oktober-woonmaand-2022-banner 2

Keramische tuintegels

Keramische tuintegels zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Totaaltegel heeft een groot assortiment aan tuintegels. Deze zijn te zien in onze showtuinen. Je hebt keramische tuintegels in vele verschillende looks, zoals beton, hout en hardsteen. Verkrijgbaar vanaf 20x20 cm tot de grote tuintegels 100x100 cm. Ben je van plan om een mooi terras met keramische terrastegels aan te leggen? Keramische tuintegels hebben veel voordelen. Lees er hier meer over!

Productfilters tonen
Filteren
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

103 producten gevonden
Keramische tuintegels - Firenze
Bekijk product
Keramische tuintegels - Quartzo Light Grey
Bekijk product
Keramische tuintegels - Torino
Bekijk product
Keramische tuintegels - Quartzo Beige
Bekijk product
Keramische tuintegels - Quartzo Grey
Bekijk product
Keramische tuintegels - Beton Rust (Buiten)
Bekijk product
Keramische tuintegels - Beton Grit (Buiten)
Bekijk product
Keramische tuintegels - Beton Clay (Buiten)
Bekijk product

Voordelen van keramische tuintegels

Keramische tuintegels zijn erg fijn voor in een tuin, maar waarom is dat? Hierbij 4 redenen waarom je voor een tuintegel van keramiek zou moeten kiezen:

  • Ze zijn bestand tegen verschillende soorten weersinvloeden;
  • De keramiek zorgt er voor dat de tuintegels gemakkelijk schoon te maken zijn;
  • Keramiek tuintegels krassen niet snel en vlekken trekken er niet in;
  • Voor iedere stijl is er wel een keramische tuintegel te krijgen.

Hebben keramiek tuintegels ook nadelen?

De vraag is of het wel een echt nadeel is. Natuursteen tuintegels ‘leven’ als het ware meer, ze zien er natuurlijker uit dan keramische tuintegels. Doordat een tuintegel van keramiek niet verkleurt en verweert kun je ook het gevoel hebben dat het minder charme heeft. Maar velen zullen zeggen dat dit absoluut geen nadeel is. Het ligt er maar aan hoeveel tijd je wil besteden aan onderhoud en waar je van houdt.

Waarmee kun je keramische tuintegels schoon maken?

Een keramische tuintegel is gemakkelijk schoon te maken met ieder schoonmaak middel. Ze zijn bestand tegen zuren, schrobben. Waar je alleen op moet letten dat je de voegen er niet uit schrobt of dat bepaalde zuren deze eruit bijten. Wil je agressiever spul gebruiken? Vraag het dan eerst aan een specialist.

Keramisch tuintegels bekijken in de Totaaltegel showtuinen

Totaaltegel heeft speciale showtuinen aangelegd binnen en buiten met het gehele buiten assortiment. Hier kun je de verschillende opties rustig bekijken. Wil je er zeker van zijn dat er een adviseur beschikbaar is? Maak dan van te voren een afspraak. Heb je je keuze gemaakt, ontvang je altijd een offerte van ons. Na akkoord ontvang je de leverdatum en de avond ervoor een tijdsindicatie. Wil je weten of een tuintegel van keramiek beschikbaar is? Informeer bij onze adviseurs welke er op voorraad zijn.