Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Vintage terrastegels

Vintage terrastegels zijn helemaal terug van weg geweest. Deze eyecatcher terrastegel is dé tegel voor een unieke terrasrenovatie. Terrastegels vintage zijn doorgaans verkrijgbaar in verschillende kleuren, patronen en afmetingen. Een mooie combinatie van natuurlijke materialen en gekleurde beplanting zorgt ervoor dat deze tegel het beste tot zijn recht komt. Naast vintage hebben we nog veel meer verschillende stijlen terrastegels in het assortiment.

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

9 producten gevonden
Vintage terrastegels - Smooth Concrete Patchwork
Aanbieding
€ 49,76 per m2
Nu € 42,29 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Vintage terrastegels - Athen Decor
Aanbieding
€ 72,32 per m2
Nu € 61,47 per m2
incl. BTW

Uit voorraad leverbaar

Vintage terrastegels - Cerasun Pisa Decor
€ 73,99 per m2
incl. BTW
Vintage terrastegels - Cerasun Concrete Decor Ash
€ 77,98 per m2
incl. BTW
Vintage terrastegels - Cerasun Concrete Decor Graphite
€ 77,98 per m2
incl. BTW
Vintage terrastegels - Cerasun Concrete Decor Taupe
€ 77,98 per m2
incl. BTW
Vintage terrastegels - Concrete Decor Ash
€ 103,49 per m2
incl. BTW
Vintage terrastegels - Concrete Decor Graphite
€ 103,49 per m2
incl. BTW
Vintage terrastegels - Concrete Decor Taupe
€ 103,49 per m2
incl. BTW

Vintage terrastegels in een strakke tuin

Misschien zie je het nog niet meteen voor je, maar terrastegels vintage kunnen ontzettend stijlvol gecombineerd worden in een moderne tuin. Wanneer je kiest voor een groot formaat vintage terrastegel vormt het terras een prominent element in de tuin. Hier omheen kun je spelen met kleurrijke borders en een houten pergola. Een ontzettend populaire trend is om tijdens de tegelkeuze buitenshuis rekening te houden met de tegelkleur binnenshuis. Hierdoor betrek je buiten bij binnen wanneer de tuindeuren open staan. Het doortrekken van hetzelfde kleurenpallet zorgt voor eenheid.

Retro terrastegels geven sfeer!

Vintage tegels buiten geven ontzettend veel sfeer aan een tuin. Door het speelse effect van de terrastegels creëer je een uniek retro terras. De retro terrastegels zijn gemaakt van keramiek, dit houdt in dat ze bestand zijn tegen vocht, krassen en vuil. Ook verkleuren de terrastegels niet waardoor je er jaren van kunt genieten.

Durf jij het aan om te kiezen voor een opvallende terrastegel? Naast de vintage terrastegels hebben wij nog veel meer verschillende keramische terrastegels in het assortiment.

Vintage tuintegel, de kleurrijke en vooral trendy variant

Ons assortiment vintage tuintegels is niet zo groot maar ons overige assortiment is des te groter. Als je de vintage tegels wilt combineren met andere terrastegels is de keuze dus reuze. Kies uit tal van formaten, kleuren en prints voor de uitstraling die jij zoekt. Over het algemeen zeggen we: kies een rustige tegel om te combineren met vintage tegels buiten omdat het anders een te druk geheel kan worden.

Kom langs in onze showroom voor vintage terrastegels!

Het maken van keuzes op het gebied van tuinrenovatie of aanleg zijn niet eenvoudig. Wij willen je graag helpen bij deze keuzes. In onze showrooms presenteren wij trots ons gehele assortiment. Onze specialisten staan hier voor je klaar om al jou vragen te beantwoorden en je te helpen bij de juiste keuze. Schroom dus niet om langs te komen!