Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Onderhoudsmiddelen

Met de juiste onderhoudsmaterialen blijft een natuursteen vloer, wastafel, vensterbank of aanrechtblad op zijn mooist. Dit kan met een impregneermiddel (transparant of kleurverdiepend) of een Carolinezeep. Beiden zorgen voor een beschermlaag voor een natuursteen vloer. Wij verkopen impregneermiddelen voor natuursteen vloeren en keramische vloeren van het merk Moeller Stone Care. De producten voor onderhoud en verwerking zijn direct uit voorraad leverbaar, altijd voor de scherpste prijs. Wij adviseren je graag over het gebruik van de onderhoudsmiddelen voor buitentegels, binnentegels en alle overige producten.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

14 producten gevonden
Onderhoudsmiddelen - Carolinzeep
€ 8,95 per stuk
incl. BTW
Onderhoudsmiddelen - Carolinzeep met extra lijnolie
€ 8,95 per stuk
incl. BTW
Onderhoudsmiddelen - HMK R155 Grondreiniger - Zuurvrij
€ 10,62 per stuk
Nu vanaf € 9,45 per stuk
incl. BTW
Onderhoudsmiddelen - HMK P324 Edelzeep
€ 13,39 per stuk
incl. BTW
Onderhoudsmiddelen - WS Green Clean - Groene aanslag verwijderaar
Vanaf € 16,90 per stuk
incl. BTW
Onderhoudsmiddelen - WS Kalkuitbloei verwijderaar
€ 19,95 per stuk
incl. BTW
Restpartij
Onderhoudsmiddelen - RESTPARTIJ - HMK R163 Cementsluier Verwijderaar
Onderhoudsmiddelen - WS Advance - Primer en reiniger
€ 20,95 per stuk
incl. BTW
Onderhoudsmiddelen - HMK R159 - Tegel- en Sanitairreiniger
€ 23,69 per stuk
incl. BTW

Beschermlaag door impregneermiddel

Je kunt ervoor kiezen om een natuursteen vloer te impregneer, dit zorgt voor een dun beschermlaagje op de vloer. Na verloop van tijd zal de beschermlaag (door intensief gebruik van de vloer) minder worden. Je kunt de vloer dan opnieuw impregneren. Wij van Totaaltegel verkopen impregneermaterialen van Moeller Stone Care voor de scherpste prijs. Moeller Stone Care is al vele jaren een succesvol fabrikant van onderhoudsproducten voor natuurstenen vloeren en keramische oppervlakken. Je kunt kiezen voor een impregneermiddel die een vloer donkerder maakt of een transparant impregneermiddel. 

Carolinezeep voor een geleidelijke kleurverdieping

Wil je niet direct een impregneermiddel aanbrengen, maar geleidelijk de kleur van een natuursteen vloer donkerder maken? Kies dan voor Carolinezeep. Dit is een natuurzeep met een kleine hoeveelheid lijnolie. Door de lijnolie wordt de vloer bij elke dweilbeurt een tintje donkerder, tevens maskeert het vlekjes in de vloer. Het voordeel van Carolinezeep is dat het vrijwel geen streepvorming geeft bij glanzende vloeren zoals gezoet marmer of Belgisch hardsteen. Ook wordt het vaak gebruikt bij leisteen vloeren om de kleur van de tegels geleidelijk te verdiepen. Door de lijnolie wordt de natuursteen vloer donkerder en is deze tevens beschermd tegen vlekken.