Antislip terrastegels

Een terras dat snel glad wordt, dat wil je niet. Het is niet veilig en oncomfortabel. Daarom hebben wij uitsluitend antislip terrastegels in ons assortiment. Bij Totaaltegel vind je altijd een passende antislip tuintegels. Bekijk het aanbod terrastegels of kom langs in een van onze showrooms voor passend advies over het brede assortiment tegels.

Productfilters tonen
Filteren
Formaten
Diktes
Kleur
Tint
Monster
Aanbieding
Sales team - klein

Laat je inspireren en adviseren in onze showrooms.

45 producten gevonden
Antislip terrastegels - Quartzo Grey
Aanbieding
Bekijk product
Antislip terrastegels - Trend Grey
Aanbieding
Bekijk product
Antislip terrastegels - Quartzo Beige
Aanbieding
Bekijk product
Antislip terrastegels - Smooth Concrete
Aanbieding
Bekijk product
Antislip terrastegels - Beterra Livia Blue
Bekijk product
Antislip terrastegels - Milla Dark
Aanbieding
Bekijk product
Antislip terrastegels - Milla Light
Aanbieding
Bekijk product
Antislip terrastegels - Quartz Yellow
Bekijk product
Antislip terrastegels - Atlanta Dark Grey
Aanbieding
Bekijk product
Antislip terrastegels - Slimboy Black
Aanbieding
Bekijk product
Antislip terrastegels - Slimboy Grey
Bekijk product
Antislip terrastegels - Basaltino
Aanbieding
Bekijk product

Antislip terrastegels, de perfecte keuze voor jou

Antislip terrastegels kunnen een ontzettend stijlvolle keuze zijn op het gebied van tuinvernieuwing. Het aanbod is namelijk erg ruim waardoor je kunt kiezen uit natuursteen terrastegels of keramische terrastegels met verschillende looks als betonlook, houtlook en natuursteenlook. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor terrastegels van echte natuursteen, het aanbod hierin is helaas wel een stukje kleiner.

Een antislip terrastegel is de perfecte oplossing voor een terras bij of rondom een zwembad. Geniet jarenlang zorgeloos van je zwembad zonder je zorgen te maken dat je uitglijdt. Daarnaast hoef je niet bang te zijn dat het (zwembad)water keramische tegels aantast, deze zijn namelijk vlekbestendig en niet gevoelig voor zuren.

Let wel op met natuursteen terrastegels bij een zwembad, het chloor kan de tegels aantasten. Kies je voor bijvoorbeeld grijze antislip terrastegels? Door de neutrale kleur zijn deze mooi te combineren met kleurrijke borders en een groen gazon.

Antislip tegels buiten voor een veilig terras in de zomer -en wintermaanden

Een terrastegel met een hoge antislipwaarde is zowel in de zomermaanden als in de wintermaanden geen overbodige luxe. Door een hoge antislipwaarde voorkom je bij regen een gevaarlijk glad terras. Antislip tuintegelstegels zijn op verschillende plekken binnen -en buitenshuis te gebruiken, bijvoorbeeld in de badkamer of rond het zwembad buiten. Ook zijn de tegels geschikt voor in de keuken of onder de overkapping. De onzichtbare coating zorgt ervoor dat je niet hoeft in te leveren op design. Met antislip tegels buiten creëer je een veilig omgeving zonder glijpartijen.

Onderhoud keramische terrastegels antislip

Alle keramische terrastegels in ons assortiment hebben een antislip laag. Een keramische tegel heeft altijd een bepaalde R-waarde. Deze waarde is een weerspiegeling van hoe stroef een tegel is. Daarnaast kun je zeggen, hoe hoger de R-waarde, des te moeilijker de tegel schoon te maken is. De tegels zijn bestendig tegen krassen. Hierdoor kan er tijdens het reinigen gebruik gemaakt worden van een schrob pad. Omdat keramische terrastegels bestendig zijn tegen krassen kan er tijdens het reinigen ervan gebruik gemaakt worden van een goede schrob borstel of schrob pads.

Wij adviseren de keramische terrastegels antislip schoon te maken met allesreiniger. Er kan met allesreiniger weinig fout gaan omdat de keramische terrastegels bestand zijn tegen chemicaliën en zuren.

Advies op maat over antislip tuintegels

We begrijpen dat het maken van een keuze erg lastig kan zijn. Het brede assortiment van antislip tuintegels maakt deze beslissing natuurlijk niet makkelijker. We nodigen je daarom graag uit in een van onze showrooms. We zullen dan samen alle opties bespreken. Ook hebben we veel showmodellen liggen zodat je de tegels fysiek kunt bekijken en voelen. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Onze adviseurs staan voor je klaar!