Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Ronde tegels

Wil jij graag een bijzonder uitziende wandtegel in huis halen? Met ronde tegels zit je dan zeker weten gebakken. Met ronde tegels maak je heel eenvoudig een eigen unieke stijl die garant staat voor een uitdagend interieur.

Twijfel je welke wandtegel in jouw huis past?

Doe de korte test en vind je perfecte wandtegel!

Productfilters tonen
Filteren
Toepassing
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Maatvoering
Monster
Materiaal
14 producten gevonden
Ronde tegels - Valkery Arabesque White - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 23,60 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Valkery Arabesque Black - Glossy
 • Materiaal: Keramiek
€ 23,60 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Byron Mosaico F-B/W
 • Materiaal: Mozaïek
 • Merk: Dom Ceramiche
€ 23,28 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Patchwork Black & White 01
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Ceramica Sant’Agostino
Vanaf € 67,60 per m2
incl. BTW
Ronde tegels - Patchwork Black & White 05
Monster mogelijk
 • Materiaal: Keramiek
 • Merk: Ceramica Sant’Agostino
Vanaf € 67,60 per m2
incl. BTW
Ronde tegels - Planet Gold
 • Materiaal: Mozaïek
€ 26,66 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Penny White Matt
 • Materiaal: Mozaïek
€ 10,59 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Penny White Gloss
 • Materiaal: Mozaïek
€ 10,59 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Penny Grey Gloss
 • Materiaal: Mozaïek
€ 10,59 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Perla Multicolor
 • Materiaal: Mozaïek
€ 9,03 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Perla Nero
 • Materiaal: Mozaïek
€ 9,03 per stuk
incl. BTW
Ronde tegels - Perla Nero Natura
 • Materiaal: Mozaïek
€ 10,13 per stuk
incl. BTW

Unieke muurbekleding met ronde wandtegels

Rond is waarschijnlijk niet de eerste vorm waaraan je denkt bij wandtegels. Dit maakt de ronde wandtegels juist extra speciaal. Wanden met ronde tegels springen meteen in het oog en vormen ondanks de onconventionele vorm een rustig patroon. Met ronde wandtegels kun je eindeloos de mooiste creaties verzinnen. Combineer verschillende kleuren, werk met tinten binnen dezelfde kleur om een gelaagdheid te maken of kader de muurbekleding met langwerpige tegels. Alles is mogelijk!

Van product naar legwerk van A tot Z geregeld bij Totaaltegel

Bij Totaaltegel helpen we onze klanten graag op weg en willen we optimaal gemak bieden. Zo zijn onze producten eenvoudig en snel te bestellen op onze website. Heb je een droomtegel gevonden maar heb je nog vragen? We geven graag antwoord op al je vragen telefonisch, per mail of in een van onze showrooms. Naast ons brede assortiment beschikken we daarnaast over onze eigen legservice. Ben je zelf niet zo handig of heb je moeite met het vinden van een goede tegelzetter? Onze professionele tegelzetters nemen alle zorgen uit handen! Deze vakmensen pur sang zorgen er in no time voor dat jouw tegels worden gemaakt tot prachtige muur- en vloeroppervlakken! Graag meer weten? Je vindt alles onder onze legservice.

Ronde mozaïek tegels; bijzonder én onderhoudsvriendelijk

Naast de unieke uiterlijke eigenschappen van ronde mozaïek tegels hebben ze een aantal fijne bijkomstigheden. Ronde tegels zijn keramisch, wat wil zeggen dat ze industrieel vervaardigd zijn. Ze worden op hoge temperatuur gebakken, wat ervoor zorgt dat ze keihard zijn. Door deze hardheid zijn ze vocht- en vuilbestendig, waardoor je weinig hoeft om te kijken naar het onderhoud. Tevens geldt voor de matte afwerkingen van ronde tegels dat ze krasbestendig zijn, waardoor ze jarenlang als nieuw blijven.

Verschillende vormen tegels

Dat je met ronde tegels de prachtigste creaties kunt maken moge duidelijk zijn. Maar wist je dat er nog veel meer interessante vormen zijn die ontzettend gaaf patronen vormen? Neem bijvoorbeeld visschub tegels, prachtige kleine wandtegeltjes die de vorm hebben van schubben. Hiermee kun je heel mooi gelaagde muren maken in bijvoorbeeld in badkamers. Daarnaast heb je onder andere hexagon tegels, waarmee je als het ware een honingraatmotief maakt of kitkat tegels die weer heel goed passen in een strak interieur. Bij Totaaltegel bieden we graag voor ieder wat wils!

Unieke muurbekleding met ronde wandtegels

Rond is waarschijnlijk niet de eerste vorm waaraan je denkt bij wandtegels. Dit maakt de ronde wandtegels juist extra speciaal. Wanden met ronde tegels springen meteen in het oog en vormen ondanks de onconventionele vorm een rustig patroon. Met ronde wandtegels kun je eindeloos de mooiste creaties verzinnen. Combineer verschillende kleuren, werk met tinten binnen dezelfde kleur om een gelaagdheid te maken of kader de muurbekleding met langwerpige tegels.

Bekijk het hele assortiment in onze showrooms

We snappen dat de aankoop van nieuwe tegels een overwogen beslissing is die je niet snel en ondoordacht maakt. Twijfel je nog of heb je vragen over een tegel die je gezien hebt? Kom dan gerust eens langs in een van onze showrooms. Vaak is het prettig om jouw gewenste tegels eens in het echt te zien en het product te voelen. In onze showroom kun je rustig alle producten bekijken en geven onze adviseurs antwoord op al je vragen. Ben je geïnspireerd geraakt in je zoektocht naar de perfecte tegel? Ook dan raden we een showroom bezoek ten zeerste aan! Daarnaast kun je eenvoudig per e-mail of telefonisch contact met al je vragen.