Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Antraciet vloertegels

De antraciet vloertegel blijft nog altijd de meest gekozen (keramische) vloertegel kleur. Ons assortiment bestaat dan ook uit meer dan 100 soorten antraciet vloertegels. In onze showroom zijn een groot aantal vloertegels in deze kleur te bezichtigen in groter oppervlak (2x2 meter). Een vloertegel met een antraciet kleur kan gecombineerd worden met elke andere kleur en materiaal zoals hout, metaal en groen in huis.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

113 producten gevonden
Antraciet vloertegels - Blow Smoke Flat
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Blow Smoke Crust
Vanaf € 47,89 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Space Graphite
Vanaf € 32,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Uit voorraad leverbaar

Antraciet vloertegels - Carrière du Kronos Namur Bordo Vintage
Vanaf € 77,27 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Concert Black
Vanaf € 73,50 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Retorno Mud
Vanaf € 54,58 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Kintsugi Darkness
Vanaf € 51,01 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antraciet vloertegels - Kintsugi Darkness Hibi
Vanaf € 62,34 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antraciet vloertegels - Kintsugi Darkness Japan-Hibi
€ 65,53 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Kintsugi Storm Japan-Hibi
€ 65,53 per m2
incl. BTW
Antraciet vloertegels - Opus Thunder
Vanaf € 41,43 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Antraciet vloertegels - Essence Mahogany
Vanaf € 48,42 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

Tegelvloer antraciet; past in elk interieur

Het vormt een veilige basis voor elke denkbare ruimte en biedt nog alle mogelijkheid tot combineren met andere elementen. Wij bieden antraciet vloertegels aan in een groot aantal afmetingen. De 60x60 cm tegelvloer antraciet blijft nog altijd de beste keuze. Sinds de komst van de keramische vloertegels zien we ook steeds meer andere kleuren die erg populair zijn, denk aan beige vloertegels en zand- en aardetinten en andere donkere vloertegels. Het aanbod aan kleuren in de keramische vloertegels is ontzettend uitgebreid en dit maakt het voor klanten soms ook lastig om te kiezen. Wij adviseren onze klanten om vooraf te bekijken welke stijl hen aanspreekt en eventueel stalen van materialen mee te nemen naar onze showroom. Op basis van andere elementen en de gewenste stijl is het vaak makkelijker om een keuze te maken voor een bepaalde tegelkleur.

Antraciet vloertegels voor de beste prijs

Wij hebben een groot assortiment vloertegels antraciet, zowel natuursteen als keramiek. Doordat wij alles zelf importeren kunnen wij de scherpste prijs aanbieden. Met ons team zijn wij dagelijks ontzettend hard aan het werk om iedereen zo goed mogelijk te adviseren en contact te houden met onze betrouwbare transporteurs. Naast dat wij scherpe prijzen hanteren voor onze tegels, leveren wij vloertegels uit voorraad binnen 3-5 werkdagen in de gehele Benelux. Dit betreft met name natuursteen vloertegels. De meeste keramische vloertegels hebben we niet op voorraad maar kunnen na +/- 5 weken na akkoord op de offerte geleverd worden.

Vloertegels antraciet 60x60 cm

Tegels antraciet van natuursteen zijn bij Totaaltegel uit voorraad leverbaar in een groot aantal afmetingen, vierkant en rechthoekig. De keramische vloertegels worden voornamelijk geleverd in de afmetingen vloertegels antraciet 60x60, 45x90 en 40x80 cm. Voor de natuursteen tegels zijn dit de afmetingen 30x60, 40x80 en 60x60 cm. Keramische vloertegels afmeting 40x80 cm worden veel gekozen wanneer men op zoek is naar een rechthoekige tegel. Vaak wordt er in een badkamer gekozen voor een rechthoekige tegel omdat het lijnenspel dan zorgt voor een optisch grotere badkamer.

Antraciet vloertegels kopen bij Totaaltegel

Om een goed beeld te krijgen van de verschillende afmetingen en voegkleuren, zijn diverse vloertegels in groot oppervlak te bekijken in onze showroom. Hier kun je vloertegels komen bekijken van vloertegels 60x60 antraciet tot beige en alles er tussenin. Een vloer is een investering voor de lange termijn, wij hechten daarom veel waarde aan het geven van een goed advies.

Heb je veel vragen en wil je verzekerd zijn van een uitgebreid advies? Maak dan even een afspraak. Langskomen zonder afspraak kan en mag uiteraard, houdt er dan wel rekening mee dat het kan zijn dat onze verkopers met andere klanten bezig zijn. Je bent altijd welkom om je alvast oriënteren in de showroom naar alle antraciete tegels. Het is ook mogelijk om het aanbod te bekijken via de website en een monster tegel aan te vragen.