Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Vloertegels 80x80

Vloertegels met een groot formaat doen een kleine ruimte groter lijken. Dit komt onder andere doordat er minder voegen zichtbaar zijn. Ben je daar naar op zoek? Kijk dan eens naar onze vloertegels 80x80. Als je alle tegels die wij in het assortiment hebben wilt zien, Is 80x80 cm net een te klein formaat? Dan kun je ook eens kijken naar ons aanbod 90x90 cm vloertegels.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

77 producten gevonden
Vloertegels 80x80 - Les Bois Slavonia Versailles
€ 86,32 per m2
incl. BTW
Vloertegels 80x80 - Carrière du Kronos Namur Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Vloertegels 80x80 - Carrière du Kronos Bruges Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Vloertegels 80x80 - Carrière du Kronos Bruges Bordo Anticato
Vanaf € 51,93 per m2
incl. BTW
Vloertegels 80x80 - Dream Taupe
€ 38,45 per m2
incl. BTW
Vloertegels 80x80 - To Be Concrete Gesso
Vanaf € 39,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels 80x80 - Carrière du Kronos Gent Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels 80x80 - Oxide Aluminium
Vanaf € 44,46 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels 80x80 - Oxide Bronze
Vanaf € 44,46 per m2
incl. BTW
Vloertegels 80x80 - Oxide Copper
Vanaf € 44,46 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels 80x80 - Oxide Titanium
Vanaf € 44,46 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Vloertegels 80x80 - Gravity Light
Vanaf € 39,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Vloertegels 80x80 van natuursteen of keramiek

Wanneer je op zoek gaat naar passende vloertegels heb je de keuze uit een aantal verschillende materialen. Binnen ons assortiment vind je een vloertegel 80x80 in natuursteen en keramiek. Natuursteen heeft een authentieke uitstraling waardoor geen enkele tegel hetzelfde is. Natuursteen is verkrijgbaar in verschillende soorten met elk hun specifieke eigenschappen. Natuursteen staat erom bekend dat het niet krasbestendig of slijtvrij is. Maar dat maakt natuursteen nou juist zo levendig. Keramische tegels zijn een duurzame keuze. Keramiek is onder andere krasbestendig, slijtvast en maatvast. Bovendien maken vocht en vuil geen schijn van kans omdat de tegels zeer hard gebakken zijn. De keramische vloertegels 80×80 is dus zeer onderhoudsvriendelijk. In ons uitgebreide assortiment vind je natuursteen en keramische vloertegels in alle stijlen, kleuren en prijsklassen.

Populaire stijlen en kleuren

In ons uitgebreide aanbod vloertegels vind je tegels in diverse kleuren, designs en stijlen. We hebben tegels in iedere kleur en voor ieder interieur, zelfs XL vloertegels zoals vloertegels 120x120 cm. Zoek je tegels voor een landelijke woonstijl dan zijn natuursteen vloertegels 80x80 in de kleur antraciet of beige erg mooi. Ga je voor een meer moderne woonstijl, kies dan keramische vloertegels 80x80 betonlook, dit is nagenoeg met alles te combineren. Kijk goed naar de grootte van je ruimte. Ook de kleuren van de muren en meubels die er in komen te staan zijn van belang bij het bepalen van de kleur tegels. Het is natuurlijk de bedoeling dat de tegels hier goed bij matchen. In de meeste gevallen kiezen mensen een donkere vloer bij witte muren. Heb je vragen over het aanschaffen van de juiste vloertegel, kom langs in een van onze showrooms en laat je adviseren door onze medewerkers.

Tegelvloer met 80x80 tegels

Het toepassen van grote vloertegels in maten als 80x80 of 100x100 cm is echt een trend van nu. Een grote vloertegel 80x80 is een goede keuze voor in veel stijlen in uw interieurs. Voor een klassieke, moderne of trendy look zijn deze tegels een perfecte keuze. Deze grote vierkante vloertegels maken een ruimte optisch groter en worden veelal gebruikt als vloer in woonkamers maar ook zeer zeker voor terrassen. Door de grote van de tegels heeft een vloer met 80x80 tegels minder voeglijnen wat zorgt voor een rustig beeld. Daarnaast lijkt de vloer meer op één geheel en oogt het strakker. Kortom, een tegelvloer met grote tegels is een prachtige optie voor je interieur.

80 x 80 vloertegels scherpe prijzen

Bij Totaaltegel hebben we een uitgebreid assortiment tegels die altijd scherp geprijsd zijn. Dit is mogelijk door eigen import en grote afname bij diverse fabrikanten. Heb je een mooie tegel gezien? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Ben je nog niet geheel overtuigd dan ben je van harte welkom in een van onze showrooms in Hegelsom of Vianen. Hier vind je nagenoeg al onze tegels mooi gepresenteerd in volvlakken. Ook wanneer je nog aanvullende vragen hebt kunnen onze verkoopmedewerkers je voorzoen van persoonlijk advies.