Onze zagerij is gedurende week 32 gesloten. Van week 31 t/m week 34 hanteren we langere productietijden. Neem contact op voor meer informatie.

Metaal Look vloertegels

Totaaltegel biedt een specifiek assortiment keramische vloeren met stoere metallic kleuren. De metaal look vloertegels zijn donker van kleur en verkrijgbaar in diverse tinten zwart, bruin en roestkleur. De metaal look keramiek tegels hebben een stoere metallic glans wat zorgt voor een bijzondere uitstraling. Je bent van harte welkom om diverse tegels te bekijken in onze showroom, ook is het mogelijk om een monster aan te vragen zodat het product in klein oppervlak thuis bekeken kan worden.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

12 producten gevonden
Metaal Look vloertegels - Temper Frost
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Metaal Look vloertegels - Temper Golden
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Metaal Look vloertegels - Melt Pewter
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Melt Oxyd
€ 42,56 per m2
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Temper Rust
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Metaal Look vloertegels - Temper Iron
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Metaal Look vloertegels - Temper Coal
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Metaal Look vloertegels - Temper Argent
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Metaal Look vloertegels - Byron Alpi
€ 29,13 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Metaal Look vloertegels - Byron Alpi mozaïek
€ 8,88 per stuk
(excl. BTW)
Metaal Look vloertegels - Naxos Esedra Efeso (Binnen)
€ 39,80 per m2
Nu € 32,19 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Metaal Look vloertegels - Naxos Esedra Andros (Binnen)
€ 40,19 per m2
Nu € 33,26 per m2
(excl. BTW)

Unieke uitstraling met metaal look vloertegels

De metaal look of metallic look is een unieke stijl keramische vloertegels die zorgt voor een stoere uitstraling. Deze vloertegels hebben meestal een donkere kleur zwart, grijs of roesttint. Kenmerkend aan deze stijl is de glanzende schimmer die in de tegel verwerkt is. In tegenstelling tot glanzende vloertegels die zorgen voor een strakke uitstraling, is een keramische vloertegel met metaal look juist erg stoer. Het geeft een ruimte een robuuste uitstraling en is daardoor erg mooie te combineren met grove materialen zoals hout en staal. Totaaltegel is continu bezig met het uitbreiden en verbeteren van het assortiment. Houd de website daarom zeker in de gaten, er worden wekelijks nieuwe producten geplaats. Is een stoere uitstraling niet jouw ding? Kijk dan eens naar onze vintage look vloertegels of de mooie basalt look vloertegels.

Metaal look keramiek voor de beste prijs

Totaaltegel importeert al zijn producten vanuit landen over de hele wereld. Ons assortiment metaal look keramische vloertegels zijn afkomstig uit Italië en Spanje. De keuze in keramiek is ontzettend groot, de kunst is daarom om een passend assortiment samen te stellen. Totaaltegel heeft jarenlange ervaring met het inkopen van alle denkbare tegels vanuit de hele wereld. Wij weten wat de klant wil en kunnen altijd vinden wat je zoekt. Wij bieden scherpe prijzen voor A-kwaliteit producten. Dit is mogelijk vanwege inkoop in grote aantallen, lage overheadkosten en nauwe contacten met een groot aantal leveranciers van natuursteen vloertegels, keramische en natuursteen wandtegels en terrastegels. Uiteraard ben je van harte welkom voor een deskundig advies in onze showroom.