Vloertegels 15x15

Op zoek naar vloertegels 15x15 cm? Bekijk ons aanbod online. Een populaire tegel in deze afmeting is de Pietra dn Bur Vintage, een keramische vloertegel in een Portugese stijl. Ben je op zoek naar een effen tegel in deze afmeting? Ook daarin biedt Totaaltegel lichte en donkere varianten aan. Ben je toch op zoek naar meer variatie en een groter aanbod, bekijk dan de vloertegels 20x20 cm. Deze afmeting is veelgekozen waardoor het aanbod ook groter is in keramiek, natuursteen en betontegeltjes. Bezoek onze showroom of maak gebruik van de filter in onze website om het aanbod te zien van het gewenste tegelformaat.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

6 producten gevonden
Vloertegels 15x15 - Pietra del Nord Bia
€ 33,88 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 15x15 - Pietra del Nord Grey
€ 33,88 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels 15x15 - Pietra del Nord Mosaico Mix
€ 8,47 per stuk
(excl. BTW)
Vloertegels 15x15 - Pietra del Nord Blu
€ 33,88 per m2
(excl. BTW)
Vloertegels 15x15 - Pietra del Nord Vintage
€ 33,88 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Vloertegels 15x15 - Dallette Auberoche - Franse Dallen
€ 74,79 per m2
(excl. BTW)

Speelse uitstraling met 15x15 cm vloertegels

Vloertegels in een kleine afmeting worden nog altijd veel toegepast, de afmetingen die het meest gekozen worden zijn 15x15 cm en vloertegels 20x20 cm. Totaaltegel biedt een uitgebreid assortiment aan vloertegels in beide afmetingen. Veel van deze tegeltjes hebben een speels patroon en mooie kleurcombinaties. Omdat een dergelijke tegel vaak te druk is om toe te passen in de gehele woning, wordt er een combinatie gemaakt met een groter formaat tegel in andere ruimtes, denk aan vloertegels met een afmeting van 60x60 cm, 60x40 cm of houtlook. Elke combinatie is mogelijk.

A-kwaliteit vloertegels 15x15

Wij staan bekend om onze zeer voordelige prijzen. Doordat wij onze tegels direct uit de fabriek importeren kunnen wij onze klanten de beste kwaliteit garanderen. Hierdoor ben je verzekerd van A-kwaliteit tegels voor een scherpe prijs. Een groot deel van de tegels hebben wij direct op voorraad. Het is mogelijk om deze tegels op te halen op afspraak (in Hegelsom) of te laten leveren door ons in de gehele Benelux.

Bezoek onze showroom

Op onze website is ons hele assortiment te vinden zodat je alvast inspiratie op kunt doen. Naast de 15x15 cm tegeltjes zijn er nog veel meer verschillende formaten verkrijgbaar. Wij hebben in Hegelsom (Noord-Limburg) en Vianen (Utrecht) een showroom waar we je graag ondersteunen in het maken van de juiste beslissing. Hier laten onze adviseurs graag alle mogelijkheden aan je zien, zodat het maken van deze keuze makkelijker wordt.