Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Wastafel op maat

De wastafel wordt steeds meer gezien als inrichtings- en designelement. Het op maat te laten maken geeft jou de mogelijkheid om een persoonlijke touch aan je badkamer te geven. Dit terwijl functionaliteit, gemak en keuzevrijheid gewoon mogelijk zijn.

wastafel op maat
Unieke wastafel
Het voordeel van een wastafel op maat is dat je zelf de stijl, de kleur en de maat kunt kiezen. Wij ontwikkelen wastafels met stijlvolle ontwerpen voor verschillende soorten opzetten. Wat je ook kiest, trendy of tijdloos, je hebt altijd een unieke wastafel die bij jouw badkamer past!

Unieke keramische waskom of wastafel

Onze wastafels zijn stijlvol uniek met prachtige designs en een strakke afwerking. Er zijn tal van mogelijkheden om een waskom of wastafel op maat te maken. Zo kan de tafel voorzien worden van één of twee geïntegreerde waskommen. Hierdoor vormen het blad en de wastafel één strak geheel. Onze maatwerkwastafels kunnen ook zwevend aan de muur worden gemonteerd. Een mooie ruimtelijk oplossing voor een moderne uitstraling. De kleur, de maat en het model bepalen de uitstraling en de prijs van een wastafel op maat. Uiteraard helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze.Waarom kiezen voor een keramische wastafel op maat?

Al onze wastafels worden gemaakt van keramiek. Keramische wastafels hebben vele voordelen.

  • Aangepaste maten en vormen, aangepast aan elke locatie en elk project;
  • Creatie van een uniek, modern, eigentijds interieur;
  • Ruime keuze aan kleuren, looks en structuren;
  • Combineren met vloer- en wandtegels;
  • Hygiënisch, gemakkelijk te reinigen, krasbestendig, sterk, tijdloos materiaal.

Soorten wastafel materialen

Onze designwastafels worden gecreëerd uit de mooiste keramische looks uit onze collectie. Ga voor de mooiste oplossingen die passen of juist contrasterend met de andere tegels in de badkamer. Opbouw-, inbouw-, wand- of vrijstaande wastafels met één of meerdere waskommen en met diverse speciale afwerkingen. Een oneindigheid aan mogelijke oplossingen om aan jouw wensen te voldoen.

Wastafel op maat laten maken? Vraag naar de mogelijkheden.

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.