Antraciet vloertegels

De antraciet vloertegel blijft nog altijd de meest gekozen (keramische) vloertegel kleur. Ons assortiment bestaat dan ook uit meer dan 100 soorten antraciet vloertegels. In onze showroom zijn een groot aantal vloertegels in deze kleur te bezichtigen in groter oppervlak (2x2 meter). Een vloertegel met een antraciet kleur kan gecombineerd worden met elke andere kleur en materiaal zoals hout, metaal en groen in huis.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

97 producten gevonden
Antraciet vloertegels - Bondi Connect - Naturale
€ 47,07 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Karman Cemento Antracite - Naturale
€ 33,02 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Elite Dark Brown - Glossy
€ 46,24 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Elite Dark Brown - Naturale
€ 40,45 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Elite Pietra Grey - Glossy
€ 46,24 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Elite Pietra Grey - Naturale
€ 40,45 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Unica Carbon - Naturale
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Vanity Pietra Grey - Glossy
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Vanity Dark Brown - Glossy
€ 78,93 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Blustyle Elite Pietra Grey - Natural
€ 37,15 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk
Antraciet vloertegels - Evolution du Kronos Évo Noir
€ 63,22 per m2
(excl. BTW)
Antraciet vloertegels - Terrazzo Bucchero Mini
€ 48,72 per m2
(excl. BTW)
Monster mogelijk

Het vormt een veilige basis voor elke denkbare ruimte en biedt nog alle mogelijkheid tot combineren met andere elementen. Totaaltegel biedt antraciet vloertegels aan in een groot aantal afmetingen. De 60x60 cm tegel blijft nog altijd de beste keuze. Veel antraciet 60x60 cm tegels zijn uit voorraad leverbaar en kunnen in veel gevallen al binnen enkele dagen geleverd worden. Sinds de komst van de keramische vloertegels zien we ook steeds meer andere kleuren die erg populair zijn, denk aan beige vloertegels en zand- en aardetinten. Het aanbod aan kleuren in de keramische vloertegels is ontzettend uitgebreid en dit maakt het voor klanten soms ook lastig om te kiezen. Wij adviseren onze klanten om vooraf te bekijken welke stijl aanspreekt en eventueel andere stalen van materialen mee te nemen naar onze showroom. Op basis van andere elementen en de gewenste stijl is het vaak makkelijk om een keuze te maken voor een bepaalde tegel kleur.

Antraciet tegels voor de beste prijs

Totaaltegel heeft een groot assortiment vloertegels antraciet, zowel natuursteen als keramische vloertegels. Soorten die veel verkocht worden zijn de Calis Black, Quartz Artic Black en de Loft Black. De naam geeft aan dat ze zwart zijn, maar de juiste benaming is antraciet. Een vloertegel antraciet is een tijdloze keuze waar je een leven lang plezier aan beleefd. In onze showroom zijn een groot aantal antraciet tegels te bekijken in een oppervlak van 2x2 meter. De bewerkingen verschillen van glanzend tot mat. Totaaltegel biedt naast keramiek en natuursteen tegels ook composiet vloertegels aan. Composiet is te krijgen in zwart/antraciet en wit. Composiet vloertegels staan bekend op de mooie spiegeldeeltjes in de tegel. Net als keramische vloertegels zijn composiet tegels machinaal vervaardigd. De productie wordt gedaan aan de hand van mallen in diverse afmetingen. Totaaltegel biedt 2 varianten composiet vloertegels aan; de Crystal White en Crystal Black. Beiden tegels zijn verkrijgbaar in de afmetingen 30x60, 60x60 en 80x80 cm. Vind je antraciet te grijs of te donker? Kijk dan eens naar onze bruine vloertegels.
 

Vloertegels antraciet 60x60 cm

Tegels antraciet zijn bij Totaaltegel uit voorraad leverbaar in een groot aantal afmetingen, vierkant en rechthoekig. De keramische vloertegels worden voornamelijk geleverd in de afmetingen 60x60x1 cm, 45x90x1 cm en 40x80x1 cm. Voor de natuursteen vloertegels zijn dit de afmetingen 30x60, 40x80 en 60x60 cm. De keramische vloertegels hebben een levertijd van ongeveer 2 weken. De tegels in deze afmeting zijn in veel gevallen daarom uit voorraad leverbaar. De afmeting 40x80 cm wordt veel gekozen wanneer men op zoek is naar een rechthoekige tegel. Er wordt ook vaak gekozen voor een rechthoekige tegel in een badkamer. Om een goed beeld te krijgen van de verschillende afmetingen en voegkleuren, zijn diverse vloertegels in groot oppervlak te bekijken in onze showroom. Een vloer is een investering voor de lange termijn, wij hechten daarom veel waarde aan het geven van een goed advies. Het maken van een afspraak is raadzaam zodat wij de tijd kunnen nemen. Uiteraard ben je altijd welkom om je alvast riënteren in de showroom. Het is ook mogelijk om het aanbod te bekijken via de website en een monster tegel aan te vragen.