Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Terrastegels 90x90

Tegenwoordig zien we steeds vaker tegels met XXL formaat in zowel het huis als in de tuin. Terrastegels 90x90 cm vallen hier wat ons betreft ook onder. Prachtige grote tegels die zorgen voor een grootse en luxe uitstraling. In veel designs en prints verkrijgbaar dus een passende tegel voor elke tuin! Wil je deze grote tuintegels 90x90 toepassen in je terras? Zorg ervoor dat je terras groot genoeg is, het oogt namelijk het mooist als je minimaal 3 tegels langs elkaar kunt leggen.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

21 producten gevonden
Terrastegels 90x90 - Space Ash - Outdoor
€ 64,60 per m2
Nu € 54,91 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels 90x90 - Space Graphite - Outdoor
Aanbieding
€ 64,60 per m2
Nu € 54,91 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels 90x90 - Liberty Dark
Vanaf € 63,63 per m2
incl. BTW
Terrastegels 90x90 - Liberty Light
Vanaf € 63,63 per m2
incl. BTW
Terrastegels 90x90 - Liberty Medium
Vanaf € 63,63 per m2
incl. BTW
Terrastegels 90x90 - Palazzo Grigio
Vanaf € 63,63 per m2
incl. BTW
Terrastegels 90x90 - Palazzo Castagno
Vanaf € 63,63 per m2
incl. BTW
Terrastegels 90x90 - Palazzo Anthracite
Vanaf € 63,63 per m2
incl. BTW
Terrastegels 90x90 - Mun Grey - Outdoor
Aanbieding
€ 75,33 per m2
Nu € 64,03 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels 90x90 - Mun Dark - Outdoor
Aanbieding
€ 75,33 per m2
Nu € 64,03 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels 90x90 - Mas de Provence Ecrù - Outdoor
Aanbieding
€ 75,33 per m2
Nu € 64,03 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Terrastegels 90x90 - Verona Taupe
Vanaf € 71,49 per m2
incl. BTW

Keramische terrastegels 90x90

Ons assortiment terrastegels 90x90 cm bestaat uit een grote selectie keramische terrastegels. Deze tegels worden in een fabriek gemaakt. Hier wordt een mengsel van onder andere klei en zand in een vorm geperst en in zeer hete ovens afgebakken. De tegels zijn hierdoor erg hard en niet poreus. Dit betekent dat vocht niet in de tegel kan trekken. Hierdoor zijn deze terrastegels 90x90 cm zeer onderhoudsvriendelijk, vuil en andere viezigheid kan zich namelijk zeer moeilijk hechten. Tuintegels zijn er in allerlei kleuren, formaten, looks en designs. Erg populair zijn de moderne betonlook terrastegels en de levendige natuursteenlook terrastegels van keramiek. Met deze tegels haal je de uitstraling van beton of natuursteen je tuin in met het gemak van keramiek.

Voordelen keramische terrastegels 90x90 cm

Keramiek kent enkele eigenschappen die zorgen voor gebruiksgemak. Zoals eerder aangegeven zijn keramische terrastegels niet poreus waardoor vocht en vuiligheid niet de kans krijgt de tegel in te trekken. Je maakt de tegels eenvoudig schoon met een doek, bezem of schrobber afhankelijk van de vuiligheid. Daarnaast is een keramische terrastegel krasbestendig, krassen van stoelen en tafels zijn hiermee verleden tijd. Ook de kleur van keramische terrastegels blijft jarenlang behouden, van verkleuring is geen sprake. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat jouw terras er jarenlang als nieuw uit ziet.

Betonlook terrastegels 90x90

Veel mensen houden van de moderne of industriële uitstraling van beton. Dit zien we terug in de vraag naar onze betonlook terrastegels. Een groot deel van ons assortiment heeft daarom een betonlook of een look die hier op lijkt. Vaak zijn deze tegels grijsachtig van kleur. Ook beige en antraciet is een kleur die vaak voorkomt. Wanneer je kiest voor grote tuintegels van 90x90 cm en hierbij gebruik maakt van een zo klein mogelijke voeg in de kleur van de tegel, dan kom je qua uitstraling het dichtst in de buurt van een gegoten betonnen vloer.

Natuursteenlook terrastegels 90x90

Vloertegels en terrastegels van natuursteen zijn nog altijd populair en werden in het verleden erg vaak toegepast. Voor veel mensen zijn de eigenschappen van natuursteen echter een last, geen lust. Zo zijn deze tegels gevoelig voor vlekken en krassen, en verkleuren ze meestal na verloop van tijd. Met keramische natuursteenlook tegels is dit verleden tijd! Je haalt de prachtige uitstraling van natuursteen in huis met de voordelen van keramiek. Een authentiek en levendig ogend terras dat jarenlang als nieuw blijft. Soorten natuursteen die wij vaak terugzien bij natuursteenlook terrastegels zijn hardsteen, kalksteen en leisteen. Dergelijke tegels passen prachtig bij bijvoorbeeld een landelijke of mediterrane tuin.

Terrastegels 90x90 met een dikte van 3 cm

Een nieuwe ontwikkeling waar we enthousiast van worden zijn keramische terrastegels met een dikte van 3 cm. Deze terrastegels zijn door hun dikte oersterk. Ze kunnen daarom bijvoorbeeld probleemloos gebruikt worden in de oprit. Nog een voordeel van deze dikkere tegels is dat ze los op een strak zandbed gelegd kunnen worden, hiermee kun je besparen in de kosten voor het verwerken. Er is namelijk geen gestabiliseerd zandbed, dus geen lijm/cement nodig. De tegels dienen wel ingevoegd te worden. Keramische terrastegels 90x90 cm met een dikte van 3 cm kun je het beste invoegen met SmartSand. Dit voegmiddel heeft het vermogen zichzelf te herstellen wanneer er scheurtjes zijn ontstaan, het enige dat je hoeft te doen is de voegen licht vochtig maken met wat water.

Terrastegels 90x90 cm kopen bij Totaaltegel

Op onze website vind je een compleet overzicht van alle terrastegels 90x90 cm die wij aanbieden. Een deel van deze producten verkopen wij vanuit onze voorraad, een ander deel leveren we direct vanuit de fabriek. Wanneer we de producten uit voorraad kunnen leveren hanteren we een levertijd van 2 tot 5 werkdagen. Leveren wij de tegels vanuit de fabriek in het buitenland, houdt dan rekening met een levertijd van zo’n 5 weken. We snappen dat het lastig is om een tegel te kopen vanaf een beeldscherm. We nodigen je daarom graag uit om langs te komen in een van onze showrooms. Hier presenteren wij de producten in vloervlakken of als losse tegels. Je krijgt dan de beste indruk van de 90x90 cm terrastegels: voel, zie en ervaar de tegels 90x90.

Ben je overtuigd door onze prachtige 90x90 cm terrastegels? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan op onze website of bij ons in de showroom.