Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Metro tegels zwart

Benieuwd hoe je jouw interieur een gave, lichtelijk retro look kunt geven? Metro tegels zwart zijn de perfecte wandtegels om jouw woning een mooi karakter te geven. Zwart is natuurlijk bij uitstek een graag geziene tint in eigenlijk alle interieurstijlen, omdat het simpelweg mooi is en ook nog eens heel makkelijk te matchen is met allerlei verschillende kleuren. Nieuwsgierig hoe metrotegels met een zwarte kleur jouw interieur een nieuwe vibe kunnen geven? Je leest het allemaal op deze pagina!

Twijfel je welke wandtegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte wandtegel!

28 producten gevonden
Metro tegels zwart - Grand Métro Negro - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 50,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Piemonte Black - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Stardos
€ 66,76 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Vintage Graphite - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Stardos
Vanaf € 67,81 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Valencia Metro Black - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Sabatini Black - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Sabatini Black - Mat
 • Materiaal: Keramiek
€ 68,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Fayenza Black - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Stardos
€ 74,83 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Evoke Dark - Mat
 • Materiaal: Keramiek
€ 78,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Tennessee Black - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Stardos
€ 83,39 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Motion Graphite - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Cotswold Nero - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,95 per m2
incl. BTW
Metro tegels zwart - Cotswold Nero - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,95 per m2
incl. BTW

Zwarte metrotegels

Het is natuurlijk een heel bekend beeld: prachtige metrotegels die van de ondergrondse metrostations in de Europese steden schitterende decors maken. De karakteristieke look danken deze tegeltjes aan de lichte bolling die diepgang creëert en de vaak glossy afwerking die zorgt voor een lekkere glans.

En die toffe, typische uitstraling haal je met zwarte metro tegels dus in huis. De vorm en look van deze tegeltjes hebben een catchy retro randje, maar dat wil absoluut niet zeggen dat ze alleen in retro interieurstijlen zijn te gebruiken. Integendeel zelfs, zwarte metrotegels kun je heel lekker matchen met heel veel verschillende stijlen!

Zwarte metrotegels in je keuken; mooi en vol voordelen

Eén van de ruimtes in huis waarin de zwarte metro tegel moeiteloos de smaakmaker van het interieur kan worden is bijvoorbeeld de keuken. Denk bijvoorbeeld eens hoe het licht in de keuken de mooie glans van deze shiners kan accentueren. Deze zou je kunnen combineren met een mooie marmerlook vloer en metro tegels wit, om het geheel een luxueuze twist te geven. Ben je niet zo zwart-wit ingesteld en hou je van wat frisse kleuren in je interieur? Dan is er natuurlijk ook de optie om te matchen met andere kleuren, zoals bijvoorbeeld metro tegels groen of een andere kleur in ons assortiment.   

Naast de schoonheid van deze tegeltjes zijn er ook nog diverse andere voordelen. Ons assortiment van zwarte metrotegels bestaat namelijk volledig uit keramische tegels, wat wil zeggen dat ze heel goed tegen vocht en vuil kunnen. Laat de keuken nu net een ruimte zijn waarin dit ontzettend handig is.

Een wandtegel metro zwart; de verrijking van je interieur

Wil je echt dat effect creëren zoals dat van de karakteristieke metrostations? Dat kan! Onze zwarte metro tegels zijn beschikbaar als vloer- en wandtegel. Vooral aan de wand kom je natuurlijk heel dichtbij die gave uitstraling. Tegenwoordig is het populair om deze tegeltjes in een kitkat verband op je muur te hebben en dit te combineren met een betonlook vloer, als zijnde een moderne interieurstijl met een klassieke twist. Door de vorm zijn ze tevens heel makkelijk in andere verbanden te leggen, zoals bijvoorbeeld een visgraat verband. Een keuze voor zwarte metro tegels is een keuze voor lekker experimenteren met je interieur!

Ons uitgebreide assortiment bekijken? Kom eens langs in onze showroom!

Ben je na het scrollen nieuwsgierig geworden naar onze zwarte metro tegels en wil je graag weten hoe dit in je interieur past? Breng dan eens een bezoek aan een van onze showrooms! Hier etaleren we ons hele aanbod in verschillende settingen, waardoor je ook nog eens een flinke dosis inspiratie voor je eigen interieur kunt opdoen. Je kunt geheel vrijblijvend rondkijken en al je vragen stellen aan onze deskundige adviseurs. Zij kunnen je onder andere alles vertellen over de productspecificaties, advies geven over interieur en antwoord geven op al je andere vragen!

Langskomen niet mogelijk? Neem dan telefonisch contact met ons op. Ook per e-mail staan we je graag te woord.