Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Antraciet vloertegels

De antraciet vloertegel blijft nog altijd de meest gekozen (keramische) vloertegel kleur. Ons assortiment bestaat dan ook uit meer dan 100 soorten antraciet vloertegels. In onze showroom zijn een groot aantal vloertegels in deze kleur te bezichtigen in groter oppervlak (2x2 meter). Een vloertegel met een antraciet kleur kan gecombineerd worden met elke andere kleur en materiaal zoals hout, metaal en groen in huis.

Twijfel je welke tegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte tegel!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
101 producten gevonden
Antraciet vloertegels - Meraki Green
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Harmony
€ 79,82 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Meraki Anthracite
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Harmony
€ 79,82 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Volcano Dark
Aanbieding
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Ceramica Rondine
€ 42,29 per m2
Nu vanaf € 35,95 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - MaPierre Noir Ancienne
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Emil Ceramica
Vanaf € 41,53 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Loft Dark
Aanbieding
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Ceramica Rondine
€ 42,29 per m2
Nu vanaf € 35,95 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Archistone Dark
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Cercom Ceramiche
Vanaf € 45,93 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Nativa Lapillo Vena
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Kronos
Vanaf € 68,03 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Blow Smoke Flat
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Blustyle (Cotto d'Este)
Vanaf € 50,29 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Blow Smoke Crust
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Blustyle (Cotto d'Este)
Vanaf € 50,29 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Space Graphite
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Flaminia
 • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
Vanaf € 34,58 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Carrière du Kronos Namur Bordo Vintage
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Kronos Ceramiche
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Concert Black
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Edimax Astor
Vanaf € 81,03 per m2
incl. BTW

Antraciet vloertegels voor elke ruimte

Antraciet vloertegels vormen een veilige basis voor elke denkbare ruimte en bieden nog alle mogelijkheid tot combineren met andere elementen. Wij bieden antraciet vloertegels aan in een groot aantal afmetingen. De 60x60 cm tegelvloer in het antraciet blijft nog altijd de beste keuze. Sinds de komst van keramische vloertegels zien we ook steeds meer andere kleuren die erg populair zijn, denk aan beige vloertegels en zand- en aardetinten en andere donkere vloertegels. Het aanbod aan kleuren in de keramische vloertegels is ontzettend uitgebreid en dit maakt het voor klanten soms ook lastig om te kiezen. 

Wij adviseren onze klanten om vooraf te bekijken welke stijl hen aanspreekt en eventueel stalen van materialen mee te nemen naar onze showroom. Op basis van andere elementen en de gewenste stijl is het vaak makkelijker om een keuze te maken voor een bepaalde tegelkleur.

Een breed assortiment antraciete vloertegels

Onze antraciet vloertegels zijn van hoge kwaliteit. Hiermee kun je jarenlang genieten van deze prachtige tegels. Deze vloertegels verkopen we in allerlei verschillende materialen. Zo hebben we A-kwaliteit vloertegels in antraciet van graniet, leisteen, keramiek en ook hardsteen. Elk materiaal heeft zijn eigen charme. Het ene materiaal past ook beter bij jouw interieur dan het andere. Op die manier hebben we voor iedereen prachtige antraciet vloertegels in ons assortiment. Ben je benieuwd naar wat voor kleuren vloertegels we nog meer in ons assortiment hebben? Bekijk dan vooral ook onze zwarte vloertegels, of laat je verrassen door ons assortiment aan witte vloertegels.

Antraciet vloertegels voor een scherpe prijs

Wij hebben een groot assortiment vloertegels antraciet, zowel natuursteen als keramiek. Doordat wij alles zelf importeren kunnen wij de scherpste prijs aanbieden. Met ons team zijn wij dagelijks ontzettend hard aan het werk om iedereen zo goed mogelijk te adviseren en contact te houden met onze betrouwbare transporteurs. Naast dat wij scherpe prijzen hanteren voor onze tegels, leveren wij vloertegels uit voorraad binnen 3-5 werkdagen in de gehele Benelux. Dit betreft met name natuursteen vloertegels. De meeste keramische vloertegels hebben we niet op voorraad, maar kunnen na +/- 5 weken na akkoord op de offerte geleverd worden.

Vloertegels antraciet in verschillende formaten

Tegels antraciet van natuursteen zijn bij Totaaltegel uit voorraad leverbaar in een groot aantal afmetingen, vierkant en rechthoekig. De keramische vloertegels worden voornamelijk geleverd in de afmetingen vloertegels antraciet 60x60, 45x90 en 40x80 cm. Voor de natuursteen tegels zijn dit de afmetingen 30x60, 40x80 en 60x60 cm. Keramische vloertegels van 40x80 cm worden veel gekozen wanneer men op zoek is naar een rechthoekige tegel. Vaak wordt er in een badkamer gekozen voor een rechthoekige tegel omdat het lijnenspel dan zorgt voor een optisch grotere badkamer.

Tevreden klanten door onze antraciete vloertegels

We verkopen onze antraciet vloertegels door heel Nederland. Dit doen we altijd met een lach. Bij Totaaltegel bieden wij een totaalpakket aan, waarbij de wensen van de klant van begin tot eind centraal staan. Zo zorgen we dat je extra kunt genieten van je nieuwe vloertegels. Totaaltegel wordt dan ook door klanten beoordeeld met een 9! Hier zijn we ontzettend trots op en we doen er dan ook alles aan om dit zo te houden. Lees bijvoorbeeld hieronder wat een klant uit Amsterdam als review achterliet:

“We werden heel prettig geholpen in de showroom. De uitleg over de tegels en de levering ervan was duidelijk. Het inplannen van de levering op afroep ging heel soepel en verliep helemaal volgens planning. Kortom; van showroom tot levering top geregeld.”

Wil je meer reviews lezen om achter ervaringen en de eerlijke mening van onze klanten te komen? Bekijk dan de Totaaltegel reviews.

Antraciet vloertegels kopen bij Totaaltegel

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende afmetingen en voegkleuren, zijn diverse vloertegels in groot oppervlak te bekijken in onze showroom. Hier kun je vloertegels komen bekijken van vloertegels 60x60 antraciet tot beige en alles ertussenin. Een vloer is een investering voor de lange termijn, wij hechten daarom veel waarde aan het geven van een goed advies.

Heb je veel vragen en wil je verzekerd zijn van een uitgebreid advies? Maak dan even een afspraak. Langskomen zonder afspraak kan en mag uiteraard, houdt er dan wel rekening mee dat het kan zijn dat onze verkopers met andere klanten bezig zijn. Je bent altijd welkom om je alvast te oriënteren in de showroom naar alle antraciete tegels. Het is ook mogelijk om het aanbod te bekijken via de website en een monster tegel aan te vragen.