Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Kitkat tegels

Een toffe en moderne stijl realiseer je eenvoudig met kitkat tegels. Ze zorgen voor een trendy touch aan je wand en ze hebben een zeer herkenbaar motief. Daardoor zijn ze voor iedereen toegankelijk. Wil je een wandje met een coole vibe? Dan heb je met kitkat tegels de perfecte smaakmakers te pakken!

daan

Twijfel je welke wandtegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte wandtegel

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Monster
297 producten gevonden
Kitkat tegels - Marrakech Nude - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 74,96 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Marrakech Moss - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 74,96 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Marrakech Turques - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 74,96 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Marrakech Rosé - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 74,96 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Marrakech Iron Black - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 89,60 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Marrakech Gold - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 98,40 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Marrakech Blanco Brillo - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 69,99 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Motion White - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Motion Green - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Motion Graphite - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Motion Corten - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW
Kitkat tegels - Motion Blue - Mat
 • Materiaal: Keramiek
Vanaf € 84,59 per m2
incl. BTW

Kitkat tegels; prachtig in en rondom huis

Kitkat tegels zijn ontzettend breed toe te passen. De lange smalle wandtegels die ook wel bekend staan als mozaïek vingers of kitkat mozaïek, zijn op verschillende manieren te zetten. Zo kun je bijvoorbeeld ruimte creëren door ze horizontaal op een lange muur te plaatsen. Voor een meer rechtlijnige uitstraling is verticaal zetten een mooi alternatief. Een ideale bijkomstigheid van kitkat tegels is dat ze zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden, ze zijn namelijk gemaakt van keramiek. Hierdoor zijn ze goed bestand tegen vocht en vuil en tegen alle weersomstandigheden. In veel gevallen zijn ze ook nog krasbestendig (dit geldt voornamelijk voor matte tegels, glossy varianten zijn hier gevoeliger voor).

Kitkat mozaïek tegels als patroon

Kitkat mozaïek is vooral ook een patroon. Je kunt ze dus met verschillende tegels zetten. Zo heb je mozaïek tegels, dit zijn vaak matjes met daarop tegeltjes die je zo op je wand kunt zetten. Maar je kunt het patroon ook leggen met metro tegels. Deze heb je in verschillende afmetingen, maar de langwerpige – zoals bijvoorbeeld formaat 10x30 cm - zijn geschikt voor het kitkat patroon. Door de diversiteit aan formaten zijn er ontzettend veel mogelijkheden en is er gegarandeerd voor ieder wat wils!

Eyecatcher alert; experimenteer met unieke vormen!

De ontwikkeling van tegels gaat heel snel en tegenwoordig is er een breed pallet aan formaten, patronen en bijzondere vormen verkrijgbaar. Bij kitkat ligt de focus vaak op strak en rechtlijnig, maar er zijn ook genoeg producten die speelser kunnen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld eens aan visschub tegels. Deze hebben een unieke vorm die doet denken aan schubben van een vis en zijn steeds vaker terug te zien in onder andere badkamers. Naast deze heb je ook nog ronde tegels en hexagon tegels.

Verschillende afwerkingen voor uiteenlopende stijlen

Om je stijl te bepalen is niet alleen de vorm of het patroon belangrijk, maar ook zeker de afwerking. Er zijn twee verschillende afwerkingen: glossy en mat. Glossy tegels (gepolijst) hebben een porseleinen toplaag die zorgt voor een karakteristieke glans. Deze zijn perfect als je meer licht wilt vangen in je interieur; de weerkaatsing van zonlicht vult de ruimte met een zachte gloed. De matte afwerkingen zijn daarentegen weer perfect om een woonruimte strakker af te bakenen. Beide afwerkingen zijn keramisch en zijn daardoor zeer onderhoudsvriendelijk. Er is één belangrijk verschil tussen beiden: glossy varianten zijn in tegenstelling tot matte uitvoeringen wél krasgevoelig.

Kitkat tegels kopen bij Totaaltegel

Soms is het moeilijk om zelf een inbeelding te maken van je vloer of wand met nieuwe tegels. Misschien heb je al een idee wat je precies wilt, maar twijfel je eraan hoe het er uiteindelijk uit zal gaan zien. Bij Totaaltegel helpen we je graag in je zoektocht naar kitkat tegels. Onze adviseurs geven je graag persoonlijk advies en kunnen antwoord geven op al je vragen. In onze showroom heb je de mogelijkheid om onze brede assortiment in alle rust te bekijken. Het zien en voelen van het product in de showroom kan je helpen met het maken van de juiste keuze.

We snappen dat niet iedereen altijd in de gelegenheid is om langs te komen. Daarom staan we je ook graag telefonisch of per e-mail te worden. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!