Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie

Tegeloutlet

Ben je op zoek naar tegels die nét wat goedkoper zijn dan onze andere producten? Dan ben je bij onze tegeloutlet op de juiste plaats! Wij bieden prachtige partijen vloertegels, wandtegels en terrastegels aan waarvan nog maar een beperkt aantal vierkante meter beschikbaar is. Bij elk product vermelden we of een partij al dan niet in één koop afgenomen dient te worden. Neem hieronder een kijkje in ons vloertegels outlet, wandtegels outlet en terrastegel outlet assortiment!

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

37 producten gevonden
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Saten White
€ 30,76 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Rewind Peltro Hexagon
€ 28,77 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Montpellier Cenere
€ 29,39 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Via Appia White Mosaico
€ 4,48 per stuk
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Fes Cielo
€ 20,38 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Stone Box Brera
€ 18,15 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Dream Grey
€ 18,15 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Crystal Black Composiet
€ 30,25 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Crystal White Composiet
Vanaf € 30,25 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Zwolle Ice
€ 54,95 per m2
incl. BTW
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Travertin Silver - Getrommeld
Restpartij
Tegeloutlet - RESTPARTIJ - Cornerstone Slate Multicolor

Restpartij tegels

Onze tegeloutlet bestaat grotendeels uit restpartijen. Deze tegels worden met een reden in onze tegels outlet geplaatst. Het kan namelijk zijn dat bepaalde outlet tegels niet meer leverbaar zijn of dat de tegels niet (meer) voldoen aan onze kwaliteitsnormen. Dit wil niet zeggen dat de tegels slecht zijn. Het kan zijn dat de tegels bijvoorbeeld een kleine afwijking hebben in de maatvoering maar verder in correcte staat zijn. Daarnaast kunnen er tegels in de outlet worden aangeboden doordat ze productiefouten bevatten. Deze zijn vaak nauwelijks zichtbaar maar zorgt wel voor een flink lagere verkoopprijs.

Wanneer je goedkopere vloertegels aanschaft heb je misschien net genoeg budget om een grote oppervlakte te kunnen betegelen. Ga je ook buiten in de tuin aan de slag? Dan zijn onze scherp geprijsde terrastegels zeker weten interessant. 

Keramische tegel outlet

Wij bieden naast natuursteen ook keramische tegels aan in onze tegeloutlet Limburg. Keramiek kent veel voordelen doordat het materiaal zeer onderhoudsvriendelijk is. Daarnaast is het materiaal niet gevoelig voor vlekken en krassen. Het assortiment van de outlet verandert continue. Gedurende de tijd worden er nieuwe restpartijen aangeboden, verwijderd en natuurlijk verkocht. Voor onze producten uit de tegeloutlet geldt: op = op.

Twijfel je over een restpartij tegels en wil je graag de goedkope tegels komen bekijken in het echt? Breng dan een bezoek aan onze tegeloutlet Limburg. In onze showroom in Hegelsom voorzien onze adviseurs je van een uitgebreid advies en kun je de tegels op je gemak komen bekijken.