Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

USP's

Direct een scherpe prijs

Totaaltegel heeft jarenlange ervaring in het importeren van natuursteen en keramiek uit landen over de hele wereld. Onze producten zijn afkomstig uit Europa, Azië en Zuid Amerika. We bezoeken jaarlijks diverse beurzen en fabrieken in binnen en buitenland voor een mooi assortiment en scherpe prijzen.  Door de rechtstreekse import en lage overheadkosten kunnen wij onze producten voor de beste prijs aanbieden. Wij winden er geen doekjes om en geven direct een scherpe offerte af.

 

Snelle levering in de Benelux

Wij werken alle jarenlang met dezelfde betrouwbare transporteurs en kunnen de producten die op voorraad zijn (maatwerk is uitgezonderd) binnen 3 tot 5 werkdagen leveren in de gehele Benelux. De producten worden met een kraanwagen of pompwagen voor de deur geleverd. Leveren is mogelijk van maandag t/m vrijdag. Producten die uit voorraad leverbaar zijn, kunnen op afroep uitgeleverd worden. Zo kun je snel aan de slag!

 

Zagerij voor maatwerk

Wij importeren de ruwmaterialen voor onze zagerij rechtstreeks vanuit het buitenland. Wij werken met standaard maten die voor de meeste projecten (particulier of zakelijk) geschikt zijn. Aan de hand van onze online calculator kun je snel en eenvoudig jouw prijs berekenen. De levertijd van maatwerk producten is op dit moment 4 tot 6 weken. 

Wij produceren de volgende producten:

Natuursteen vensterbanken
Natuursteen raamdorpels
Natuursteen deurdorpels

Ook kun je bij Totaaltegel terecht voor de nodige tuin bouwmaterialen zoals: 

Natuursteen muurafdekkers
Natuursteen vijverranden
Natuursteen Paalmutsen
Stapelblokken
Opsluitbanden
Gebakken klinkers

Heb je een groot project en wil je flink in kosten besparen? 
Wij kunnen diverse producten ook rechtstreeks bij onze fabrikanten laten produceren. Houd er rekening mee dat de levertijd hiervoor circa 2 – 3 maanden kan zijn. Dit is afhankelijk van de materialen en aantallen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Advies in onze showroom

In onze showroom en showtuin worden al onze producten op een mooie manier gepresenteerd en kun je diverse vloeren in een groter oppervlak bekijken. Je bent van dinsdag t/m zaterdag van harte welkom in onze showroom. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten, wij vragen je daarom om vooraf een afspraak te maken. Zo weet je zeker dat je snel geholpen wordt.