Beige terrastegels

Een zonnig en zomers terras creëer je met crèmekleurige terrastegels. Een beige terrastegel zorgt naast een mediterrane stijl ook voor een heerlijk warm vakantiegevoel. Wij bieden beige terrastegels aan in verschillende maatvoeringen en tinten. Liever een donkere terrastegel? Bekijk dan ons aanbod zwarte terrastegels!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

34 producten gevonden
Beige terrastegels - Tremico Texels Bont
Bekijk product
Beige terrastegels - Quartzo Beige
Aanbieding
Bekijk product
Beige terrastegels - Quartz Yellow
Bekijk product
Beige terrastegels - Firenze
Aanbieding
Bekijk product
Beige terrastegels - Travertin Sand
Bekijk product
Beige terrastegels - Berg Clay (Buiten)
Aanbieding
Bekijk product

Voordelige beige terrastegels

Wij hebben een groot assortiment beige terrastegels met veel verschillende soorten tegels. Zo hebben wij strakke tot zeer genuanceerde tegels in diverse verschillende maten. Wij staan bekend om onze eerlijke en voordelige prijzen en a-kwaliteit tegels. Daarnaast hechten wij veel waarde aan het fijne gevoel dat je krijgt wanneer je thuis komt in je eigen huis. We willen met onze producten voor dat fijne gevoel zorgen zodat je jarenlang plezier beleeft aan je vloer of terras.

Advies op maat

Wij begrijpen als geen ander dat het maken van een keuze erg lastig kan zijn. Daarom bieden wij een breed assortiment aan lichte terrastegels en adviseren wij je graag over alle mogelijkheden in beige tegels. We nodigen je daarom graag uit in een van onze showrooms. Hier liggen diverse producten in groter oppervlak zodat je de beste indruk krijgt. Daarnaast weten onze adviseurs door het stellen van de juiste vragen welke terrastegels aan jouw wensen voldoen.