Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Metro tegels groen

Op zoek naar wandtegeltjes met een eigenzinnig karakter en een prachtige kleur? Dan zijn groene metrotegels vast en zeker helemaal jouw ding! Groen heeft een heerlijke frisse en natuurlijke uitstraling en vormt samen met de karakteristieke metro-afwerking een gouden koppel. Werken met groen in je interieur is ontzettend eenvoudig; deze toegankelijke kleur match je eenvoudig met andere kleuren en is mooi toe te passen in verschillende soorten interieurstijlen!

Twijfel je welke wandtegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte wandtegel!

59 producten gevonden
Metro tegels groen - Luca Jade - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 53,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Gleeze Turchese - Glossy
Aanbieding
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Ragno
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 75,44 per m2
Nu € 64,13 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Mud Green - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Stardos
€ 65,21 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Valencia Metro Jade - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Javea Esmeralda - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Sabatini Jade - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Sabatini Jade - Mat
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Fayenza Green - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Stardos
€ 74,83 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Grace Sage - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 74,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Grace Teal - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 74,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Grace Teal - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 74,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels groen - Grace Sage - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 74,95 per m2
incl. BTW

Groene metrotegels keuken

Metrotegels staan bekend om de authentieke, bijzondere look die ze meebrengen. Denk bijvoorbeeld eens aan de metrostations van Parijs en Berlijn, waarin de prachtige glans en de lichte bolling in de tegeltjes zorgt voor een toffe retro touch! Deze gave uitstraling haal je makkelijk in huis met metro tegels met groen. Een specifieke ruimte waarin we deze look steeds vaker zien terugkomen is de keuken. Metrotegels in je keuken met groen zorgen voor een speelse twist en maken het geheel lekker kleurrijk, waardoor je echt body geeft aan je interieur. Enorm populair is de combinatie van groen met neutrale tinten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige groene metro tegel met een visgraatmotief als wandoppervlak bij je kookeiland gecombineerd met mooie metro tegels wit op de vloer. Ook metro tegels zwart vormen een goede match met groen, de donkere tint zorgt namelijk voor een mooi contrast. De keuze is reuze en het pallet oneindig, want groen kom je tegen in verschillende hoedanigheden. Metrotegels mintgroen zijn bijvoorbeeld perfect om een zachte uitstraling te creëren!

De voordelen van metrotegels

Wil je jarenlang blijven genieten van de mooie groene kleur op je vloer of wand? Dan zit je met groene metrotegels helemaal goed. De metrotegels in ons assortiment zijn namelijk keramisch. Hierdoor blijft de kleur geheid als nieuw! En de kleurvastheid is niet het enige voordeel; ze zijn ook goed bestand tegen vocht en vuil en (in matte afwerking) ook nog eens krasbestendig. Daarnaast is het kleurenpallet binnen ons assortiment oneindig. Naast groen kun je deze gave tegeltjes in elke denkbare kleur bij ons vinden.

Verschillende legpatronen voor een diverse uitstraling

Elke interieurstijl heeft kenmerkende aspecten die zorgen voor de uitstraling die je wilt verwezenlijken. Groene metrotegels passen moeiteloos in elke gewenste interieurstijl. Wil je graag een moderne look creëren? Dan kun je ze bijvoorbeeld in een strak legpatroon, rechtlijnig langs elkaar leggen en dit combineren met een urban betonlook vloer. Zoek je juist meer de verbinding tussen klassiek en modern? Denk dan eens aan een klassiek legverband, zoals bijvoorbeeld visgraat, iets waar de langwerpige metrotegel zich uitstekend voor leent. De mogelijkheden zijn ontelbaar en nodigen uit om lekker te experimenteren in jouw zoektocht naar een stijl die bij je past.

Groene metrotegels bekijken? Breng een bezoek aan onze showroom!

Ben je benieuwd hoe deze tegels er in het echt uitzien? Kom dan zeker eens langs in een van onze showrooms! Naast ons gehele assortiment kun je de tegels ook in verschillende settingen bekijken en kun je je laten inspireren voor je eigen droominterieur. In elke showroom hebben we verschillende deskundige adviseurs die je kunnen adviseren op het gebied van stijl en productspecificaties en antwoord kunnen geven op al je vragen. Onder het genot van een kopje koffie gaan we samen op zoek naar het product dat het beste bij jou past. Zo weet je zeker dat je uiteindelijk de juiste keuze kunt maken.

Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je toch graag advies? Neem dan gerust contact met ons op, we zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar.