend stijlvol te combineren, hierdoor zijn beige tegels geschikt voor elke denkbare ruimte binnenshuis. Ook met licht hoef je geen rekening te houden want de keramische tegels zijn kleurvast. Ondanks lichtinval zullen de tegels niet verkleuren waardoor de tegels jaren lang mooi zullen blijven. Ben je toch meer op zoek naar een natuurproduct? Bekijk dan eens de beige natuursteen vloertegels.

Keramische vloertegels beige

Ons assortiment bestaat uit diverse keramische vloertegels in beige. Dit materiaal is kleurvast, kras bestendig en zeer eenvoudig in onderhoud. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over vlekken. Dit komt doordat de vloertegels op zeer hoge temperatuur zijn gebakken en daarom zeer hard zijn. Verder zijn de prints van de keramische vloertegels van uitstekende kwaliteit. Hierdoor wordt er vaak gekozen voor een tegelvloer van keramiek.

Tegel zandkleur in diverse afmetingen

Wij bieden zandgekleurde beige vloertegels aan in diverse afmetingen. Een populaire afmeting voor een beige tegel is 40x80 cm. In deze afmeting worden vaak de Travertin en Franse Bourgondische dalen geproduceerd. De vloertegels zijn in talloze kleuren verkrijgbaar. Ons assortiment is zeer uitgebreid en divers. Er zijn niet alleen ontzettend veel kleuren verkrijgbaar maar ook verschillende afmetingen en bewerkingen. Voor een tegel zandkleur ben je bij ons aan het juiste adres!

Zeer scherp geprijsde beige tegels

Wij staan bekend om onze A-kwaliteit vloertegels tegen zeer scherpe prijzen. Wij stellen voorop dat onze klanten met een goed gevoel naar huis gaan en jarenlang plezier beleven met hun gemaakte keuze. Ons assortiment vloertegels beige is zeer uitgebreid en daarom adviseren wij je graag in onze showroom over de mogelijkheden. Onze vakmensen weten door het stellen van de juiste vragen welke vloertegel beige er voldoet aan jouw wensen. Daarnaast is het altijd mogelijk om een proeftegel mee naar huis te nemen. Heb je geen tijd om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms? Geen probleem! Wij staan ook telefonisch voor je klaar. Wij weten als geen ander dat een keuze maken erg lastig is. Wij hopen hierdoor dat het maken van een keuze makkelijker wordt. Vind je beige tegels toch niet mooi? Wij hebben ook grijze vloertegels in ons assortiment.

Vloertegels beige in diverse afmetingen

Totaaltegel biedt beige vloertegels aan in diverse afmetingen. Een geliefde afmeting voor een beige tegel is 40x80x1 cm. De Franse Bourgonische dallen en de travertin tegels worden voornamelijk in deze afmetingen geproduceerd omdat er veel vraag is naar een keramische beige vloertegel in deze afmeting. Bij bestelling is de levertijd van de keramische vloertegels circa 2 weken. Naast keramische vloertegels kun je bij Totaaltegel terecht voor natuursteen vloertegels, Franse Bourgondische dallen en composiet vloertegels. Het assortiment is zeer uitgebreid en divers. Er zijn niet alleen talloze kleuren te krijgen, ook diverse afmetingen en bewerkingen. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren door een van onze ervaren verkoop specialisten.Wij voorzien je graag van een passend verwerkings advies. Het is ook mogelijk om het legwerk geheel te laten verzorgen door Totaaltegel. In overleg wordt een geschikte legdatum afgesproken.