Natuursteen strips

Muurbekleding wordt al lange tijd niet meer alleen in een badkamer of toilet toegepast. Natuursteen muurbekleding zorgt ook in een woonkamer, slaapkamer of hal voor een prachtige geheel. Er wordt vaak gekozen voor leisteen muurbekleding omdat het een prachtige grove en natuurlijke structuur heeft. Dit brengt veel warmte in huis en ziet er tevens mooi afgewerkt uit. Leisteen muurbekleding worden meestal tegen één wand in een ruimte toegepast. Het is nét even anders dan alleen geverfde muren en het zorgt voor een speelse onderbreking. Muurbekleding wordt ook vaak buiten toegepast, bijvoorbeeld onder een overkapping.

Lees meer >
Productfilters tonen
Filteren
Aanbieding
Tint
Maatvoering
marcel, rob en kevin van totaaltegel

Advies nodig? Bel 077 851 4973 of mail sales@totaaltegel.nl!

17 producten gevonden
Natuursteen strips - Leisteen Rusty Stone Panels Split Face
Actie
€ 41,28 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen strips - Mustang Black Muurstrips
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen strips - Leisteen Oxide Muurstrips
€ 22,27 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen strips - Leisteen Rusty Stone Panels Flat Face
Actie
€ 29,75 per m2
Nu € 20,61 per m2
(excl. BTW)
Natuursteen strips - Black Slate Stone Panels - Split Face
Actie
€ 35,65 per m2
Nu € 33,01 per m2
(excl. BTW)

Toepassing Leisteen muurbekleding

Leisteen muurbekleding kan op diverse manieren toegepast worden. U kunt bij ons terecht voor muurstrips en stonepanels. Natuursteen muurstrips zijn losse tegelstroken die op speelse wijze verlijmd worden tegen een wand. Stonepanels zijn panelen met een vaste maatvoering waar strips op gelijmd zijn. Het voordeel van stonepanels is dat ze gemakkelijk aan te brengen zijn. Leisteen muurbekleding wordt zowel binnen als buiten een woning of bedrijfspand toegepast.

Leisteen muurbekleding in diverse aardetinten

Leisteen is opgebouwd uit verschillende lagen, die ieder hun eigen structuur of kleur hebben. U kunt bij ons terecht voor leisteen muurbekleding in diverse aardetinten. Kleuren die veel gekozen worden zijn antraciet, grijs, en roestkleur. De roestkleurige muurbekleding bestaan uit een combinatie van geel, grijs en bruintinten. In onze showroom zijn diverse soorten leisteen muurbekleding te bekijken. Door eigen import vanuit het buitenland kunt u bij ons altijd rekenen op de beste kwaliteit voor de scherpste prijs.