Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Totaaltegel Hegelsom

In onze showroom en showtuin in Hegelsom zijn diverse keramiek en natuursteen tegels in groter oppervlak te bekijken. Ons assortiment bestaat uit vloertegels, wandtegels, terrastegels, mozaiek matjes, stonepanels maar ook bestrating en bouwmaterialen. Je bent van harte welkom om vrijblijvend een kijkje te nemen in onze showroom en showtuin. Wil je een uitgebreid advies? Maak dan even vooraf een afspraak.

✓ 800 m2 tegels en inspiratie      ✓ Persoonlijk advies       ✓ Gratis parkeren       ✓ Prachtige showtuin       ✓ Rolstoelvriendelijk

Totaaltegel hegelsom
800 m² tegelinspiratie
In onze showroom vind je een verzameling van de beste merken en de mooiste tegels. We presenteren de tegel in grote beloopbare vloervlakken, overzichtelijke tegelkasten en inspirerende sfeerhokjes. We hebben tegels in alle kleuren, maten en prijsklassen.
Showtuin Hegelsom
Inspiratie voor een sfeervolle showtuin
In onze showtuin zijn grote oppervlakken keramiek en natuursteen tegels te bekijken. Er liggen verschillende tegelcombinaties voor je klaar, zodat je vol op inspiratie kunt op doen voor je eigen tuin.

Adresgegevens & Contactinformatie

SHOWROOM & VOORRAADTERREIN

Stationsstraat 162
5963 AC Hegelsom
    077 851 4973
    sales@totaaltegel.nl
    Routeplanner Totaaltegel Hegelsom
 
BTW nr.: NL860041220B01
KvK nr.: 74826565

Showroombezoek plannen?

Ben je nog volop aan het oriënteren en heb je geen afspraak nodig? Wandel gerust een keer vrijblijvend binnen! Wil je er zeker van zijn dat een adviseur een moment voor je heeft? Dan raden wij aan om een winkelafspraak in te plannen.

Maak een afspraak

Openingstijden showroom Hegelsom

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Bijzondere openingstijden

  • Tweede pinksterdag: 10:00 - 15:00u
  • Zaterdag 31 augustus: gesloten
  • Eerste kerstdag: gesloten
  • Tweede kerstdag: gesloten
  • Nieuwjaarsdag: gesloten

Bestelling afhalen

Bestellingen kunnen alleen in Hegelsom afgehaald worden.

Let op: op tweede pinksterdag kunnen GEEN bestellingen afgehaald worden.

Maandag 13:00 - 17:00u
Dinsdag t/m vrijdag 08:00 - 17:00u
Zaterdag 09:30 - 15:00u
Zondag Gesloten

Populaire tegels bij Totaaltegel Hegelsom

Directe import bij grote merken

In onze showroom van +/- 800 m² presenteren wij met trots de beste en mooiste merken van keramische vloertegels. Denk hierbij aan onder andere Cotto D'Este, Ergon, Sant 'Agostino, CIR, Colli en Provenza. Van deze fabrikanten hebben we ook de grootste afmetingen zoals 30x180, 30x120, 60x120, 100x100 en 120x120. Daarbij kunt u ook talloze natuursteen showvloeren bezichtigen. Zoekt u terrastegels of bestrating, ook hiervoor bent u in onze vestiging in Vianen op het juiste adres. Door onze directe import bij grote merken en fabrikanten kunnen wij onze prijzen laag houden en de kwaliteit hoog!

Tegelwinkel Hegelsom

Ben je wonend in het Limburgse Hegelsom en op zoek naar nieuwe vloertegels, wandtegels of terrastegels? Kom langs bij Totaaltegel. Wij hebben een grote showroom en showtuin waar mooiste tegels te bewonderen zijn, van keramiek tot natuursteen. Vanuit de A73 ben je binnen 10 min bij Totaaltegel, pal naast het treinstation Horst-Sevenum.

Inspiratie met tegels in Hegelsom nodig? Kom langs!

In de showroom en showtuin kun je tegel inspiratie op doen voor binnen en buiten. Wanneer je weet aan welke wensen de tegel moet voldoen kunnen we samen op zoek gaan naar de perfecte tegel. Ben je op zoek naar terrastegels in Horst? Bekijk ons ruime assortiment met meer dan 200 tuintegels. Toch meer op zoek naar vloertegels en wandtegels nabij Horst? Ook daarin hebben wij een ruim aanbod van meer dan 650 tegels, zowel keramiek als natuursteen!

Wist je dat: Tegelhandel Totaaltegel de grootste uit de regio

Kom gerust een keer langs rond neuzen in onze showroom. We hebben ontzettend veel stijlen gecombineerd om je op deze manier kennis te laten maken met verschillende materialen. Daarnaast hebben we grote beloopbare oppervlakken zodat je de tegels niet alleen kunt bekijken, maar ook kunt voelen. Heb je vragen waar onze deskundige je bij kunnen helpen? Zij staan altijd voor je klaar om vragen te beantwoorden en je te voor zien van deskundig en persoonlijk advies. Komt een bezoek bij tegelhandel Hegelsom niet uit, dan kun je ook altijd telefonisch contact met ons opnemen. Hopelijk zien we je snel bij onze showroom!