Onze deuren zijn vanaf zaterdag 15 januari weer geopend! Kom gerust langs in een van onze showrooms, ook zonder afspraak!

Totaaltegel Hegelsom

In onze showroom en showtuin in Hegelsom zijn diverse keramiek en natuursteen tegels in groter oppervlak te bekijken. Ons assortiment bestaat uit vloertegels, wandtegels, terrastegels, mozaiek matjes, stonepanels maar ook bestrating en bouwmaterialen. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom en showtuin. Wil je een uitgebreid advies? Maak dan even vooraf een afspraak.

Showtuin Hegelsom
Showroom Hegelsom
Visgraat vloer showroom Vianen

Onze deuren zijn weer geopend!

Vanaf zaterdag 15 januari zijn onze deuren weer geopend, ook zonder afspraak! Kom dus gerust langs voor de mooiste vloertegels, terrastegels en natuursteen maatwerk, onze adviseurs staan graag voor je klaar!

Toch een afspraak maken? Dat kan: showroomafspraak maken.

Contact opnemen

Totaaltegel Hegelsom (showroom & voorraadterrein)
Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
    077 851 4973
    sales@totaaltegel.nl
    Routeplanner Totaaltegel Hegelsom

Openingstijden showroom Hegelsom

Maandag 13:00 - 17:00u
Dinsdag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Op onze contactpagina vind je informatie omtrent bestellingen afhalen, telefonische bereikbaarheid van Totaaltegel Hegelsom en bijzondere openingstijden.

Directe import bij grote merken

In onze showroom van +/- 800 m² presenteren wij met trots de beste en mooiste merken van keramische vloertegels. Denk hierbij aan onder andere Cotto D'Este, Ergon, Sant 'Agostino, CIR, Colli en Provenza. Van deze fabrikanten hebben we ook de grootste afmetingen zoals 30x180, 30x120, 60x120, 100x100 en 120x120. Daarbij kunt u ook talloze natuursteen showvloeren bezichtigen. Zoekt u terrastegels of bestrating, ook hiervoor bent u in onze vestiging in Vianen op het juiste adres. Door onze directe import bij grote merken en fabrikanten kunnen wij onze prijzen laag houden en de kwaliteit hoog!

rob van totaaltegel

Hulp of advies nodig?

Bel 077 851 4973
of mail sales@totaaltegel.nl!

Bekijk adviespagina

totaaltegel in nederland