Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Terrastegels Travertin Look

Travertin tegels zijn van nature tegels gemaakt van kalksteen. Deze prachtige tegels bevatten allerlei afdrukken van fossielen, zoals schelpdieren, die in de loop van de tijd zijn ontstaan. Een prachtig effect natuurlijk op de tegels, maar er komen wel nadelen bij kijken. De levensbestendigheid van de tegels is niet heel hoog. Daarom biedt Totaaltegel.nl de oplossing: terrastegels met travertin look gemaakt van keramiek. Zo heb je de prachtige travertin look tegel, met de voordelen van keramische terrastegels. Bekijk snel ons assortiment voor ons volledige aanbod. 

Twijfel je welke keramische terrastegels in jouw tuin past?

Doe de korte test en vind de perfecte match!

1 producten gevonden
Terrastegels Travertin Look - Secret Stone Precious Beige - Outdoor
  • Materiaal: Keramiek
  • Merk: Cotto d'Este
Vanaf € 79,97 per m2
incl. BTW

Wat zijn travertin look terrastegels?

Echte travertin terrastegels raken redelijk snel beschadigd. Dat is natuurlijk zonde van zo’n prachtige tegels. De tegels hebben soms wel afdrukken die miljoenen jaren oud kunnen zijn. Met travertin tegels haal je echt een stukje geschiedenis in je tuin. Met de travertin look terrastegels van keramiek, heb je hetzelfde effect alleen dan met de voordelen van keramiek. Wanneer je kiest voor de travertin look terrastegels van Totaaltegel.nl, weet je ook zeker dat je deze prachtige tegels voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. 

Waarom kiezen voor travertin look terrastegels?

Zoals we al eerder hebben gezegd op deze pagina, zorgt de keramiek waar de travertin look terrastegels van zijn gemaakt ervoor dat deze terrastegels wel tegen een stootje kunnen. De tegels zijn kleur-, kras- en slijtvast. Daarnaast zijn ze ook nog eens vochtbestendig waardoor ze gerust gebruikt kunnen worden als terrastegel. De travertin look terrastegels hebben weinig onderhoud nodig, waardoor je nog meer kunt genieten van deze prachtige tegels. De travertin look terrastegels kunnen zowel binnen als buiten gelegd worden. Hierdoor kun je een prachtig effect creëren door de tegels van binnen naar buiten door te laten lopen. We nodigen je ook graag uit in onze showroom, waar je samen met onze specialisten kunt kijken naar de beste travertin look terrastegel voor jouw tuin. 

Travertin look terrastegels in diverse formaten en kleuren

Bij Totaaltegel.nl verkopen we terrastegels met travertin look in verschillende formaten, kleuren en diktes. Zo hebben we meerdere kleuren travertin tegels in ons assortiment, met beige als orginele kleur. Deze tegels zijn niet van echte travertin tegels te onderscheiden. De tegels zijn verkrijgbaar in drie verschillende formaten: 40x80cm, 60x60cm en 90x90 cm. Met een maximale dikte van 3 cm zijn de tegels stevig en goed geschikt voor elke ondergrond. In onze showrooms kun je je laten inspireren en adviseren over de travertin look terrastegels. Kijk hier samen met onze specialisten naar welke tegel het beste bij jouw terras past.

Tevreden klanten door onze travertin look terrastegels

We verkopen onze travertin look terrastegels door heel Nederland. Dit doen we altijd met een lach. Bij Totaaltegel.nl bieden wij een totaalpakket aan, waarbij de wensen van de klant van begin tot eind centraal staan. Zo zorgen we dat je extra kunt genieten van je nieuwe tegels. Totaaltegel.nl wordt dan ook door klanten beoordeeld met een 9! Hier zijn we ontzettend trots op en we doen er dan ook alles aan om dit zo te houden. Lees bijvoorbeeld hieronder wat een klant uit Limburg als review achterliet:

“Voor een specifieke soort tegel trok ik naar Totaaltegel. Ik had verwacht een hele uitleg te moeten geven, maar vanaf begin snapte de adviseur mij al. Daarna tekeningetje gemaakt en samen tegels uitgezocht. Kortom erg prettige ervaring.”

Wil je meer reviews lezen om achter ervaringen en de eerlijke mening van onze klanten te komen? Bekijk dan de Totaaltegel reviews.

De service van Totaaltegel.nl

Dankzij ons ruime assortiment kan het maar net zo zijn dat je niet meer weet wat je moet kiezen. Misschien heb je wel nu vragen over het onderhoud van travertin look terrastegels. Maak in dat geval dan een afspraak voor een uitgebreid advies of kom langs in een van onze showrooms. 

Kom langs in een van onze showrooms

Wij hebben diverse vestigingen in Nederland waar je de mooiste travertin look terrastegels kunt bekijken in de showrooms en showtuinen. In Hegelsom (Noord-Limburg) vind je onze hoofdvestiging met showtuin. In Vianen (Utrecht) en Moergestel (Brabant) vind je onze andere showrooms. Onze verkoop specialisten helpen je graag bij het maken van een weloverwogen keuze wanneer je tegels gaat kopen.