Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Buitenkeukens op maat

Buitenkeukens zijn tegenwoordig steeds meer een onderdeel van het leven in en rondom een huis. Met een speciale op maat gemaakte buitenkeuken voorzie je jezelf van gemak, ontspanning en gezelligheid in je eigen tuin. Heerlijk genieten met familie en vrienden in je eigen tuin doe je met een luxe buitenkeuken van Totaaltegel. Geheel op maat gemaakt en in talloze verschillende looks en kleuren!

buitenkeuken
Luxe buitenkeukens
Onze stijlvolle luxe buitenkeukens vervaardigen we in uiteenlopende designs. Denk aan prachtige kookeilanden voor in de tuin in verschillende keramische prints. Met onze geavanceerde machines kunnen we elk ontwerp realiseren.

Unieke buitenkeukens perfect op maat vervaardigd

De speciaal op maat gemaakte buitenkeukens van Totaaltegel staan bekend om het enorm strakke design. We beschikken over diverse mogelijkheden om een buitenkeuken op maat te vervaardigen. Zo kunnen we keramische platen op meubels laten maken of een volledig kookeiland van keramiek maken. In deze buitenkeukens kunnen we eveneens ruimte laten voor een kookplaat of eventueel een inbouw barbecue. En dit in talloze kleuren en stijlen. Zo komt elke buitenkeuken gegarandeerd in elke tuinstijl tot z'n recht. 


 

Verschillende soorten materialen buitenkeukens

Onze stijlvolle buitenkeukens worden vervaardigd uit de meest prachtige keramische slabs. Ons assortiment omvat onder meer marmerlooks, betonlooks en terrazzolooks. Het keramische materiaal zorgt naast de prachtige uitstraling voor meer fijne bijkomstigheden. Het is zeer hard en erg onderhoudsvriendelijk. Hierdoor heb je met deze buitenkeukens nooit last van intrekkende vocht en vuilvlekken en kun je zorgeloos genieten!

Een buitenkeuken op maat laten maken? Vraag naar de mogelijkheden

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.