Corona-update 12-01-2021
Wij zijn helaas genoodzaakt onze showrooms te sluiten t/m 9 februari 2021. We zijn deze periode wel bereikbaar. Bekijk hier de aangepaste bereikbaarheid en afhaalmogelijkheden

Donkere vloertegels

Donkere vloertegels zijn al erg lang geliefd bij veel mensen. Wat kleur betreft is het een vrij veilige keuze. Bovendien is een donkere tegelvloer beschikbaar in diverse materialen waardoor donkere vloertegels altijd verkrijgbaar zijn. Denk bijvoorbeeld aan hardsteen, basalt, leisteen en ontzettend veel keramische vloertegels met een donkere print.

Lees meerminder
Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
Sales team - klein

Online tegeladvies nodig? Dit zijn onze mogelijkheden!

127 producten gevonden
Donkere vloertegels - Les Bois Mogano
€ 40,08 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Les Bois Bocote
€ 40,08 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Stone Box Pietra Blu
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Stone Box Multicolor Selected
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Stone Box Multicolor
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Stone Box Lavagna
€ 32,19 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Le Reverse Nuit Elegance
€ 41,74 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Le Reverse Nuit Carved
€ 41,74 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Le Reverse Nuit Antique Bordo Heritage
€ 53,68 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Le Reverse Nuit Antique
€ 41,74 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Patchwork Black & White - Black
€ 52,02 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Patchwork Black & White 04
€ 52,02 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Unique Bleu Anthracite Noble Brecciato
€ 58,40 per m2
(excl. BTW)
Donkere vloertegels - Unique Bleu Anthracite Noble - Lappato
€ 36,80 per m2
(excl. BTW)

Donkere vloertegels in een kleine ruimte

Een keuken, badkamer of toilet is vaak een kleinere ruimte dan bijvoorbeeld de woonkamer. Wanneer je bijvoorbeeld donkere vloertegels in de badkamer gaat gebruiken is het wellicht slim om rekening te houden met wat de kleur van de tegel kan doen voor je ruimte. Wil je de kleine ruimte groter laten ogen dat is het slim om donkere vloertegels te combineren met lichte wanden. Door deze combinatie worden je ogen van beneden naar boven getrokken en lijkt de ruimte groter. Voor een extra ruimtelijk effect zorg je er voor dat de plinten dezelfde kleur hebben als de vloer. Bij het aanvragen van een offerte kun je aangeven dat je ook op zoek bent naar plinten en deze mee wil laten offreren.

Nog meer voordelen van een donkere tegelvloer

Vloeren met een donkere kleur hebben naast bovenstaand voordeel nog meer voordelen. Een donkere vloer zorgt voor een chique en elegante uitstraling. Je vloer geeft de ruimte meteen karakter. Ook zijn donkere tegels te verkrijgen in veel verschillende formaten en soorten. Zo kun je een donkere vloer maken met donkere houtlook vloertegels, donkere betonlook vloertegels en donkere marmerlook vloertegels. Ook zijn er diverse natuursteen tegels met een donkere kleur zoals de Mustang Black leisteen of Turks Hardsteen tegels. Een donkere tegelvloer past hierdoor in veel verschillende stijlen zoals landelijk, modern en chique.

Donkere vloertegels van keramiek en natuursteen

Donkere tegels zijn uiteraard te verkrijgen in diverse materialen. Zo heb je de keuze uit veel verschillende keramische tegels met een donkere print en veel natuursteen tegels waaronder leisteen tegels, hardsteen tegels en graniet tegels.

Elke steensoort heeft zijn eigen voordelen. Leisteen tegels zijn natuurlijk gespleten waardoor het oppervlak een licht reliëf heeft. Mustang Black leisteen is daarbij niet glad en kan gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer. Hardsteen tegels passen prachtig in een landelijk interieur. Bij hardsteen is het belangrijk om te weten dat deze steensoort minder hard is dan andere soorten. Een hardsteen vloer vertoond eerder krassen en kleurverschillen. Keramiek heeft diverse voordelen t.o.v. natuursteen. Keramische donkere vloertegels zijn krasbestendig, kleurvast, vochtbestendig en niet gevoelig voor zuren. Een donkere tegelvloer van keramiek blijft er jarenlang als nieuw uit zien.

Donkere vloertegels bij Totaaltegel

Ben je benieuwd naar al onze donkere vloertegels? Je kunt een kijkje nemen op onze website of langskomen in onze showrooms in Vianen of Hegelsom. Onze specialisten helpen je hier graag verder met al je vragen en laten je graag onze mooie tegels zien. Heb je veel vragen en wil je uitgebreid de tijd nemen samen met een specialist? Maak dan een afspraak (dit is niet verplicht!). Samen komen we tot de perfecte tegel voor jou!

Lees meerminder