Kwartscomposiet vensterbanken

Kwartscomposiet is een uiterst hard materiaal. Het bestaat uit een samenstelling van kwarts, hars en kleurstoffen. Omdat dit materiaal zo hard is slijt het vrijwel niet. Zoals je ziet zijn er diverse kleuren en structuren mogelijk, zo hebben wij kwartscomposiet vensterbanken met een marmer look, een hardsteen look en een beton look. De Belgisch hardsteen look vensterbank is geborsteld, deze heeft daarom een zogeheten “Leather finish”. Het oppervlak van deze vensterbank ik niet glad maar ietwat ruw.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

5 producten gevonden
Kwartscomposiet vensterbanken - Latte Kwartscomposiet Vensterbank
€ 56,00 per m1
(excl. BTW)
Kwartscomposiet vensterbanken - Concreto Kwartscomposiet Vensterbank
€ 58,00 per m1
(excl. BTW)

De overige vensterbanken hebben een matte afwerking. Alle kwartscomposiet vensterbanken zijn zeer onderhoudsvriendelijk; ze zijn namelijk vlek- en zuurbestendig.

Wat is kwartscomposiet?

Kwartscomposiet bestaat uit een samenstelling van kwarts, hars en kleurstoffen. Er zijn diverse kleuren en structuren mogelijk, in ons assortiment hebben we bijvoorbeeld marmer look vensterbanken, maar ook beton look en Belgisch hardsteen look.

Hoe onderhoud ik kwartscomposiet?

Kwartscomposiet heeft een hoge dichtheid van porien wat betekent dat het niet poreus is. Hierdoor is kwartscomposiet bestand tegen veel vloeistoffen en vetten.

Kwartscomposiet heeft een zeer hoge dichtheid, hierdoor is het niet nodig om dit te impregneren of op een andere manier een beschermlaag aan te brengen. Let op dat je geen bijtende middelen gebruik op je vensterbanken, hierdoor kan de glans van het product afnemen.

Heb je vlekken op de vensterbank en wil je dit schoonmaken? Gebruik dan een gewone vaatdoek met bijvoorbeeld afwasmiddel (vermijd sterk alkalische middelen zoals chloor, gootsteenontstopper, vaatwasser tabletten, ovenreinigers en verfoplosmiddel en gebruik ook geen agressieve ontvetters of bleekmiddel).

Lees meerminder