Ceradeco tegels

CeraDeco terrastegels zijn een samenstelling van keramiek in combinatie met beton. Dit zorgt voor een uniek product van topkwaliteit. Een CeraDeco tegels bestaan uit een laag beton van 3 of 4 cm met daarop een toplaag van 1 cm keramiek. Deze combinatie zorgt voor een duurzaam en kwalitatief hoogwaardig product.

De tegelseries van CeraDeco

Het grote voordeel van de combinatie van keramiek op beton is de lange levensduur. Het is een uiterst duurzaam product met een prachtige uitstraling waarbij weinig tot geen onderhoud noodzakelijk is. Een ander groot voordeel van CeraDeco terrastegels is de verwerking. Het aanleggen van een kostbare betonnen fundering is niet nodig. Een ondergrond van gele zand met voldoende draagkracht is voldoende voor het creëren van een mooi terras. Totaaltegel biedt het complete assortiment CeraDeco terrastegels aan. Alle tegels zijn geheel vrijblijvend te bezichtigen in onze showtuin. Totaaltegel biedt naast CeraDeco terrastegels divere tuinproducten voor het creëren van een prachtige tuinaanleg. Het assortiment CeraDeco terrastegels bestaat uit twee series: CeraDeco en CeraDeco LUX. Beiden series hebben prachtige designs en een hoge slijtvastheid.

De tegelseries van CeraDeco LUX

Voordelen van CeraDeco terrastegels op een rijtje

  • Uiterst duurzaam en slijtvast

Door de combinatie van hoogwaardig keramiek op een dikke laag beton ontstaat een uiterst duurzaam product. De keramische toplaag is krasvast, kleurvast en antislip. Door het verdichte beton en de gepatenteerde verbinding behoort CeraDeco tot de duurzame categorie in het segment van exclusieve sierbestrating.

  • Veilig

De producten uit zowel de CeraDeco als CeraDeco LUX serie hebben een hoge antislipwaarde. Dit zorgt ervoor dat de tegels niet glad zijn onder vochtige weersomstandigheden. De terrastegels uit de CeraDeco serie hebben een R-waarde van 11 en de terrastegels uit de CeraDeco LUX serie hebben een R-waarde van 12.

  • Onderhoudsvriendelijk

De CeraDeco terrastegels bestaat uit een toplaag van hoogwaardig keramiek wat bestand is intensief gebruik en alle weersinvloeden. De CeraDeco terrastegels zijn krasvast en kleurvast waardoor het mooie uiterlijk van de tegel behouden blijft. 

  • Een snelle verwerking

Een van de grote voordelen van CeraDeco terrastegels (ookwel Keramiek op Beton terrastegels) is de eenvoudige verwerking. Doordat de CeraDeco terrastegels bestaan uit een betonlaag van 4 of 5 cm, is een betonnen fundering niet nodig. Een CeraDeco terrastegel kan eenvoudig om een draagkrachtig zandbed gelegd worden van gele zand. 

  • Een maximale hechting door trilbeton

Het beton en de keramiek toplaag sluiten naadloos op elkaar voor een optimale vochtbescherming en duurzaam resultaat. Er is tevens gebruik gemaakt van trilbeton met massieve en kwalitatieve eigenschappen.

  • Exclusieve designs

De terrastegels uit de CeraDeco en CeraDeco LUX serie hebben elk een uniek design en zijn exclusief ontwikkelt voor CeraDeco. Het assortiment bestaat uit tijdloze kleuren die perfect gecombineerd kunnen worden in elke tuin. De ontwerpen zijn geïnspireerd door kleuren en structuren uit de natuur.