Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Graniet terrastegels

Graniet is uitermate geschikt voor diverse toepassingen buiten, denk aan een terras, patio of oprit. De meeste graniet terrastegels hebben een gebrande & geborstelde bewerking waardoor de tegel buiten niet glad is. Het is een tijdloze natuursteen tuintegel met een gelijkmatige en gespikkelde structuur. Graniet terrastegels zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten. De grijstinten worden op het moment het meest gekozen.

Twijfel je welke tegel of bestrating in jouw tuin past?

Doe de korte test en vind de perfecte match!

Er zijn (nog) geen producten aanwezig in deze categorie.

Diverse grijstinten uit voorraad leverbaar

Ons aanbod natuursteen terrastegels is zeer uitgebreid en altijd scherp geprijsd. Andere donkere terrastegels in ons assortiment zijn de terrastegels hardsteen, beschikbaar in diverse bewerkingen. Graniet terrastegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals bruin, rood, grijs en zwarte tuintegels. Met name de grijstinten worden buiten veel toegepast. Het zijn neutrale en tijdloze tinten, die altijd mooi passen bij al het groen in uw tuin. U kunt bij ons terecht voor een gevarieerd assortiment grijze graniet terrastegels, veelal uit voorraad leverbaar. Naast de prachtige uitstraling, is een graniet terras goed bestand tegen vorst. Van alle natuursteensoorten, zijn graniet tuintegels kwalitatief het beste voor toepassing buiten. Dit maakt graniet ook zeer geschikt voor intensief gebruik, bijvoorbeeld voor bedrijfsmatige doeleinden zoals een horecaterras of als oprit bij een bedrijfspand. Naast graniet hebben we ook leisteen terrastegels in ons assortiment. Deze terrastegels worden zonder bewerking verwerkt, ze hebben van nature een prachtige gespleten uiterlijk.

Graniet is zeer geschikt voor toepassing buiten

Graniet ontstaat uit magma dat op diepte stolt. Wanneer het magma afkoelt, ontstaan er kristallen in het gesteente. Deze kristallen zorgen voor prachtige en unieke graniet terrastegels. Nadat het gesteente uit de natuur is gehaald, worden er onder andere terrastegels uit het gesteente gezaagd en vervolgens wordt het oppervlakte bewerkt. De bewerking bepaald zeer sterk het uiterlijk van de graniet terrastegel. Voor toepassing buiten is branden & borstelen de meest gebruikte bewerking. Het maakt de tegel ruw waardoor deze niet glad is. Dit maakt graniet terrastegels zeer geschikt voor bijvoorbeeld een oprit.

Scherpe prijzen door eigen import

Wij importeren onze graniet terrastegels rechtstreeks vanuit het buitenland, hierdoor kunnen wij u scherpe prijzen bieden. Op basis van de wensen van onze klanten, advies van onze leveranciers uit India en jarenlange ervaring, stellen wij een mooi assortiment aan graniet terrastegels samen. Heeft u ergens een mooie graniet terrastegel gezien? De kans is groot dat wij deze ook kunnen leveren. Informeer daarom altijd naar de mogelijkheden.