Vanaf woensdag 3 maart zijn onze deuren alléén op afspraak geopend. Maak online eenvoudig een afspraak!

Terrastegels 100x100

Binnen in huis zien we steeds vaker grote tegels op de vloer (en soms tegen de wand). Zulke grote tegels wil je misschien ook buiten toepassen. Terrastegels 100x100 cm zijn dan een mooie oplossing. Grote tegels zorgen voor een rustige uitstraling en een ruimtelijk gevoel. Let met zulke grote tegels wel op dat je goed uitkomt met de voegen en dergelijke, het ziet er namelijk gek uit als het terras maar 1,5 tegel breed is.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

2 producten gevonden

Natuursteen terrastegels 100x100 cm

Ons assortiment 100x100 cm terrastegels van natuursteen bestaan uit graniet en basalt terrastegels. Van deze natuursteensoorten hebben we ook binnentegels waardoor je deze tegels prachtig van binnen naar buiten kunt leggen. Dit zorgt voor een mooi geheel dat rustig oogt. Grote tuintegels zoals de terrastegels 100x100 zorgen voor een moderne en luxe uitstraling. Daarnaast zorgen de lange onafgebroken voegen er voor dat je kunt spelen met de lengte- en breedtelijnen van je terras.

Terrastegels 100x100 cm van beton

Kun je niet vinden wat je mooi vind bij de natuursteen terrastegels 100x100? Dan kun je ook kijken bij de terrastegels beton 100x100. Uiteraard is dit een heel ander gesteente dan natuursteen, maar het heeft ook zo zijn voordelen. Het grootste voordeel is dat betontegels 100x100 een stuk goedkoper zijn dan de natuursteen varianten. Betontegels zijn meestal wel relatief krasgevoelig en gevoelig voor groei van algen en mos. Hier staat tegenover dat de meeste betontegels wel een vuilafstotende beschermlaag hebben die een aantal jaren mee gaat.

Lees meerminder