Tweede Pinksterdag zijn we geopend van 10:00 - 15:00u! Afhalen is deze dag niet mogelijk.

Industrieel en modern

In deze binnenkijker gaan we langs bij een klant die koos voor Beton Lime wandtegels en Il Sogno Antracite vloertegels in de keuken, woonkamer én badkamer. De tegels zijn absolute uithangborden voor de betonlook en geven het interieur een moderne uitstraling met een ietwat rauw industrieel randje. De combinatie met houten meubels en andere houten aspecten zorgt voor een warme en huiselijke uitstraling van het interieur. 

Een modern en industrieel interieur
Een ontzettend gaaf en strak interieur! Lees hier alles over de interieurstijl en de gebruikte producten.

Moderne en industriële woonkeuken

Met de Dream Graphit vloertegel laat deze klant de woonkamer en de keuken moeiteloos in elkaar overvloeien. De lichte betonlook tegel zorgt voor een mooie open ruimte en creëert daarmee een stijlvolle woonkeuken die erg mooi aansluit bij de andere elementen in de inrichting. Om het interieur een industriële touch te geven is er gekozen voor houten kasten met stalen frames die prominent aanwezig zijn. Het staal zie je ook mooi terugkomen in onder andere de deurkozijnen en de prachtige matzwarte kraan in de keuken.

Zachte kleurtinten voor een moderne uitstraling 

De woonkeuken krijgt een moderne twist door het kleurgebruik op de muren. Dit zie je vooral erg mooi terugkomen in het eetkamergedeelte. Waar de ene muur volledig bedekt wordt met een zachte, lichtgroene kleur wordt de andere muur opgedeeld in een wit en lichtblauw vlak. Zo is op slimme wijze diepgang gegeven aan een wat kleinere ruimte. Met de subtiele kleurtoefjes, zoals bijvoorbeeld de gele kussentjes en het groen van de kamerplanten, creëerde deze klant een huiselijk gevoel.

Producten in dit interieur

Beton Lime
Vanaf € 32,29 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
Dream Graphit
€ 38,45 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

 

Laat je inspireren!

Inspiratie voor klanten, door klanten

Divers materiaalgebruik
Hout en staal komt terug in de allerkleinste details
Keramische betonlook
De grote tegels maken de woonkamer ruimtelijk
Moderne woonkeuken
Het gebruik van de grote betonlook tegels zorgt voor een feilloze verbinding tussen de woonkamer en de keuken
Moderne vormen
De strakke kubistische vormen waarborgen de uitstraling van het moderne interieur
Speels kleurgebruik
De combinatie van zachte kleuren zorgt voor diepgang in de eetkamer
Contrasterende tinten
Verschillende tinten zorgen voor een rustige uitstraling
Rauw en modern
De keuze voor betonlook wand- en vloertegels geeft de ruimte een rauw industrieel randje

 

Betonlook badkamer met een rauw randje

Als we de trap op gaan zien we dat deze klant van de woning een matchend geheel heeft gemaakt. de Il Sogno Antracite vloertegels vinden we ook terug in de badkamer, die wordt gecompleteerd met schitterende betonlook van de Beton Lime wandtegel. De keuze voor een volledige betonlook geeft deze badkamer een prikkelend en rauw randje, waarin de zwarte interieuraccessoires voldoende ruimte krijgen om in het oog te springen. Ook hier werkt de combinatie betonlook en staal uitstekend. Het moderne imago van de badkamer wordt gewaarborgd door de strakke vormen die terugkeren in het bad, de douche en de wastafel.

De voordelen van keramische betonlook tegels

De betonlook heeft in dit interieur optimaal de ruimte gekregen om te floreren. En, heel belangrijk: de keuze voor een keramische betonlook is een keuze voor eenvoudig onderhoud! Keramiek is namelijk goed bestand tegen vuil en is kras- en kleurvast. De meeste vlekken zijn al eenvoudig te verwijderen met lauwwarm water. Het makkelijke onderhoud zorgt ervoor dat keramische tegels uitermate geschikt zijn voor onder andere badkamers. Met keramische tegels kies je voor gemak: ze blijven ontzettend lang mooi en je interieur krijgt hiermee de shine die het verdient! 

Verschillende formaten tegels

De vloertegels in het interieur hebben een groot formaat, terwijl de wandtegels op de badkamer wat kleiner zijn. De grote vloertegels maken met name de woonkeuken erg ruimtelijk. Totaaltegel biedt een breed assortiment aan betonlook tegels in verschillende formaten. Met verschillende formaten is het eenvoudig om je interieur een speels tintje en diepgang te geven. Benieuwd naar alle formaten? Bij onze betonlook vloertegels filter je eenvoudig jouw gewenste formaat. 

Prachtige woonkeuken
De perfecte plek voor een relaxed ontbijt
Modern en industrieel
Een mooie combi van hout, staal en betonlook
Betonlook tegels
Een groot formaat keramische betonlook tegels
Verschillende formaten
Met drie verschillende formaten tegels wordt een prachtige combinatie gemaakt
Ruimtelijk geheel
De betonlook tegel reageert goed op natuurlijke lichtinval
Strak en compact
De betonlook over de volledige ruimte zorgt voor een rauw en compact geheel
Matzwart en beton
Modern en industrieel komen op een stoere manier bij elkaar

 

Spreekt dit interieur je aan? Bekijk deze producten eens!


 

Meer info over dit project?

Gecharmeerd van deze prachtige betonlook en benieuwd hoe je je eigen project vorm kan geven? Bij Totaaltegel helpen we je graag met het realiseren van jouw ideale interieur. Neem gerust contact met ons op met al je vragen, onze deskundige adviseurs staan voor je klaar. 


 

Benieuwd naar andere interieurs en klantprojecten? Bekijk onderstaande projecten voor meer inspiratie!