Corona-update 12-01-2021
Wij zijn helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten t/m 9 februari 2021. We zijn deze periode wel bereikbaar. Bekijk hier de aangepaste bereikbaarheid en afhaalmogelijkheden

Terrastegels 60x60

Een van de meest gekozen afmetingen terrastegels is en blijft nog altijd de tuintegel 60x60 cm. Dit geldt niet alleen voor terrastegels, maar ook voor de vloertegels. Totaaltegel heeft een groot assortiment van ruim 50 soorten terrastegels met een afmeting van 60x60 cm. Het is een afmeting die voor de meeste terrassen erg mooi is. Ons aanbod terrastegels 60x60 cm bestaat uit de materialen: keramiek, natuursteen, beton en keramiek op beton terrastegels.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Online tegeladvies nodig? Dit zijn onze mogelijkheden!

124 producten gevonden
Terrastegels 60x60 - Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Buiten)
€ 22,50 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Slimboy Black
Actie
€ 27,23 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Slimboy Grey
Actie
€ 27,23 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Atlanta Antracite
Actie
€ 28,95 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Atlanta Dark Grey
Actie
€ 27,95 per m2
Nu € 23,10 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Terrastegels 60x60 - Quartz Bianco
Actie
€ 35,88 per m2
Nu € 23,92 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Basaltino
Actie
€ 28,84 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Restpartij
Terrastegels 60x60 - Concrete Look Dark Grey
Actie
€ 29,90 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Belgium Blue Light 2.0
Actie
€ 31,95 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Concrete Look Beige
Actie
€ 35,23 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Durban Slate Black 2.0
Actie
€ 28,88 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Quartz Nero 2.0
Actie
€ 28,84 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Quartz Dark Grey 2.0
Actie
€ 35,88 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Arkose Dark
Actie
€ 27,23 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)
Terrastegels 60x60 - Pietra Grey
Actie
€ 27,23 per m2
Nu € 23,93 per m2
(excl. BTW)

Elk materiaal heeft zijn specifieke eigenschappen met voor- en nadelen. In hoeverre een bepaald materiaal als een voordeel of nadeel wordt gezien verschilt per persoon. Zo is de keramische terrastegel 60x60 cm de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen, maar we zien ook steeds meer interesse in keramiek op beton terrastegels 60x60 cm. Wil je meer weten over de materialen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Ook lees je er meer over in de tekst onderaan deze productpagina.

Keramische terrastegels 60x60 cm

Een keramische tuintegel 60x60 cm is een perfecte maatvoering voor de meeste tuinen. Het is namelijk niet te groot en niet te klein. Niet voor niets is het aanbod in deze maatvoering van tuintegels 60x60 cm zo groot, dit geldt ook voor natuursteen tegels en (keramiek op) betontegels. Keramische terrastegels zijn erg populair vanwege het onderhoudsgemak. De tegel neemt minimaal vocht op waardoor vetplekken weinig kans hebben. Het aanbod in keramische terrastegels is bij Totaaltegel erg groot. In elke gewenste stijl en afmeting is er wel een geschikte tegel te vinden. Dit is heel fijn, maar kan ook erg lastig zijn op het moment dat er een keuze gemaakt moet worden. Het kiezen van een tegel is voornamelijk een gevoelskeuze, wanneer je twijfels hebt over het uiterlijk van de tegel, dan is het wellicht verstandig om nog even verder op zoek te gaan. Keramiek kent nog een aantal andere belangrijke eigenschappen:

  1. Kleurvast; keramische tegels blijven op kleur, dit is bij de meeste natuursteen terrastegels en sowieso bij betontegels niet het geval. Laat je daarom altijd goed informeren. 
  2. Krasvast; doordat een keramische tegel extreem hard is, ontstaan er geen krassen op het oppervlak
  3. Antislip; dit wordt uitgedrukt in de R-waarde. De meeste voorkomende R-waardes zijn R11, R12 en R13
  4. Niet vlekgevoelig; keramische tegels hebben een minimale wateropname van 0,1%, dit is nagenoeg niks. Vlekjes zullen daarom niet in de tegel trekken. Dat scheelt heel wat uurtjes poetsen! 
  5. Vorstbestendig; een keramische tegel wordt gebakken op hoge temperatuur en zijn daardoor extreem hard. Schommelingen in temperatuur zijn voor een keramische tegel dan ook geen probleem. De tegels zijn bestand tegen temperaturen van -50 tot +60 graden Celsius. 
  6. Groot assortiment; het aanbod in keramiek is ontzettend groot. Er is veel keuze wat betreft kleur en stijl. Zo zijn veel (terras)tegels zijn geïnspireerd op natuursteen tegels. 
  7. Natuurlijke uitstraling; omdat de prints steeds gedetailleerder worden, kunnen de natuursteen tegel steeds beter en mooie nagemaakt worden en dat zie je én voel je! 
  8. Geen groene aanslag; simpelweg neemt een keramische terrastegel geen groene aanslag, mos of algen op omdat de tegels extreem hard zijn en een glad oppervlak hebben. 
  9. Gemakkelijk schoon te maken; een keramische terrastegel is machinaal vervaardigd en neemt nauwelijks vocht (en dus vlekken) op.  
  10. Duurzaam; een keramische tegel is gemaakt van natuurlijke grondstoffen (voornamelijk klei) en heeft een lange levensduur en kan zelfs hergebruikt worden. 

Natuursteen terrastegels

Totaaltegel is importeur van diverse natuursteen terrastegels. De producten zijn afkomstig vanuit landen over de hele wereld. De natuursteensoorten die wij aanbieden zijn: Basalt, Hardsteen, Leisteen, Travertin en Graniet. Natuursteen terrastegels hebben een prachtige uitstraling en zijn zeer karakteristiek. Het aanbod in natuursteen tegels is nog altijd erg groot en we zien dat Hardsteen en Leisteen nog altijd het meest worden gekozen. Bij een natuursteen terras is geen enkele tegel hetzelfde, dit maakt het altijd tot een uniek geheel. De meeste natuursteensoorten zijn wel gevoelig voor krassen, vlekken en verkleuren. Dit kan worden gezien als nadeel, maar geeft het terras ook een prachtige geleefde uitstraling. Natuursteen zien we nog altijd in diverse vormen terug in het straatbeeld, ook in pittoreske dorpjes zien we veel gebruik van natuurlijke materialen die met de jaren zijn verweert. Over smaak valt niet te twisten wordt weleens gezegd, dat geldt ook voor dit product. De een vindt het prachtig, de ander gaat zich hieraan ergeren. Voorop staat je een goed gevoel moet hebben over de tegel die je uitkiest. Totaaltegel denkt graag met je mee. Wij kunnen in onze showroom de verschillen laten zien tussen de verschillende materialen.

Betontegels

Betontegels of sierbestrating kan worden gebruikt als tegel voor een terras, maar kan ook in combinatie met een keramische of natuursteen terrastegel worden toegepast. Betontegels worden in kleinere afmeting bijvoorbeeld ook veel toegepast als oprittegel of voor creëren van paden. Totaaltegel biedt ook hierin een compleet assortiment aan van meer dan 100 producten. Verschillende kleuren en afmetingen zijn leverbaar voor zeer scherpe prijzen. Wij bieden betontegels aan in 14 maatvoeringen en in tal van kleuren. Dit varieert van licht tot donker en van effen tot gemêleerd. Het aanbod betontegels 60x60 cm is verreweg het grootste. Totaaltegel biedt in deze afmeting meer dan 50 soorten aan! 

Wanneer je kiest voor een betontegel dien je er rekening mee te houden dat beton verkleurt (lichter wordt van kleur) en dat groene aanslag op de betontegels onvermijdelijk is. Dit kan schoongemaakt worden, informeer hier altijd vooraf naar zodat je weet welk onderhoud de tegels vergen. Het voordeel van betontegels is dat ze eenvoudig in een zandbed van gele zand gelegd kunnen worden. 

Keramiek op beton terrastegels

Ben je op zoek naar een terrastegel die eenvoudig te verwerken is, maar die de voordelen heeft van een keramische tegel? Dan zijn de keramiek op beton terrastegels de perfecte keuze. Totaaltegel biedt het complete assortiment keramiek op beton terrastegels 60x60 cm aan van het merk CeraDeco. Het aanbod bestaat uit 17 terrastegels met stuk voor stuk prachtige prints. Deze terrastegels zijn duurder in de aanschaf dan een regulier keramische of natuursteen terrastegel, maar goedkoper in de aanleg. Een keramiek op beton tegel heeft namelijk een dikte van 3 of 4 cm beton met daarop een toplaag van keramiek van 1 cm. Het is daarom niet nodig om een dure fundering te storten, de terrastegels kunnen gelegd worden in de gele zand. Door de geïntegreerde afstandshouders zijn de tegels heel gemakkelijk te leggen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden van dit product.

Lees meerminder