Taupe tegels

Met tegels in de kleur taupe krijg je een mooie warme kleur wand of vloer. In Zuid-Europese landen zie je veel taupe kleur tegels. Dus wil je nog een beetje in mediterrane sferen blijven na een vakantie? Verleng je vakantie gevoel in en rondom je huis met taupe tegels!

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

96 producten gevonden

Taupe tegels badkamer

Meestal worden er niet al te veel accessoires in de badkamer gezet, het moet tenslotte gemakkelijk schoon te maken zijn. Hierdoor kan een badkamer vaak wat kil aanvoelen. Met badkamertegels taupe heb je hier geen last van. Taupe vloertegels of taupe wandtegels geven je badkamer meer warmte. Taupe is een mooie basiskleur en goed te combineren met bijvoorbeeld een witte tegel.

Mediterraans terras

Met een palm of een olijfboompje in je tuin, een taupe kleurig terras en de zon die schijnt, waan je je op een mediterraans terras. Blijf zo genieten van je favoriete vakantiebestemming. Taupe terrastegels geven je meteen een ‘warm’ gevoel als je er naar kijkt. Of de zon nu schijnt of dat het regent. Wie wil er niet een fijn gevoel krijgen als je naar buiten kijkt? Wil je deze sfeer? Dan zijn taupe kleurige tegels wel wat voor jou.

Taupe tegel kopen

Wil je een taupe tegel kopen? Van diverse tegels kunnen monster tegels aangevraagd worden. Je kunt natuurlijk ook direct een offerte aanvragen! Wil je toch liever een iets lichtere tegel dan taupe? Dan zijn beige tegels misschien iets voor jou? Bekijk de verschillen in een van onze showrooms!