Muurbekleding

Natuurlijke materialen zijn niet meer weg te denken uit ons interieur. Een natuurlijke sfeer kan gecreëerd worden met een mooie vloer en accessoires, maar ook met natuursteen muurbekleding. Zowel in een woonhuis als bedrijfspand of horecagelegenheid wordt vaak gekozen voor natuursteen muurbekleding. Het zorgt voor een speels en warm effect in een ruimte en het creëert diepte. Bij natuursteen muurbekleding kun je denken aan natuursteen stonepanels of muurstrips en wandstroken. Elke strip en paneel heeft een unieke combinatie van prachtige kleurnuances.  

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Aanbieding
Tint
Materiaal
Maatvoering
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973

18 producten gevonden
Muurbekleding - Restpartij Kwartsiet tegels multicolor
€ 85,00 per stuk
(excl. BTW)
Muurbekleding - Leisteen Rusty Stone Panels Split Face
Actie
€ 41,28 per m2
(excl. BTW)
Muurbekleding - Mustang Black Muurstrips
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Muurbekleding - Leisteen Oxide Muurstrips
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Muurbekleding - Leisteen Rusty Stone Panels Flat Face
Actie
€ 29,75 per m2
Nu € 20,61 per m2
(excl. BTW)
Muurbekleding - Black Slate Stone Panels - Split Face
Actie
€ 35,65 per m2
Nu € 33,01 per m2
(excl. BTW)

Toepassing van natuursteen muurbekleding

Je kunt natuursteen muurbekleding in diverse ruimten van een huis of bedrijfspand toepassen; denk aan een badkamer, hal, toilet, woonkamer of slaapkamer. Natuursteen muurbekleding heeft een mooie structuur die past in zowel een moderne als landelijke woning. Natuursteen stonepanels worden ook vaak buiten toegepast, bijvoorbeeld tegen een muur, onder een overkapping of in een modern tuinhuis. De natuursteen stonepanels hebben mooie natuurlijke kleuren die erg mooi zijn in combinatie met hout en groen.
 

Verwerken van natuursteen muurbekleding

Je kunt bij ons terecht voor Kwartsiet stonepanels en Leisteen muurstrips én stonepanels. Natuursteen muurstrips zijn losse tegelstroken die op speelse wijze verlijmd worden tegen een wand. natuursteen stonepanels zijn panelen met een vaste maatvoering waar strips op gelijmd zijn. Het voordeel van natuursteen stonepanels is dat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. Je kunt ervoor kiezen om de natuursteen muurstrips en stonepanels aan te brengen met een speciale kleefmortel, dit is een hoogwaardig cementgebonden poederlijm voor tegels die zorgt voor een stevige hechting met een ondergrond. Ook kun je ervoor kiezen om de natuursteen muurstrips en stonepanels te lijmen. Het soort lijm hangt af van de situatie. Wij adviseren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Door eigen import vanuit het buitenland bieden wij natuursteen stonepanels en natuursteen muurstrips aan voor de scherpste prijs.