Mediterrane terrastegels

Wil jij ook een tuin die je elke keer weer opnieuw het vakantiegevoel geeft? Kies dan voor een tuin met mediterrane sfeer! Je creëert jouw prachtige vakantiebestemming in je eigen achtertuin makkelijk met een onze mediterrane terrastegels. De prachtige warme kleur in combinatie met een groene omgeving zullen jou het hele jaar door het vakantie gevoel geven. Ben je benieuwd geworden naar ons aanbod? Neem dan snel een kijkje hieronder!

Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

17 producten gevonden
Mediterrane terrastegels - Quartzo Beige
Aanbieding
Bekijk product
Mediterrane terrastegels - Firenze
Aanbieding
Bekijk product
Mediterrane terrastegels - Travertin Sand
Bekijk product
Mediterrane terrastegels - Nio Cemento Beige
Aanbieding
Bekijk product
Mediterrane terrastegels - Liberty Light
Bekijk product
Mediterrane terrastegels - Mas de Provence Ecrù Bocciardato
Aanbieding

Mediterrane tuintegels combineren in de tuin

Een terras van beige tegels zorgt voor een warme uitstraling die je vaak in Zuid-Europese landen ziet. Vaak associëren veel mensen de beige tegels met een Mediterrane sfeer. Echter kunnen de tegels ook perfect worden toegepast in andere tuinstijlen. De kleur van de tegel in combinatie met andere elementen uit de tuin bepalen uiteindelijke welke stijl het wordt. Onze mediterrane tuintegels zijn in diverse maatvoeringen verkrijgbaar.

Spaanse tuintegels; de best keuze voor jou

Met de Spaanse tuintegels creëer je een sfeervol terras in jouw tuin. Samen met groene borders, azuurblauwe accessoires en palmbomen houd je het vakantiegevoel vast. De tegels worden in diverse maatvoeringen, prints en kleuren aangeboden. Heb je online een mediterrane terrastegel gezien en je meer informatie ontvangen voor het creëren van een Spaanse tegels tuin? Wij zijn altijd bereikbaar via e-mail en via onze website kun je een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bezoek onze showroom

Je bent van harte welkom om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms. Hier staan onze adviseurs voor jou klaar! Wij zorgen ervoor dat het maken van een keuze makkelijker wordt. Onze vakmensen weten precies de goede vragen te stellen en kunnen daarom jouw perfecte tegel inkaderen. Zo kunnen zij je ook meer vertellen over welke mediterrane tuintegels antislip terrastegels zijn. We hopen je snel te mogen verwelkomen in de showroom en showtuin!