oktober-woonmaand-2022-banner 2

Vloertegels 90x90

Vloertegels 90x90 zijn een van de grootste tegels die wij in het assortiment hebben. Deze tegels geven een kleine ruimte zoals een badkamer of hal een ruimere uitstraling. Vind je de 90x90 cm vloertegels niet groot genoeg? Kijk dan eens naar de vloertegels 100x100 of vloertegels 120x120. Dit zijn de grootste vierkante tegels die wij in ons assortiment hebben.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

100 producten gevonden
Vloertegels 90x90 - Retorno Grey
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Komono Scuro
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Komono Rana
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Komono Luce
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Komono Vento
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Doks White
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Doks Grey
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Venezia Grey Mini
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Di Lavagna Assi
Oktober woonmaand
Bekijk product
Vloertegels 90x90 - Deconcrete Sand De-Micro
Oktober woonmaand
Vloertegels 90x90 - Dalles de Provence Fog
Oktober woonmaand
Vloertegels 90x90 - Dalles de Provence Sand
Oktober woonmaand

Vloertegels 90x90 op de vloer

Een van de grote afmetingen die je steeds meer ziet in huis is tegels 90x90 op de vloer. Vloertegels met dit formaat zorgen voor een luxe uitstraling en laten een ruimte groter lijken dan hij daadwerkelijk is. Dit komt doordat er minder voegen nodig zijn bij een grote tegel. Het lijnenspel dat ontstaat zorgt voor een ruimtelijk effect. Bij kleine tegels zie je veel voegen, dit zorgt juist voor een drukke uitstraling. Ben je op zoek naar een nog grotere vloertegel? Bekijk dan eens de vloertegels 120x120.

99x90 vloertegels voor binnen

De 90 x 90 vloertegels in ons assortiment bestaan allemaal uit keramiek. Het voordeel van grote keramische vloertegels is dat er ontzettend veel verschillende prints mogelijk zijn. In ons assortiment hebben we bijvoorbeeld marmerlook vloertegels die haast niet te onderscheiden zijn van echte marmer. Liever de populaire vloertegels betonlook in huis halen? Ook dat kan eenvoudig met onze betonlook vloertegels 90x90. Naast deze twee looks zijn er nog diverse andere looks mogelijk.

Kleuren vloertegels 90x90

De tegels zijn naast verschillende looks ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Het kiezen van een kleur tegel kan erg lastig zijn. Het bepaald namelijk een groot deel van de uiteindelijke uitstraling. Om deze keuze makkelijker te maken kun je een bezoek brengen aan onze showroom. Hier kun je de 90x90 vloertegels komen bekijken. Onze adviseurs kunnen je dan helpen door de juiste vragen te stellen en te kijken wat jouw wensen en behoeften zijn.  

Voordelen van vloertegels 90x90

Tegels van keramiek hebben zoals gezegd veel voordelen. Deze keramische vloertegels worden gemaakt in een fabriek waar ze op zeer hoge temperaturen gebakken worden. Daarnaast worden ze voorzien van een beschermende toplaag. Ze zijn daarom zeer hard wat ervoor zorgt dat ze krasbestendig zijn. Daarnaast is de tegelvloer niet gevoelig voor vlekken of vocht. Ook verliezen deze tegels hun kleur niet. De combinatie van deze voordelen zorgt er voor dat ze er na jarenlang gebruik nog altijd als nieuw uit zien. Daarnaast kunnen keramische binnentegels altijd gecombineerd worden met vloerverwarming. En omdat deze tegels niet gevoelig zijn voor vocht kun je ze zonder problemen toepassen in de badkamer.

Een bijkomend voordeel is dat er veel verschillende prints mogelijk zijn. Hierdoor zijn er altijd wel een tegels 90x90 te vinden die in jouw stijl past, of dat nu voor de vloer, de wand of de tuin is.

Advies nodig of tegels bezichtigen?

Zit je midden in de verbouwing en ben je op zoek naar een tegel die perfect past in je nieuwe woonkamer of keuken? Kom dan gerust langs in een van onze showrooms zodat we jou kunnen adviseren. Weet je bijvoorbeeld al welk formaat tegel je zoekt? Heb je bijvoorbeeld kleine ruimtes, kies dan voor grote tegels. Grote tegels zorgen namelijk voor een ruimere uitstraling. Zoek je een speelse vloer? Kijk dan eens naar vloertegels in banenverband 30/40/50 cm.