Onze deuren zijn vanaf zaterdag 15 januari weer geopend! Kom gerust langs in een van onze showrooms, ook zonder afspraak!

Taupe vloertegels

Wil je mooie taupe vloertegels in bijvoorbeeld de keuken of woonkamer? Kijk ons aanbod hieronder. Je kunt aan de linkerzijde eenvoudig filters toepassen. Zo kun je de selectie tegels zo specifiek mogelijk instellen zodat deze overeenkomt met jouw wensen. Zoek je een toch meer beige vloertegel? Bekijk dan ons aanbod beige vloertegels!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

22 producten gevonden
Taupe vloertegels - Grunge Taupe
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Taupe vloertegels - Grunge Storm
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Taupe vloertegels - Thecourt Taupe
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Taupe vloertegels - Terrazzo Beton Mini
€ 48,72 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Taupe vloertegels - Eureka Moka
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Taupe vloertegels - Infinity Moka
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Taupe vloertegels - Infinity Sand
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Taupe vloertegels - Le Reverse Taupe Elegance
€ 45,25 per m2
(excl. BTW)
Taupe vloertegels - Le Reverse Taupe Carved
€ 45,25 per m2
(excl. BTW)
Taupe vloertegels - Le Reverse Taupe Antique Bordo Heritage
€ 58,47 per m2
(excl. BTW)
Taupe vloertegels - Le Reverse Taupe Antique
€ 45,25 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Taupe vloertegels - Castle Taupe - Naturale
€ 40,91 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Taupe vloertegels; de perfecte aardetint voor jou

Ben je op zoek naar dé perfecte vloertegel voor jou maar wil je geen grijs of antraciet? Wellicht zijn  taupe tegels dan wel een geschikte keuze voor jou. Deze warme aardtint is makkelijk te combineren met de rest van jouw interieur. Daarnaast zijn taupe kleur vloertegels tijdloos en sfeervol. In het taupe tegels assortiment zijn ze in diverse materialen en voor verschillende doeleinden te vinden. Zoals keramische vloertegels in taupe kleur die zeer onderhoudsvriendelijk zijn. Maar ook een breed assortiment natuursteen vloertegels. Met deze taupe kleur vloertegels creëer je gegarandeerd sfeer.

Vloertegels taupe combineren binnenshuis

Vloertegels taupe zijn er bij Totaaltegel in verschillende maten, afwerkingen, prints, vormen en structuren. Deze kleur is heel goed te combineren met elementen gemaakt van hout. De kleur taupe is ook heel makkelijk te combineren met andere tegel kleuren. Warme tinten en wit gekleurde tegels gaan goed samen met een taupe vloertegel. Door het gebruik van deze kleuren creëer je een warm en sfeervol geheel. Naast de aardekleurige tegel kun je het kleurenpalet terug laten komen in het interieur. Hierdoor vormt de tegelvloer de rustige basis voor een warm interieur.

Taupe kleur vloertegels of toch een andere kleur?

Weet je niet zeker of je taupe kleur vloertegels mooi vindt en liever een andere tint in huis wilt? Vraag een monster aan van jouw favoriete taupe vloertegel of kom de verschillen bekijken in een van onze showrooms. Onze Totaaltegel adviseurs zullen je helpen bij het maken van de perfecte keuze. Je kunt dan alsnog een proeftegel mee naar huis te nemen, zodat je kunt kijken of de kleur past bij bijvoorbeeld je bank of tafel. Ben je op zoek naar een donkere tegel? Kijk dan eens naar ons aanbod zwarte vloertegels.