Vloertegels 120x120

Steeds meer mensen maken de keuze voor grote tegels. Vloertegels 120x120 zijn prachtig voor in je woning maar ook jouw terras geven ze een prachtige luxe uitstraling. De grootte van de tegels zorgt ervoor dat kleinere ruimtes groter lijken dan dat ze daadwerkelijk zijn. Liever een maatje kleiner? Wij bieden een groot assortiment 80x80 cm vloertegels aan.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

90 producten gevonden
Vloertegels 120x120 - Allure Alaska
Bekijk product
Vloertegels 120x120 - Allure Orobico
Bekijk product
Vloertegels 120x120 - Soap Stone Coffee
Bekijk product
Vloertegels 120x120 - Re_Tour Ivory
Bekijk product
Vloertegels 120x120 - Re_Tour Rope
Bekijk product
Vloertegels 120x120 - Re_Tour Fog
Bekijk product
Vloertegels 120x120 - Re_Tour Mud
Bekijk product

Tegels 120x120

De vloertegels 120x120 cm zijn naast groot, ook robuust, stoer en modern. Deze tegels worden vaak toegepast in de badkamer als badkamer vloertegels en in de woonkamer als woonkamer vloertegels. De grootte van de tegels zorgt voor een ruimtelijke uitstraling doordat er weinig voegen worden gebruikt. De tegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, designs en stijlen. Het is belangrijk dat er in het maken van je keuze rekening wordt gehouden met de muren van de woning en de meubels die je hebt of gaat kopen. Vind je het moeilijk om een keuze te maken? Kom gezellig langs in een van onze showrooms en laat je adviseren door een van onze medewerkers.  

Vloertegels 120x120

Wij bieden een breed assortiment keramische tegels 120x120 cm aan. Tegels van keramiek zijn uiterst duurzaam omdat het materiaal slijtvast, krasbestendig en onderhoudsvriendelijk is. Vuil en vocht hebben geen kans. Dit komt doordat de tegels op een hoge temperatuur zijn gebakken en daarom zeer hard zijn. Wij bieden een breed assortiment natuursteenlook vloertegels 120x120 aan in verschillende prijsklassen, stijlen en kleuren.

Welke tegel past het beste bij mij?

Wellicht weet je al welk formaat tegels je wil toepassen maar twijfel je nog over het materiaal. Of misschien heb je nog geen idee welke tegels het beste bij je passen. Om je te helpen met het maken van de juiste keuze kun je voor advies langskomen in een van onze showrooms. Onze medewerkers staan hier voor je klaar zodat jij uiteindelijk de beste keuze kunt maken en super tevreden bent met je vloer!