Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Opsluitbanden

Opsluitbanden zijn onmisbaar in elke tuin. Wanneer je een terras of oprit aanlegt, wil je dat het er netjes uit blijft zien en de bestrating of tegels niet verzakt of verschuift. Dit kan het beste gedaan worden door natuursteen opsluitbanden te plaatsen aan de zijkant van de bestrating. Zoals de naam aangeeft wordt de bestrating hiermee ‘opgesloten’ waardoor je voorkomt dat het gaat verschuiven of verzakken. Je kunt diverse opsluitbanden bekijken in onze showroom.

3 producten gevonden
Opsluitbanden - Beton Opsluitband - Grijs
  • Merk: Tuinvisie
Vanaf € 3,39 per stuk
incl. BTW
Opsluitbanden - Beton Opsluitband - Antraciet
  • Merk: Tuinvisie
Vanaf € 3,79 per stuk
incl. BTW
Opsluitbanden - Chinese Hardsteen Opsluitband
  • Materiaal: Hardsteen
Vanaf € 24,74 per stuk
incl. BTW

Stabiel straatwerk met natuursteen opsluitbanden

Met natuursteen opsluitbanden ben je verzekerd van stabiel straatwerk. Daarnaast zorgen natuursteen opsluitbanden voor een mooie afwerking van een terras, pad of oprit. Het is erg mooi te combineren met een grindpad, natuursteen terras of oprit. Totaaltegel heeft diverse kleuren en afmetingen natuursteen opsluitbanden op voorraad. Afmetingen zijn afhankelijk van de situatie. Zo zijn opsluitbanden rondom een terras of tuinpad doorgaans dunner/kleiner dan opsluitbanden die je rondom een oprit wilt toepassen. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook betonbestrating dient te worden ingesloten met opsluitbanden.

Hardsteen, graniet en basalt opsluitbanden

Je kunt bij ons terecht voor opsluitbanden van hardsteen (gezoet), graniet en basalt. Bij een gezoete bewerking wordt het oppervlakte van de natuursteen opsluitband bewerkt met een zeer fijne schuurschijf, dit maakt de steen glad en mat. De opsluitbanden hebben een facet rand, dit betekent dat de randen gladgeslepen zijn. Dit zorgt voor een mooi afgewerkt eindresultaat. Alle natuursteen opsluitbanden kun je bij Totaaltegel in verschillende afmetingen en kleuren krijgen. Je bent verzekerd van scherpe prijzen voor A-kwaliteit opsluitbanden. Ben je nog op zoek naar bestrating? Kijk dan eens naar ons uitgebreide aanbod gebakken klinkers!