Tegellijm

Wij verkopen tegellijmen, voegmaterialen en andere verwerkingsproducten voor natuursteen tegels en keramische tegels. Bepaalde natuursteensoorten moeten met een speciale lijm worden verwerkt zodat ze niet kromtrekken of bol gaan staan. Wij verkopen uitsluitend verwerkingsproducten van gerenommeerde fabrikanten en hanteren scherpe prijzen. Elk product bevat een document met uitgebreide productinformatie en een verbruikstabel. Uiteraard kun je ook bij ons terecht met vragen omtrent lijm en voegmaterialen.

Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Toepassing
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

9 producten gevonden

De beste natuursteen verwerkingsproducten

Kwalitatieve verwerkingsproducten zijn van groot belang voor een mooie afwerking van uw natuursteen tegels of keramische tegels. Met de juiste materialen voor onderhoud en verwerking heb je vele jaren plezier van je aankoop. Wij verkopen uitsluitend producten van gerenommeerde fabrikanten zoals Sopro. Onze verwerkingsproducten worden geproduceerd in Duitsland en zijn van de beste kwaliteit. 

Verbruikstabel en handleiding 

Per product is een verbruikstabel en handleiding te vinden op de website. Aan de hand van de verbruikstabel kun je zelf de hoeveelheid lijm en voegmateriaal berekenen voor het vloeroppervlak. Twijfel je over de hoeveelheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij van Totaaltegel voorzien jou graag van advies!