Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Industrieel en modern

Een prachtig modern interieur waarin de stijl terugkomt in het hele huis. De betonlook vormt in dit interieur een solide basis voor de woonkamer, keuken en badkamer. De tegels zijn absolute uithangborden voor de betonlook en geven het interieur een moderne uitstraling met een ietwat rauw industrieel randje. De combinatie met houten meubels en gave metalen accessoiress zorgen voor een warme en huiselijke uitstraling van dit prachtige interieur. 

Een modern en industrieel interieur

 

Moderne en industriële woonkeuken

De betonlook vloertegels laten de woonkamer en de keuken moeiteloos in elkaar overvloeien. De lichte betonlook tegel zorgt voor een mooie open ruimte en creëert daarmee een stijlvolle woonkeuken die erg mooi aansluit bij de andere elementen in de inrichting. Om het interieur een industriële touch te geven is er gekozen voor houten kasten met stalen frames die prominent aanwezig zijn. Het staal zie je ook mooi terugkomen in onder andere de deurkozijnen en de prachtige matzwarte kraan in de keuken.

 

 

Zachte kleurtinten voor een moderne uitstraling 

De woonkeuken krijgt een moderne twist door het kleurgebruik op de muren. Dit zie je vooral erg mooi terugkomen in het eetkamergedeelte. Waar de ene muur volledig bedekt wordt met een zachte, lichtgroene kleur wordt de andere muur opgedeeld in een wit en lichtblauw vlak. Zo is op slimme wijze diepgang gegeven aan een wat kleinere ruimte. Met de subtiele kleurverschillen, zoals bijvoorbeeld de gele kussentjes en het groen van de kamerplanten, contstaat een huiselijk gevoel.

 

 

Verschillende formaten tegels

De vloertegels in het interieur hebben een groot formaat, terwijl de wandtegels op de badkamer wat kleiner zijn. De grote vloertegels maken met name de woonkeuken erg ruimtelijk. Totaaltegel biedt een breed assortiment aan betonlook tegels in verschillende formaten. Met verschillende formaten is het eenvoudig om je interieur een speels tintje en diepgang te geven. Benieuwd naar alle formaten? Bij onze betonlook vloertegels filter je eenvoudig jouw gewenste formaat. 

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

 

Beton Lime
Monster mogelijk
  Vanaf € 32,29 per m2
  incl. BTW
  Dream Graphit
  Monster mogelijk
   Vanaf € 40,38 per m2
   incl. BTW
   Blow Ground Flat
    Vanaf € 50,29 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.