Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Industriële vloertegels

Om een industriële look te creëren in een woning kun je een zwarte of donker genuanceerde vloertegel kiezen. De vloertegels worden bij deze stijl vaak gecombineerd met stoere en robuuste materialen. Wij hebben een groot assortiment industriële vloertegels die passend zijn bij een industrieel look, de meest gekozen tegels bij deze stijl hebben we ondergebracht onder de ‘industrieel look’ op onze website. Uiteraard is ons assortiment nog veel groter dan dit, neem daarom zeker ook een kijkje onder de andere looks of bekijk het complete assortiment keramische vloertegels.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Tint
Kleur
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

76 producten gevonden
Industriële vloertegels - Blow Dust Flat
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Industriële vloertegels - Blow Dust Crust
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Industriële vloertegels - Blow Ground Flat
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Industriële vloertegels - Blow Ground Crust
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Industriële vloertegels - Blow Smoke Flat
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Industriële vloertegels - Blow Smoke Crust
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Industriële vloertegels - Blow Cement Flat
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Industriële vloertegels - Blow Cement Crust
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Industriële vloertegels - Space Light
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Industriële vloertegels - Space Ash
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Industriële vloertegels - Space Graphite
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Industriële vloertegels - Dream Taupe
€ 38,45 per m2
incl. BTW

Industriële tegels: de beste keuze voor jou

Het creëren van een specifieke stijl begint vaak bij de keuze van een vloertegel. Wij hebben meer dan 200 soorten keramische vloertegels in alle denkbare kleuren en diverse maatvoeringen. Industriële tegels zijn nog altijd een veel gekozen materiaal in huis. Tijdloos en mooi te combineren met stoere en natuurlijke materialen. Donkere vloertegels met veel kleurnuances worden gecombineerd met donkerbruine meubels, zwart staal en robuust hout. Een groot aantal tegels zijn uitermate geschikt voor het creëren van een industrieel interieur. Ook voor andere stijlen hebben wij een geschikte keramische vloertegel in het assortiment. Kijk bijvoorbeeld maar een naar ons aanbod keramisch parket. Op zoek naar een vloertegel voor een zacht prijsje? Wij leveren diverse mooie Industriële tegels voor zeer scherpe prijzen. Breng een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren over de mogelijkheden.

Industriële vloertegel

De meest gekozen afmeting industriële vloertegel is 60x60x1 cm. Naast deze afmeting bieden wij keramische vloertegels aan in meer dan 20 andere afmetingen. Wanneer men kiest voor een industrieel look tegel, dan wordt er vaak gekozen voor een grote en robuuste vloertegel. Wij bieden daarnaast ook houtlook keramiek met robuuste prints die geschikt zijn voor het creëren van een landelijk interieur. De producten zijn grotendeels afkomstig uit eigen import waardoor we kwaliteit kunnen garanderen en duidelijke levertijden kunnen communiceren. Ook het legwerk kunnen we geheel verzorgen, vraag daarvoor een offerte aan en laat je volledig ontzorgen.

Industriële vloertegels in het echt bekijken? Kom langs!

Breng vrijblijvend een bezoek aan onze showroom en laat je adviseren over tegels die passend zijn bij een industrieel interieur. Ben je niet in de gelegenheid om onze showroom te bezoeken? Laat je dan telefonisch adviseren of vraag een monster aan via de website. Naast vloertegels industrieel hebben we ook mooie kalksteen vloertegels.