Keramiek op beton

Totaaltegel biedt een ruim assortiment aan CeraDeco terrastegels aan voor de beste prijs. CeraDeco is een samengesteld product van keramiek op beton. Het assortiment bestaat uit prachtige terrastegels met elk zijn unieke design. De tegelprints zijn geïnspireerd op natuursteen terrastegels met mooie nuances en structuren voor een prachtige uitstraling. Deze tuintegel keramiek op beton, een CeraDeco terrastegel, bestaat uit een betonlaag van 3 of 4 cm (afhankelijk van de grootte van de tegel) met een toplaag van 1 cm hoogwaardig keramiek.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

20 producten gevonden

De combinatie van keramiek en beton zorgt ervoor dat de terrastegels snel en eenvoudig op een zandbed geplaatst kunnen worden. Het aanleggen van een kostbare betonnen fundering is daardoor niet meer nodig. De CeraDeco tegels bevatten geïntegreerde afstandhouders waardoor de tegels eenvoudig op een gelijkmatige afstand ten opzichte van elkaar gelegd kunnen worden. Een CeraDeco terrastegel is slijtvast, duurzaam en eenvoudig te verwerken. Naast keramiek op beton tegels heeft Totaaltegel ook normale beton terrastegelstuintegels keramiek aan met een dikte van 2 cm en zelfs 3 cm dikke keramische tegels.

Assortiment CeraDeco terrastegels bij Totaaltegel

Totaaltegel heeft een compleet assortiment aan CeraDeco, keramiek op beton terrastegels en keramische tuintegels met een betonnen onderlaag. Het assortiment bestaat uit twee exclusieve series: CeraDeco en CeraDeco LUX. Beiden series bestaan uit tuintegels met exclusieve kleuren, structuren en designs.

CeraDeco assortiment

Ons CeraDeco assortiment bestaat uit exclusieve terrastegels met elk zijn unieke design. De tegels uit deze serie variëren van licht tot donker en zijn geïnspireerd op de mooie uitstraling van natuursteen tegels zoals leisteen en hardsteen. Het CeraDeco assortiment bestaat tevens uit drie tegels met decor structuren. De terrastegels kunnen gecombineerd worden met een bijpassende effen CeraDeco terrastegel voor een uniek en speels geheel. De CeraDeco terrastegels zijn samengesteld uit een laag van 4 cm beton met daarop een laag van 1 cm Italiaanse keramiek. Deze combinatie zorgt voor een lange levensduur, eenvoudige en goedkope verwerking en een unieke uitstraling. De structuur van deze terrastegels in combinatie met de stroefheid zorgt voor een prettig loopcomfort. De terrastegels uit de CeraDeco serie zijn verkrijgbaar in de maatvoering 60x60x5 cm. 

CeraDeco LUX assortiment

De terrastegels uit de CeraDeco LUX serie bestaan uit terrastegels van topkwaliteit met elk een uniek design. De CeraDeco LUX terrastegels bevatten een volledig geïntegreerde toplaag die zorgt voor een extreme slijtvastheid. De toplaag is gemaakt van geselecteerde natuurlijke grondstoffen in combinatie met een prachtig reliëf. Terrastegels uit de CeraDeco LUX serie zijn uiterst duurzaam en exclusief waardoor u een leven lang kunt genieten van uw terrasvloer. De terrastegels uit de CeraDeco LUX serie zijn verkrijgbaar in twee maatvoeringen: 60x60x4 cm en 90x90x5 cm. Totaaltegel is exclusief dealer van dit prachtige exclusieve merk. Bezoek geheel vrijblijvend onze showtuin om het assortiment te bekijken. Wij informeren u graag over de voordelen van deze ‘keramiek op beton’ terrastegels.

Waarom keramiek op beton?

Keramiek op beton heeft diverse voordelen ten opzichte van een reguliere keramische terrastegel. CeraDeco heeft dit perfect toegepast en een mooi assortiment samengesteld van tegels met unieke designs. De voordelen van keramiek op beton op een rijtje: 

  • Eenvoudige en snelle verwerking (zie onderstaande afbeelding)

Een van de grote voordelen van CeraDeco of ‘keramiek op beton’ terrastegels is de snelle verwerking. Als eerste dient er een draagkrachtige zandgrond aangebracht te worden waarop vervolgens de CeraDeco terrastegels geplaatst worden. Dit gaat heel eenvoudig en snel vanwege de geïntegreerde afstandhouder die ervoor zorgt dat het product op een gelijke voegafstand gelegd wordt. De volgende stap is het invoegen van de tegels. Door de geïntegreerde afstandhouder heeft de aangebrachte voeg tevens een betere hechting met de tegel.

  • Onderhoudsvriendelijk

Keramische terrastegels staan al bekend om het lage onderhoud. Dit is bij de CeraDeco tegels niet anders. Alle tegels zijn voorzien van een toplaag van 1 cm keramiek. De toplaag is krasvast, kleurvast en antislip. Deze combinatie zorgt voor een heerlijk loopcomfort. 

  • Exclusieve designs 

CeraDeco heeft een gevarieerd assortiment samengesteld van terrastegels met unieke designs, kleuren en structuren. De designs zijn geïnspireerd op de prachtige natuursteen tegels die zorgen voor een uniek en exclusieve uitstraling. De CeraDeco terrastegels zijn niet te onderscheiden van een echte natuursteen terrastegel. 

  • Duurzaam en slijtvast

CeraDeco is een oplossing waar een leven lang van genoten kan worden. Deze ‘keramiek op beton tegels’ zijn aan hoge kwaliteitseisen onderworpen. Door het verdichte beton en de gepatenteerde verbinding behoort CeraDeco tot de duurzame categorie in het segment van exclusieve sierbestrating. CeraDeco levert een naadloze aansluiting tussen beton en keramiek wat zorgt voor een optimale vochtbescherming. 

  • Veilig

Natuursteen terrastegels en keramische terrastegels kunnen onder vochtige weersomstandigheden glad worden. Dit is afhankelijk van de natuursteen of keramieksoort. Alle CeraDeco terrastegels zijn vervaardigd met een specifieke stroefheidswaarde. Hierdoor bent u verzekerd van een goed en veilig loopcomfort.