Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Metro tegels

Een golden oldie in interieurland: metro tegels. Deze kanjers zijn al jaren de meest verkochte wandtegels van Nederland en niet te weg te denken in menig huishouden. Met de kenmerkende rechtlijnige vormen maak je van elk oppervlak eenvoudig een prachtige creatie. Ben je niet trendgevoelig en wil je graag een tijdloze basis creëren? Dan zit je met metro tegels geheid gebakken!

peter

Twijfel je welke tegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte tegel!

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Monster
Aanbieding
402 producten gevonden
Metro tegels - Marrakech Nude - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 74,96 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Marrakech Moss - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 74,96 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Marrakech Turques - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 74,96 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Marrakech Rosé - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 74,96 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Marrakech Iron Black - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 89,60 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Marrakech Gold - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 98,40 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Marrakech Blanco Brillo - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 69,99 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Motion White - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Motion Green - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Motion Graphite - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Motion Corten - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Metro tegels - Motion Blue - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW

Metrotegels; een tijdloze ervaring

Struin door de oude metrostations van Berlijn en Parijs en je herkent meteen de karakteristieke tunnelwanden met die lichte bolling in de tegels. Met de keuze voor metrotegels neem je een uitstapje naar het verleden, sta je tegelijkertijd met beide benen in het heden en kies je voor een toekomstbestendige look. De rechtlijnige stroken maken het eenvoudig om verschillende legpatronen met elkaar te mixen. Tegels metro zijn perfect voor een tijdloos karakter!

Metrotegels in verschillende kleuren

Metrotegels zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren en formaten. Metro tegels zijn oorspronkelijk 7,5x15,2 cm met een afgeschuinde rand, maar worden tegenwoordig in veel meer formaten en uitvoeringen aangeboden. Populair zijn de klassieke glossy (glanzende) uitvoeringen, maar ook de matte varianten zijn in trek. Bij Totaaltegel bieden we een breed pallet aan kleuren en formaten, zodat je zeker de tegel vindt die het beste past bij jouw interieur.

Mooi en onderhoudsvriendelijk; metro tegels in de keuken

Metrotegels zijn zeer populair in keukens. De kenmerkende vorm van de metrotegel in keukens is dikwijls terug te zien in de meest gerenommeerde woonmagazines. Ze zijn bijvoorbeeld ontzettend mooi te gebruiken op wandjes bij het fornuis of om een kookeiland te accentueren. Deze tegels zijn keramisch en daardoor ook nog eens perfect voor in de keuken. De vocht- en vuilbestendige eigenschappen passen prima in de keuken. Mors je wat saus of springen de vetspetters uit de pan? Keramische tegels maak je makkelijk en in een handomdraai schoon, ideaal toch?

Diverse legpatronen met metro wandtegels in de badkamer

Een metro wandtegel is een graag geziene verschijning in de meest uiteenlopende badkamer interieurstijlen. Door de langwerpige vorm van metro wand tegels is het mogelijk om ze toe te passen in verschillende legpatronen die heel bepalend zijn voor de sfeer van je badkamer. Zo kun je gaan voor een klassiek volsteenverband, waarbij de metrotegels recht langs elkaar worden gezet. Dit patroon is makkelijk toe te passen in bijvoorbeeld retro of moderne interieurstijlen. Naast deze bekende variant is onder meer het halfsteensverband erg populair in de badkamer. Door de vele voeglijnen bij wandtegels metro springen deze patronen direct in het oog.  

Een groot aanbod vind je bij Totaaltegel

Bij Totaaltegel denken we graag met onze klanten mee en volgen we de trendontwikkelingen op de voet. Daarom bieden we een breed assortiment van verschillende soorten tegels. Zo bieden we natuursteen en keramische tegels in verschillende vormen en bewerkingen voor zowel binnen als buiten. Zo willen we onze klanten zo goed mogelijk helpen bij de zoektocht naar de perfecte tegel. Ben je op zoek naar een bijzonder motief? Dan zijn hexagon tegels misschien wel helemaal jouw ding. Wil je juist een uniek patroon? Dan passen Portugese tegels vast in jouw straatje!

Kom langs in een van onze showrooms

Heb je op onze website verschillende toffe tegels gezien die je interesse wekken? Kom dan eens langs in onze showrooms. Het helpt enorm om de producten eens in het echt te zien, zodat je ze dan daadwerkelijk kunt zien in een interieursetting. In onze showrooms staan onze deskundige adviseurs voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We hebben vestigingen in Hegelsom, Vianen en Moergestel. Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar heb je toch verschillende vragen met betrekking op bepaalde producten? Neem dan gerust telefonisch of via e-mail contact met ons op, dan zorgen we dat al je vragen zo snel mogelijk beantwoord worden.