Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega's. Geïnteresseerd? Bekijk snel onze openstaande vacatures!

Vloertegels betonlook

Wil je een stoere maar tijdloze uitstraling creëren, dan is een betonlook vloertegel wellicht een goede optie. Totaaltegel biedt kwalitatief hoogstaande keramische betonlook vloertegels voor betaalbare prijzen. Ons assortiment bestaat uit betonlooks in diverse kleuren en nuances, afkomstig van fabrieken uit Italië en Spanje. Betonlook tegels kenmerken zich door de 'vegen' en 'strepen' die zijn verwerkt in de tegels. Totaaltegel levert diverse vloertegels betonlook uit voorraad.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

114 producten gevonden
Vloertegels betonlook - Grunge Taupe
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Grunge Storm
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Grunge Musk
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Grunge Cloud
€ 56,16 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Insideart White
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Insideart Pearl
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Insideart Grey
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Insideart Ash
€ 34,67 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Infinity Antra
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Infinity Concrete
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Infinity Ivory
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Infinity Moka
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Infinity Sand
€ 36,32 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Prima Materia Cenere
€ 41,12 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels betonlook - Prima Materia Cemento
€ 41,12 per m2
(excl. BTW)

Naast tegels voor een betonlook vloer heeft Totaaltegel ook een mooie keuze aan kalksteen look vloertegels en hardsteen look vloertegels. Deze liggen qua kleur en structuur in de buurt van de betonlook vloertegels. Wist je dat alle keramische vloertegels ook als wandtegel kunnen worden toegepast?

Keramisch beton voor de beste prijs

Totaaltegel staat voor kwaliteit in tegelproducten en zeer scherpe prijzen. Door eigen import, scherpe inkoop en lage overheadkosten kunnen wij de beste vloertegels betonlook aanbieden voor zeer scherpe prijzen. Vloertegels met betonlook zijn stoer, tijdloos en eenvoudig te combineren met andere materialen. Keramiek heeft als voordeel dat het niet krast, niet vlekt en eenvoudig schoon te houden is. Een aankoop waar je een leven lang plezier aan beleeft. Ben je op zoek naar een mooie budgettegel? Ook daarin heeft Totaaltegel een leuk assortiment vloertegels samengesteld. In onze showroom laten wij graag het verschil in prijs en kwaliteit zien. Ook wordt er vaak een combinatie gezocht tussen een topkwaliteit tegel in de prominenten ruimtes in een huis of pand en een budgettegel in bijvoorbeeld een garage of ander een bijgebouw. Wil je een tegel met een natuurlijke uitstraling? Kijk dan eens naar onze houtlook vloertegels.

Vloertegels betonlook in diverse afmetingen

De meest gekozen afmetingen betonlook tegels zijn 40x80x1 cm en 60x60x1 cm. In tegenstelling tot veel natuursteen vloertegels hebben keramische tegels een dikte van 1 cm. Voor een binnentegel is een dikte van 1 cm zeer geschikt en fijn te verwerken. De betonlook tegels worden zowel als vloertegel en als wandtegel (gecombineerd) toegepast. Totaaltegel levert een groot deel van de producten uit voorraad waardoor wij een snelle levering kunnen realiseren. Breng een bezoekje aan onze showroom voor een beter beeld van de tegels. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, maak daarom vooraf even een afspraak (je kunt ook zonder afspraak onze showroom bezoeken!). Heb je staaltjes van andere materialen zoals de keuken en meubels? Neem ze mee zodat je de combinaties kunt bekijken.

Betonlook vloer als imitatie van echt beton

Een trend die we steeds meer zien zijn de zogenaamde XXL-tegels. Steeds meer fabrikanten gaan de markt op met tegels van zeer groot formaat. Dit zien we ook terug bij de betonlook vloertegels. Sinds enige tijd is ook ons assortiment uitgebreid met deze groot formaat tegels. Het is nu mogelijk om deze tegels in grote formaten te kopen. Denk aan vloertegels betonlook 80x80 cm, 80x180cm, 100x100 cm en 120x120 cm. Wanneer je dergelijke tegels toepast op je vloer kun je je voorstellen dat er weinig voegen zichtbaar zijn. Wanneer je hierbij ook nog kiest voor een voeg in dezelfde kleur als de tegel dan kun je je voorstellen dat de vloer eruit ziet als een egale betonnen vloer. Alsof er een echte betonnen vloer is gestort! Ga je voor kleinere betonlook vloertegels? De voegen zullen meer zichtbaar zijn, maar het industriële effect van de betonlook tegel blijft uiteraard aanwezig!

Vloertegels betonlook: jarenlang plezier!

Al onze tegels met betonlook zijn vervaardigd uit keramiek. Deze tegels worden machinaal gemaakt in een fabriek. De tegels bestaan uit klei dat wordt gebakken in zeer hete ovens. Hierdoor krijgt de tegel zijn hardheid. Bovendien zijn de keramische tegels voorzien van een beschermende toplaag. Een keramische betonlook vloertegel zal daarom nooit gevoelig zijn voor vocht, vlekken, zuren of vetten. Ook zijn de betonlook tegels krasbestendig en verliezen ze geen kleur. Veel mensen over de vloer gehad en is de vloer vuil? Je maakt hem eenvoudig schoon met elk soort schoonmaakmiddel; de vloer ziet er weer als nieuw uit!

Betonlook combineren met hout

Een combinatie die erg populair is op dit moment is de combinatie van betonlook met hout. Dit zien we veel terug in o.a. interieurs en meubels. Je kunt deze combinatie eventueel ook maken met een betonlook vloer en houten meubels. Of combineer je betonlook vloer met bijvoorbeeld houtlook wandtegels (ook zeer onderhoudsvriendelijk!). De vloertegels betonlook zorgen in ieder geval een mooie basis waarmee je houten accenten kunt gaan combineren. Een mooie industriële / moderne uitstraling ligt binnen handbereik!

Lees meerminder