Hardsteen terrastegels

Hardsteen terrastegels hebben een grijsblauwe kleur en getrommelde randen wat zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling.  Het mooie aan Hardsteen terrastegels zijn de fossielen en schelpjes die lichtelijk terug te zien zijn in de tegels. Deze levendige structuur maakt Hardsteen terrastegels erg geliefd in en rondom huis. Wij leveren Hardsteen terrastegels in diverse maten en kleuren, altijd voor een scherpe prijs. 

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Aanbieding
Tint
Maatvoering
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

7 producten gevonden
Hardsteen terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Buiten)
€ 22,50 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Geschuurd & Getrommeld
Actie
€ 22,80 per m2
Nu € 22,27 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen terrastegels - Hardsteen Blue Moon - Gebrand & Geborsteld
€ 32,38 per m2
(excl. BTW)
Turks Hardsteen Dark - Soft Finish (Buiten)
€ 43,75 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen terrastegels - Chinese Hardsteen - Gezoet & Getrommeld
€ 31,50 per m2
(excl. BTW)
Hardsteen terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Getrommeld
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)

Hardsteen terrastegels in diverse maten en bewerkingen

Hardsteen wordt zowel binnen als buiten veel gebruikt in diverse maatvoeringen. Vaak worden grotere tegels gecombineerd met de prachtige 20x20 tegeltjes. Ook is Hardsteen mooi te combineren met (oude) waaltjes. U kunt bij ons terecht voor diverse tinten Hardsteen terrastegels. De meest voorkomende kleuren zijn blauw/grijs en zwart. Wij importeren onze Hardsteen terrastegels vanuit diverse landen. In ons assortiment vindt u onder andere de Turkse Hardsteen, Vietnamese Hardsteen en Chinese Hardsteen terrastegel. 

Bewerking Hardsteen terrastegels

Hardsteen tuintegels zijn verkrijgbaar in verschillende bewerkingen. De meest voorkomende bewerkingen voor buiten zijn schuren & trommelen en zoeten & trommelen. Door de Hardsteen terrastegel te zoeten is het oppervlak mooi egaal, maar buiten ook wat gladder.  Een geschuurde & getrommelde Hardsteen terrastegel is ruwer en minder glad. De tegel is hierdoor wel lichter van kleur. U kunt de verschillende bewerkingen bekijken in onze showroom. 

Een prachtige verouderde uitstraling met Hardsteen terrastegels

Hardsteen is een kalkhoudend gesteente en gevoeliger dan sommige andere natuursteen terrastegels. Houdt er rekening mee dat een Hardsteen terrastegel sneller krast, vlekgevoelig kan zijn en niet kleurvast is. Wanneer u het terras onder een overkapping legt, is verkleuring nihil. De ‘oneffenheden’ die ontstaan zorgen juist voor die prachtige geleefde uitstraling waar Hardsteen bekend om staat en waar veel mensen van gecharmeerd zijn. Als u kiest voor een gevlamde of geborstelde afwerking heeft u minder last van krassen en vlekjes. 

Hardsteen voor diverse tuinproducten

Hardsteen wordt niet alleen veel toegepast als terrastegel, we zien ook heel veel Hardsteen raamdorpels, deurdorpels, paalafdekkers en afdekplaten. Een Hardsteen terras is daardoor heel mooi af te stemmen op andere sierproducten in en rondom huis. Door eigen import kunt u bij ons altijd rekening op een scherpe prijs voor Hardsteen terrastegels en andere Hardsteen tuinmaterialen. Veel van deze producten zijn uit voorraad leverbaar.