Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Zwembadranden

Wij bieden naast keramische tegels ook bijpassende zwembadranden aan. Zwembadranden zorgen naast een mooie afwerking van een zwembad ook veiligheid tijdens het zwemmen. In onze eigen zagerij maken wij de zwembadranden naar wens op maat.

Keramische zwembadranden
De finishing touch voor je zwembad
Een eigen zwembad in de tuin, wie wil dat nou niet? Lekker afkoelen op een warme zomerdag in een zwembad dat er perfect afgewerkt uit ziet. Keramische zwembadranden zorgen voor een luxe en veilige rand rondom elk zwembad!

Zwembadrand tegels op maat

Voor een mooi geheel in de tuin kun je ervoor kiezen om zwembadranden te laten maken van dezelfde keramische zwembad tegels als die je om het zwembad legt. Hiermee zorg je voor een prachtig afgewerkt geheel. Wanneer je zwembadranden en zwembadtegels gaat uitzoeken kun je uit ontzettend veel verschillende soorten tegels zwembad kiezen. Een keuze maken in tegels voor het zwembad kan daarom als lastig worden ervaren. Wij helpen en adviseren je daarom graag!

Ga naar alle zwembadranden

Keramische zwembadrand

Al jaren zijn zwembadtegels van keramiek ontzettend populair. Dit is ook niet gek aangezien keramiek veel voordelen heeft, ook voor keramische tegels zwembad. Zwembadranden van keramiek zullen bijvoorbeeld niet verkleuren. Daarnaast is het ideaal dat ze bestendig zijn tegen vocht, vorst en vuil. Zwembadranden komen namelijk geregeld in contact met water. Ook is keramiek bestand tegen krassen. Een zwembadrand wordt regelmatig gebruikt en zelfs bij intensief gebruik zullen er geen of nauwelijks krassen zichtbaar zijn.

Eigen productie van zwembadranden

Bij Totaaltegel produceren wij alle zwembadranden zelf. Hierdoor heb je als klant altijd alle vrijheid om te kiezen uit ons hele aanbod keramische terrastegels. We bespreken samen met jou je wensen en gaan aan de slag als we alle maatvoeringen nauwkeurig in kaart hebben gebracht. Onze zwembadranden sluiten daarom perfect aan op jouw zwembad.

Voordelen keramische zwembadranden en zwembad tegels

  • Antislip
  • Niet gevoelig voor chloor en andere agressieve middelen
  • Krasbestendig
  • Vlekbestendig
  • Kleurvast

"Erg blij met de afwerking van ons zwembad! De randen zijn makkelijk schoon te maken en niet glad!"

"Ondanks dat er wat verkeerd ging, werd het binnen 1 week opgelost. Daar hou ik van."

"Mooie prijs / kwaliteit verhouding en snelle levering"

 

Een greep uit onze keramische zwembadranden:

 

Ga naar alle zwembadranden

Zwembad randafwerking van elke keramische tuintegel

Wij bieden een groot en gevarieerd assortiment keramische buitentegels aan. Elke keramische terrastegel is geschikt voor het gebruik als zwembadrand, tegels voor het zwembad en tegels rondom het zwembad. Je hebt de keuze uit verschillende zwembadrandtegel afwerkingen, namelijk:

  • De tegels worden afgewerkt met afgeronde randen. Je kunt kiezen voor alleen de bovenkant (90 graden) of boven- en onderkant (180 graden).
  • Een extra randje wordt in verstek gezaagd en aan de tegel gelijmd zodat de randen een overhangend randje hebben.

Zie ter verduidelijking de afbeeldingen hieronder:

zwembadranden bovenkant afgerond
Randafwerking mogelijkheid 1
Afgeronde zwembadrand (90 graden)
Zwembadranden afgerond
Randafwerking mogelijkheid 2
Afgeronde zwembadrand (180 graden)
Zwembadranden overhangend
Randafwerking mogelijkheid 3
Overhangende zwembadrand
Zwembadranden bovenaanzicht
Bovenaanzicht hoekafwerking
Alleen rechte hoeken mogelijk

Randstenen zwembad

Een prachtige afwerking voor je zwembad

Een extra voordeel van een keramische tegel is dat je een tegel met een look naar keuze kunt laten leggen. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een tegel met een houtlook. Hierdoor heb je het gemak van keramiek en de warme uitstraling van hout. Je zou ook kunnen kiezen voor een keramische tegel met natuursteenlook als zwembad randtegels. Tegels van natuursteen zijn zeer gevoelig voor vlekken en verkleuringen door de jaren heen. Het is en blijft namelijk een natuurproduct dat verweert. Met keramische randtegels zwembad creëer je de look die jij wilt en heb je de voordelen van keramiek.

Zwembad tegels uitzoeken

Voor zwembadtegels heb je dus een zeer uitgebreide keuze. Alle keramische tuintegels kun je hiervoor gebruiken. Bezoek dus een van onze showrooms en showtuinen om tegels zwembad uit te zoeken. Wij helpen je graag verder met de keuze van je zwembad tegels.

Meer informatie? Neem contact op!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.