Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Plinten

Wil jij je nieuwe, strak gelegde vloer voorzien van iets extra’s? Kies dan voor plinten van Totaaltegel.nl. In heel veel gevallen is het mogelijk om plinten te combineren met een gekozen vloertegel. Plinten die matchen met je vloer zorgen voor een geheel met een prachtige uitstraling. Staan de gewenste plinten voor jou niet op deze pagina? Neem dan gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Productfilters tonen
Filteren
Maatvoering
Kleur
Tint
Materiaal
Bewerking
Aanbieding
17 producten gevonden
Plinten - Peacock Leisteen Plint
 • Materiaal: Leisteen
€ 7,95 per m1
incl. BTW
Plinten - Castle Stone Zwart Plint
 • Materiaal: Leisteen
€ 12,10 per m1
incl. BTW
Plinten - Castle Stone Grijs Plint
 • Materiaal: Leisteen
€ 12,10 per m1
incl. BTW
Plinten - Vietnamese Hardsteen Plint - Soft Finish
 • Materiaal: Hardsteen
€ 13,95 per m1
incl. BTW
Plinten - Leisteen Mustang Black Plint
  Vanaf € 13,95 per m1
  incl. BTW
  Plinten - Desert Black Leisteen Plint
  • Materiaal: Leisteen
  € 13,95 per m1
  incl. BTW
  Plinten - Harappa Stone Black Plint
  • Materiaal: Leisteen
  € 13,95 per m1
  incl. BTW
  Plinten - Beton Clay plint
  • Materiaal: Keramiek
  € 14,19 per m1
  incl. BTW
  Plinten - Beton Grit plint
  • Materiaal: Keramiek
  € 14,19 per m1
  incl. BTW
  Plinten - Beton Land plint
  • Materiaal: Keramiek
  € 14,19 per m1
  incl. BTW
  Plinten - Beton Lime plint
  • Materiaal: Keramiek
  € 14,19 per m1
  incl. BTW
  Plinten - Beton Rust plint
  • Materiaal: Keramiek
  € 14,19 per m1
  incl. BTW

  Waarvoor heb je plinten nodig?

  Plinten zorgen voor een stijlvolle afwerking en zijn in beginsel bedoeld om beschadigingen aan de muur te voorkomen. Ze zijn er in allerlei soorten en maten. Erg bekend zijn houten witte plinten en mdf plinten, maar er zijn tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Zo kunnen plinten ook gezaagd worden uit graniet en zijn marmeren plinten ook bezig aan een opmars. Denk bijvoorbeeld eens aan prachtige zwarte plinten. Keramische plinten zijn een goed, onderhoudsvriendelijk alternatief. Bij Totaaltegel.nl hebben we talloze mogelijkheden. Wil je graag weten wat jouw nieuwe plinten kosten? Vraag dan geheel vrijblijvend een online offerte aan.

  Geef je vloer een finishing touch met plinten van Totaaltegel.nl

  Bij Totaaltegel.nl zijn we gespecialiseerd in vloertegels en wandtegels. Hiermee staan we graag aan de basis van jouw nieuwe project. Met allerlei toebehoren, zoals onder meer plinten, helpen we je met het leggen van het fundament van je interieur. Totaaltegel.nl staat garant voor het totaalplaatje. Elke woning en elke klant verdient speciale aandacht en hier dragen we graag aan bij met onder andere onze legwerk service en plinten op maat. 

  Jouw plinten perfect op maat gemaakt

  Zullen we je een geheimpje verklappen? Totaaltegel.nl heeft een zagerij in eigen beheer. Hierdoor is het voor ons mogelijk om plinten voor elk interieur perfect op maat te maken. Onze werkplaats wordt draaiende gehouden door echte vakmannen. Met een scherp oog voor kwaliteit kunnen ze zowel keramische vloertegels als natuursteen vloertegels tot plint verzagen. Dit doen we tot op de millimeter nauwkeurig, want alleen het beste is goed genoeg voor jouw (s)plinternieuwe vloer! We kijken gericht naar jouw specifieke wens voor de plinten. Ga je voor klassieke hoge plinten of toch voor een kleiner formaat?

  Service en A-kwaliteit producten bij Totaaltegel.nl

  Totaaltegel.nl staat bekend om de persoonlijke service en levering van A-kwaliteit producten. We bekijken samen met onze klanten wat er precies nodig is om een bouwproject tot een succes te maken. Veel contact en persoonlijke aandacht vinden we hierin erg belangrijk. Daarom heb je tijdens het traject van bestelling tot levering (en eventueel legwerk) altijd contact met een vaste contactpersoon. Daarnaast bieden we A-kwaliteit producten tegen een scherpe prijs. Dit kunnen we doen door onze goede contacten met internationale tegelfabrikanten, waarbij we rechtstreeks importeren.

  Bezoek onze showrooms voor persoonlijk advies! 

  Wil je graag gericht advies over het inrichten van je interieur of plinten kopen? Kom dan eens langs in een van onze showrooms. Onze vestigingen zijn gelegen in Vianen (Utrecht), Moergestel (Noord-Brabant) en Hegelsom (Limburg). Hier vind je ons gehele assortiment met tegels voor binnen en buiten. Onze specialisten adviseren je hier graag en kunnen je helpen met al je vragen.

  Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen, maar wil je onze producten toch van dichtbij bekijken? Bestel dan helemaal gratis 4 samples via onze monster service en bekijk het materiaal direct thuis.