Tijdens de carnaval hanteren wij aangepaste openingstijden. Bekijk de openingstijden op onze contactpagina.

USP's

Direct een scherpe prijs

Totaaltegel heeft jarenlange ervaring in het importeren van natuursteen en keramiek uit landen over de hele wereld. Onze producten zijn afkomstig uit Europa, Azië en Zuid Amerika. We bezoeken jaarlijks diverse beurzen en fabrieken in binnen en buitenland voor een mooi assortiment en scherpe prijzen.  Door de rechtstreekse import en lage overheadkosten kunnen wij onze producten voor de beste prijs aanbieden. Wij winden er geen doekjes om en geven direct een scherpe offerte af.

 

Diverse producten uit voorraad leverbaar

Wij onderhouden zorgvuldig het contact met onze leveranciers over de hele wereld om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. In de loop der jaren hebben wij onze kennis verder uitgebreid waardoor we nog beter weten waar onze klanten naar op zoek zijn. We kunnen hierdoor snel onze voorraad aanvullen. We beschikken over een groot opslagveld (15000 m2) en loods waardoor we diverse producten uit voorraad kunnen leveren, altijd voor de scherpste prijs. Wij willen transparant zijn naar al onze klanten, je kunt daarom in veel gevallen de producten vooraf bekijken op het opslagveld. Uiteraard kun je elk product vooraf bekijken in onze showroom en showtuin. 

 

Snelle levering in de Benelux

Wij werken alle jarenlang met dezelfde betrouwbare transporteurs en kunnen de producten die op voorraad zijn binnen 1 á 2 dagen leveren in de gehele Benelux. De producten worden met een kraanwagen of pompwagen voor de deur geleverd. Leveren is mogelijk van ma t/m vrij. Producten die uit voorraad leverbaar zijn, kunnen op afroep uitgeleverd worden. Zo kun je snel aan de slag!

 

Zagerij voor maatwerk

Wij importeren de ruwmaterialen voor onze zagerij rechtstreeks vanuit het buitenland. Wij werken met standaard maten die voor de meeste projecten (particulier of zakelijk) geschikt zijn. Aan de hand van onze online calculator kun je snel en eenvoudig jouw prijs berekenen. De productietijd van een zaagklus bedraagt circa 5 werkdagen na order. 

Wij produceren de volgende producten:

Natuursteen vensterbanken
Natuursteen raamdorpels
Natuursteen deurdorpels binnen
Natuursteen deurdorpels buiten

Ook kun je bij Totaaltegel terecht voor de nodige tuin bouwmaterialen zoals: 

Natuursteen muurafdekkers
Natuursteen vijverranden
Natuursteen Paalmutsen
Stapelblokken
Opsluitbanden
Gebakken klinkers

Heb je een groot project en wil je flink in kosten besparen? 
Wij kunnen diverse producten ook rechtstreeks bij onze fabrikanten laten produceren. Houd er rekening mee dat de levertijd hiervoor circa 2 – 3 maanden kan zijn. Dit is afhankelijk van de materialen en aantallen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. 

 
 

Advies in onze showroom

In onze showroom en showtuin worden al onze producten op een mooie manier gepresenteerd en kun je diverse vloeren in een groter oppervlak bekijken. Je bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in onze showroom. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, wij vragen je daarom om vooraf een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je snel geholpen wordt.