Tijdens de carnaval hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk de openingstijden op onze contactpagina.

Marmerlook vloertegels

Marmer is een prachtig gesteente wat voor velen bekend staat om zijn mooie kleuren in combinatie met een unieke adering. De kleuren variëren sterk van licht tot donker. Kleuren die veel gekozen worden zijn wit met een donkere adering, zwart met een lichte adering en beige kleuren zoals de Kera Golden Beige. Marmer is een tijdloos gesteente wat al jarenlang veel wordt toegepast in woningen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Totaaltegel biedt naast marmer (natuursteen) ook een compleet assortiment marmerlook vloertegels.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

54 producten gevonden
Marmerlook vloertegels - Lithos Carbon - Grip
€ 46,24 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Lithos Carbon - Sabbiata
€ 45,04 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Lithos Carbon - Lappato
€ 44,21 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Lithos Carbon - Naturale
€ 38,43 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Lithos Desert - Grip
€ 46,24 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Lithos Desert - Sabbiata
€ 45,04 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Lithos Desert - Lappato
€ 44,21 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Lithos Desert - Naturale
€ 38,43 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Lithos Stone - Grip
€ 46,24 per m2
(excl. BTW)

Keramische marmerlook vloertegels bij Totaaltegel

De tegels zijn gebaseerd op echte marmer, maar zijn bijna niet te onderscheiden van een echte marmer tegel. Je legt er eenvoudig een prachtige keramische vloer mee. Alle producten zijn afkomstig uit eigen import en worden met zorg en aandacht uitgekozen. Totaaltegel staat voor topkwaliteit vloertegels voor zeer scherpe prijzen. Wij werken met lage marges en overheadkosten waardoor wij onze producten voor betaalde prijzen aan particulieren kunnen aanbieden. De marmerlook vloertegels zijn bij Totaaltegel verkrijgbaar in diverse maatvoeringen zoals 60x60 cm en 90x60 cm. Alle keramische marmerlook vloertegels hebben een dikte van 1 cm en zijn gerectificeerd. Dit houdt in dat een tegel aan de zijkanten scherp gesneden is na het bakken. De maatvoering is hierdoor gelijk. Gerectificeerde tegels kunnen met een smalle voeg verwerkt worden. Wij adviseren je graag over het juist verwerken van de producten. Het is daarnaast ook mogelijk om het totaalpakket (van tegel tot verwerking van de tegels) te laten verzorgen door Totaaltegel. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen marmerlook vloertegels

Echte marmer wordt veel toegepast omdat het modern oogt, tijdloos is en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het is dan ook een geliefd materiaal voor hotels, bedrijven en overheidspanden. Een reden om niet te kiezen voor marmer is de gevoeligheid van de tegel. Om deze reden wordt steeds vaker gekozen voor een marmerlook keramiek tegel. Keramiek is niet gevoelig voor zuren, krassen en vlekken. Totaaltegel biedt marmerlook tegels met erg mooie prints die niet te onderscheiden zijn van echte marmer tegels. Een marmerlook tegel die veel gekozen wordt is de Kera New Bianco Carrara. Een witte tegel met mooie grijze aderingen. Totaaltegel heeft tevens een groot assortiment composiet en natuursteen vloertegels. Wil je een strakkere en moderne vloer? Kijk dan eens naar onze metaal look vloertegels. Houd je meer van een vloer met een oude uitstraling, kijk dan naar onze vintage look vloertegels.
 

Snelle levering marmerlooks

Totaaltegel heeft diverse marmerlook vloertegels op voorraad. Leveringen kunnen hierdoor vaak al binnen enkele dagen plaatsvinden. Totaaltegel levert producten tegen zeer scherpe prijzen in de gehele Benelux. Ben je op zoek naar een specifieke marmerlook vloertegel? Laat het ons dan weten en wij gaan voor je op zoek. Je bent tevens van harte welkom om de producten te bekijken in onze showroom. Voor een uitgebreid advies vragen we onze klanten om vooraf een afspraak te maken.
Lees meerminder