Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Sant'Agostino tegels

Prachtige tegels van het merk Ceramica Sant’Agostino! Dit Italiaanse merk is een hoofdrolspeler in de markt en de nieuwe ontwikkelingen die tot grote successen hebben geleid. Ceramica Sant’Agostino is in 1964 opgericht in de buurt van de stad Ferrara in een gebied ver weg van waar de meeste Italiaanse keramische fabrieken staan. De fabriek waar alle mooie Sant’Agostino tegels worden gemaakt, wordt sinds het begin geleid door de familie van de oorspronkelijke oprichter. Zij blijven hun onderzoek naar innovatieve producten en processen ontwikkelen.

Sant'Agostino tegels - Een greep uit ons assortiment

In ons assortiment hebben een grote selectie tegels van Sant'Agostino. Hieronder vind je een overzicht met een aantal wandtegels en vloertegels. Deze tegels zijn onder te verdelen in een aantal series, kijk hier voor de volledige series:

Ceramica Sant'Agostino

Sant’Agostino produceert 100% van al haar tegels in Italië. Het bedenken en creëren van nieuwe producten gebeurt in het hoofdkantoor van Sant’Agostino. Zij willen dat alle Sant’Agostino tegels voldoen aan de technische en stilistische eisen van de markt.

Sant'Agostino tegels bij Totaaltegel

De mooiste Sant’Agostino tegels zijn nu ook verkrijgbaar bij Totaaltegel! Wij importeren deze tegels direct uit Italië bij de fabriek. De directe import betekent voor jou als klant een snelle levertijd en een eerlijke prijs. In onze showrooms zijn veel tegels van Sant’Agostino te bezichtigen in grote vloervlakken. Hierdoor krijg je het beste een indruk van de tegel! Ligt de tegel niet in een vloervlak, dan kun je hem bekijken in een van de tegelkasten.

Meer informatie over Sant'Agostino tegels? Neem contact op!

* Verplichte velden.
Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.