Marmerlook vloertegels

Marmer is een prachtig gesteente wat voor velen bekend staat om zijn mooie kleuren in combinatie met een unieke adering. De kleuren variëren sterk van licht tot donker. Kleuren die veel gekozen worden zijn wit met een donkere adering, zwart met een lichte adering en beige kleuren zoals de Kera Golden Beige. Marmer is een tijdloos gesteente wat al jarenlang veel wordt toegepast in woningen, bedrijfspanden en overheidsgebouwen. Totaaltegel biedt naast marmer (natuursteen) ook een compleet assortiment marmerlook vloertegels.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

73 producten gevonden
Marmerlook vloertegels - Vanity Bianco Statuario - Touch
€ 82,23 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Vanity Bianco Statuario - Glossy
€ 82,23 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Velvet White
€ 39,31 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Velvet Grey
€ 39,31 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Velvet Almond
€ 39,31 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Themar Grigio Savoia - Gepolijst
€ 51,19 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Themar Grigio Savoia
€ 35,44 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Themar Crema Marfil - Gepolijst
€ 51,19 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Themar Crema Marfil
€ 35,44 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Cava Nero - Gepolijst
€ 54,85 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Cava Bianco - Gepolijst
€ 50,50 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Cava Bianco - Satin
€ 38,66 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Bianco d'Italia Calacatta - Semi gepolijst
€ 42,08 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Bianco d'Italia Calacatta - Gepolijst
€ 42,08 per m2
(excl. BTW)
Marmerlook vloertegels - Bianco d'Italia Arabescato - Semi gepolijst
€ 42,08 per m2
(excl. BTW)

Keramische marmerlook tegels bij Totaaltegel

De tegels zijn gebaseerd op echte marmer, maar zijn bijna niet te onderscheiden van een echte marmer tegel. Je legt er eenvoudig een prachtige keramische vloer mee. Alle producten zijn afkomstig uit eigen import en worden met zorg en aandacht uitgekozen. Totaaltegel staat voor topkwaliteit vloertegels voor zeer scherpe prijzen. Wij werken met lage marges en overheadkosten waardoor wij onze producten voor betaalde prijzen aan particulieren kunnen aanbieden. De marmerlook vloertegels zijn bij Totaaltegel verkrijgbaar in diverse maatvoeringen zoals 60x60 cm en 90x60 cm. Alle keramische marmerlook vloertegels hebben een dikte van 1 cm en zijn gerectificeerd. Dit houdt in dat een tegel aan de zijkanten scherp gesneden is na het bakken. De maatvoering is hierdoor gelijk. Gerectificeerde tegels kunnen met een smalle voeg verwerkt worden. Wij adviseren je graag over het juist verwerken van de producten. Het is daarnaast ook mogelijk om het totaalpakket (van tegel tot verwerking van de tegels) te laten verzorgen door Totaaltegel. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voordelen van keramiek

Echte marmer wordt veel toegepast omdat het modern oogt, tijdloos is en zorgt voor een luxueuze uitstraling. Het is dan ook een geliefd materiaal voor hotels, bedrijven en overheidspanden. Een reden om niet te kiezen voor marmer is de gevoeligheid van de tegel. Om deze reden wordt steeds vaker gekozen voor een marmerlook keramiek tegel.

  • Keramiek is niet gevoelig voor zuren;
  • Keramische tegels vlekken niet;
  • Ongepolijst keramiek is niet gevoelig voor krassen;
  • Is eenvoudig schoon te maken;
  • Hoeft niet behandeld te worden.

Totaaltegel biedt marmerlook tegels met erg mooie prints die niet te onderscheiden zijn van echte marmer tegels. Een marmerlook tegel die veel gekozen wordt is de Kera New Bianco Carrara. Een witte tegel met mooie grijze aderingen. Totaaltegel heeft tevens een groot assortiment composiet en natuursteen vloertegels. Wil je een strakkere en moderne vloer? Kijk dan eens naar onze metaal look vloertegels. Houd je meer van een vloer met een oude uitstraling, kijk dan naar onze vintage look vloertegels.

Prachtige uitstraling

Natuurlijk marmer geeft een grootse, luxueuze uitstraling aan je badkamer, keuken, woonkamer of hal. Maar het feit dat marmer is vrij duur is vereist het een voortdurende behandeling en onderhoud. Heb je geen zin in al dat gedoe van behandeling en onderhoud, maar je wilt wel een mooie en stijlvolle vloer van marmer? Dan zijn marmerlook tegels echt iets voor jou. Het aanbod van keramische tegels is levendig met realistische ontwerpen; variërend van lichte crème kleuren, tot rijke bruintinten en diepe zwarte tegels. In de meeste gevallen adviseren wij onze klanten om voor een keramiek vloer van marmer te gaan. Tot op heden hebben onze klanten hier nog heen spijt van gehad.

Marmerlook tegels zijn betaalbaarder dan echt marmer

De prijs van natuurlijk marmer is voor een gedeelte afhankelijk de kwaliteit van het product en ook het land van herkomst bepaald de prijs van marmer. Marmer dat afkomstig is uit Italiaanse en Braziliaanse steengroeven is een van de beste marmersoorten ter wereld. De prijzen van marmer liggen tussen de 50 en 120 euro. Ondanks dat de tegels machinaal geproduceerd worden zijn keramische tegels betaalbaarder vergeleken met écht marmer. Keramische vloertegels marmerlook zijn al vanaf € 30,- per m² te verkrijgen. De kosten van keramische marmerlook grotendeels afhankelijk van het formaat, design en het merk dat je kiest.

Populaire afwerkingen; glanzend en mat

Marmerlook tegels zijn te verkrijgen in meerdere afwerkingen waarbij glanzend en mat de meest populaire afwerkingen zijn. De glanzende afwerking maakt het oppervlakte stralend en benadrukt de unieke details van de tegels. Een speciale geavanceerde polijstmethode geeft leven aan het keramische materiaal, waardoor het veelzijdig, duurzaam en goed te onderhouden is. Een matte afwerking zorgt voor een aangenaam en tastbaar gevoel. De diepte van de aders met bijbehorende kleurnuances komen helemaal tot zijn recht met deze afwerking. vloeren en wanden krijgen een warme uitstraling en een grote elegantie met deze afwerking.

Snelle levering door Totaaltegel

Totaaltegel heeft diverse marmerlook vloertegels op voorraad. Leveringen kunnen hierdoor vaak al binnen enkele dagen plaatsvinden. Totaaltegel levert producten tegen zeer scherpe prijzen in de gehele Benelux. Ben je op zoek naar een specifieke marmerlook vloertegel? Laat het ons dan weten en wij gaan voor je op zoek. Je bent tevens van harte welkom om de producten te bekijken in onze showroom. Voor een uitgebreid advies vragen we onze klanten om vooraf een afspraak te maken.

Lees meerminder