Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Hardsteen terrastegels

Hardsteen terrastegels hebben een grijsblauwe kleur en getrommelde randen wat zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling. Het mooie aan hardsteen terrastegels zijn de fossielen en schelpjes die lichtelijk terug te zien zijn in de tegels. Deze levendige structuur maakt hardsteen terrastegels erg geliefd in en rondom huis. Wij leveren hardsteen terrastegels in diverse maten en kleuren, altijd voor een scherpe prijs. Ook hebben we andere terrastegels natuursteen in ons assortiment waaronder terrastegels leisteen.

Twijfel je welke tegel of bestrating in jouw tuin past?

Doe de korte test en vind de perfecte match!

4 producten gevonden
Hardsteen terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Soft Finish (Buiten)
Aanbieding
  • Materiaal: Hardsteen
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 49,36 per m2
Nu vanaf € 31,57 per m2
incl. BTW
Hardsteen terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Getrommeld
Aanbieding
  • Materiaal: Hardsteen
  • Levertijd: 3 - 5 werkdagen
€ 49,36 per m2
Nu € 35,95 per m2
incl. BTW
Hardsteen terrastegels - Vietnamese Hardsteen - Geschuurd & Getrommeld
Aanbieding
  • Materiaal: Hardsteen
€ 70,53 per m2
Nu € 43,50 per m2
incl. BTW
Hardsteen terrastegels - Vietnamese hardsteen waalformaat
  • Materiaal: Hardsteen
Prijs op aanvraag

Hardsteen terrastegels in diverse maten en bewerkingen

Hardsteen wordt zowel binnen als buiten veel gebruikt in diverse maatvoeringen. Vaak worden grotere tegels gecombineerd met de prachtige 20x20 tegeltjes. Ook is hardsteen mooi te combineren met (oude) waaltjes. Je kunt bij ons terecht voor diverse tinten hardsteen terrastegels. De meest voorkomende kleuren zijn blauw/grijs en zwart. Wij importeren onze hardsteen terrastegels vanuit diverse landen. In ons assortiment vind je onder andere de Turkse hardsteen, Vietnamese hardsteen en Chinese hardsteen terrastegel. Naast hardsteen hebben we ook travertin terrastegels.

Bewerking hardsteen terrastegels

Hardsteen tuintegels zijn verkrijgbaar in verschillende bewerkingen. De meest voorkomende bewerkingen voor buiten zijn schuren & trommelen en zoeten & trommelen. Door de hardsteen terrastegel te zoeten is het oppervlak mooi egaal, maar buiten ook wat gladder.  Een geschuurde & getrommelde hardsteen terrastegel is ruwer en minder glad. De tegel is hierdoor wel lichter van kleur. Je kunt de verschillende bewerkingen bekijken in onze showroom. 

Een prachtige verouderde uitstraling met hardsteen terrastegels

Hardsteen is een kalkhoudend gesteente en gevoeliger dan sommige andere natuursteen soorten. Houd er rekening mee dat een hardsteen terrastegel sneller krast, vlekgevoelig kan zijn en niet kleurvast is. Wanneer je het terras onder een overkapping legt, is verkleuring nihil. De ‘oneffenheden’ die ontstaan zorgen juist voor die prachtige geleefde uitstraling waar hardsteen bekend om staat en waar veel mensen van gecharmeerd zijn. Als je kiest voor een gevlamde of geborstelde afwerking heb je minder last van krassen en vlekjes. 

Hardsteen voor diverse tuinproducten

Hardsteen wordt niet alleen veel toegepast als terrastegel, we zien ook heel veel hardsteen raamdorpels, deurdorpels, paalafdekkers en afdekplaten. Een hardsteen terras is daardoor heel mooi af te stemmen op andere sierproducten in en rondom huis. Door eigen import kun je bij ons altijd rekenen op een scherpe prijs voor hardsteen terrastegels en andere hardsteen tuinartikelen. Veel van deze producten zijn uit voorraad leverbaar.