Terrastegels 60x60

Een van de meest gekozen afmetingen terrastegels is en blijft nog altijd de tuintegel 60x60 cm. Dit geldt niet alleen voor terrastegels, maar ook voor de vloertegels. Totaaltegel heeft een groot assortiment van ruim 50 soorten terrastegels met een afmeting van 60x60 cm. Het is een afmeting die voor de meeste terrassen erg mooi is. Ons aanbod terrastegels 60x60 cm bestaat uit de materialen: keramiek, natuursteen, beton en keramiek op beton terrastegels.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

128 producten gevonden
Terrastegels 60x60 - Trend Grey
Aanbieding
€ 26,50 per m2
Nu € 22,27 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Milla Dark
Aanbieding
€ 26,50 per m2
Nu € 22,27 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Milla Light
Aanbieding
€ 26,50 per m2
Nu € 22,27 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Slimboy Black
Aanbieding
€ 27,23 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Terrastegels 60x60 - Slimboy Grey
Aanbieding
€ 27,23 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Terrastegels 60x60 - Atlanta Antracite
Aanbieding
€ 28,95 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Terrastegels 60x60 - Atlanta Dark Grey
Aanbieding
€ 27,95 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Terrastegels 60x60 - Beterra Livia Blue
€ 23,10 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Terrastegels 60x60 - Concrete Look Dark Grey
Aanbieding
€ 29,90 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Terrastegels 60x60 - Belgium Blue Light 2.0
Aanbieding
€ 31,95 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Restpartij
Terrastegels 60x60 - Quartz Nero 2.0
Aanbieding
€ 28,84 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Pietra Grey
Aanbieding
€ 27,23 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen met voor- en nadelen. In hoeverre een bepaald materiaal als een voordeel of nadeel wordt gezien verschilt per persoon. Zo is de keramische terrastegel 60x60 cm de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen, maar we zien ook steeds meer interesse in keramiek op beton terrastegels 60x60 cm. Wil je meer weten over de materialen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Ook lees je er meer over in de tekst onderaan deze productpagina.

Keramische terrastegels 60x60 cm

Een keramische tuintegel 60x60 cm is een perfecte maatvoering voor de meeste tuinen. Het is namelijk niet te groot en niet te klein. Niet voor niets is het aanbod in deze maatvoering van tuintegels 60x60 cm zo groot, dit geldt ook voor natuursteen tegels en (keramiek op) betontegels. Keramische terrastegels zijn erg populair vanwege het onderhoudsgemak. De tegel neemt minimaal vocht op waardoor vetplekken weinig kans hebben. Het aanbod in keramische terrastegels is bij Totaaltegel erg groot. In elke gewenste stijl en afmeting is er wel een geschikte tegel te vinden. Dit is heel fijn, maar kan ook erg lastig zijn op het moment dat er een keuze gemaakt moet worden. Het kiezen van een tegel is voornamelijk een gevoelskeuze, wanneer je twijfels hebt over het uiterlijk van de tegel, dan is het wellicht verstandig om nog even verder op zoek te gaan.

Natuursteen 60x60 tegels

Totaaltegel is importeur van diverse natuursteen terrastegels. De producten zijn afkomstig vanuit landen over de hele wereld. De natuursteensoorten die wij aanbieden zijn: Basalt, Hardsteen, Leisteen, Travertin en Graniet. Natuursteen terrastegels hebben een prachtige uitstraling en zijn zeer karakteristiek. Het aanbod in natuursteen tegels is nog altijd erg groot en we zien dat Hardsteen en Leisteen nog altijd het meest worden gekozen. Bij een natuursteen terras is geen enkele tegel hetzelfde, dit maakt het altijd tot een uniek geheel. De meeste natuursteensoorten zijn wel gevoelig voor krassen, vlekken en verkleuren. Dit kan worden gezien als nadeel, maar geeft het terras ook een prachtige geleefde uitstraling. Natuursteen zien we nog altijd in diverse vormen terug in het straatbeeld, ook in pittoreske dorpjes zien we veel gebruik van natuurlijke materialen die met de jaren zijn verweert. Over smaak valt niet te twisten wordt weleens gezegd, dat geldt ook voor dit product. De een vindt het prachtig, de ander gaat zich hieraan ergeren. Voorop staat je een goed gevoel moet hebben over de tegel die je uitkiest. Totaaltegel denkt graag met je mee. Wij kunnen in onze showroom de verschillen laten zien tussen de verschillende materialen.

Groot assortiment betontegels 60x60

Betontegels of sierbestrating kan worden gebruikt als tegel voor een terras, maar kan ook in combinatie met een keramische of natuursteen terrastegel worden toegepast. Betontegels worden in kleinere afmeting bijvoorbeeld ook veel toegepast als oprittegel of voor creëren van paden. Totaaltegel biedt ook hierin een compleet assortiment aan van meer dan 100 producten. Verschillende kleuren en afmetingen zijn leverbaar voor zeer scherpe prijzen. Wij bieden betontegels aan in 14 maatvoeringen en in tal van kleuren. Dit varieert van licht tot donker en van effen tot gemêleerd. Het aanbod betontegels 60x60 cm is verreweg het grootste. Totaaltegel biedt in deze afmeting meer dan 50 soorten aan! 

Wanneer je kiest voor een betontegel dien je er rekening mee te houden dat beton verkleurt (lichter wordt van kleur) en dat groene aanslag op de betontegels onvermijdelijk is. Dit kan schoongemaakt worden, informeer hier altijd vooraf naar zodat je weet welk onderhoud de tegels vergen. Het voordeel van betontegels is dat ze eenvoudig in een zandbed van gele zand gelegd kunnen worden.

Tegels 60x60 koop je voordelig bij Totaaltegel.nl

De tegel 60x60 is een vrij grote vloertegel die zeker niet duur hoeft te zijn! Deze grote tegel is tegenwoordig ontzettend populair en wordt in vele uitvoeringen toegepast in huis en op het terras. Totaaltegel.nl houdt de laatste trends en ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en biedt dan ook een actueel aanbod van tegels. De 60x60 tegels zijn bij Totaaltegel.nl zeer scherp geprijsd. Dit is mogelijk door rechtstreekse import vanuit het buitenland. Neem bijvoorbeeld de klassieke vloertegel Nero Victorio Anticato met een zeer voordelige prijs per vierkant meter. Deze tegel van leisteen is met de hand bewerkt om die klassieke touch te creëren die je graag wenst. Naast klassieke 60x60 tegels hebben wij natuurlijk ook diverse strakke, gepolijste vloertegels met een moderne hoogglans uitstraling. Ben je op zoek naar een andere afmeting tegels? Kijk dan ook eens bij de ‘Vloertegels op Afmeting’ op onze website om het gewenste formaat tegel te vinden. Naast vloertegels 60x60 kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor tegels 10x10 of tegels 80x80. Naast vloertegels verkopen wij ook keramische en natuursteen wandtegels en terrastegels. Zo ben je voor alle tegels binnen – en buitenshuis bij Totaaltegel.nl aan het juiste adres!

Vragen over tuintegels 60x60?

Dankzij ons ruime assortiment kan het maar net zo zijn dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Misschien heb je wel nu vragen over het onderhoud van tegels 60x60. Maak in dat geval dan een afspraak voor een uitgebreid advies. Onze medewerkers maken graag tijd voor je en laten je alle mogelijkheden zien in de showroom. Een afspraak maak je heel eenvoudig telefonisch of per e-mail.

Bekijk ook eens de beoordelingen van klanten die eerder een aankoop hebben gedaan bij Totaaltegel.nl. Je krijgt dan een goede indruk van onze service en producten. Heb je reeds een aankoop gedaan en heb je verbeterpunten voor ons? Schrijf je beoordeling en deel je ervaring met anderen!