Onze showrooms zijn op 2pinksterdag geopend van 10:00 - 15:00u!

Van der Valk hotel

We zijn erg trots dat we samen met het Van der Valk hotel in Gladbeck deze weelderige zaal mochten realiseren. De zaal wordt onder meer verhuurd voor bruiloften en andere feesten. Met de combinatie van marmer en gouden mozaïeken waan je je al snel in de jazzy jaren '20, alsof je zo op de filmset van The Great Gatsby bent beland. Hou je van bling, shine en een vleugje nostalgie? Scroll dan snel door de foto's, bekijk het hele project en laat je inspireren! 

Binnenkijk bij van der Valk Hotel Gladbeck
Chic en nostalgisch

 

Marmer: de basis van een luxe uitstraling

Het Van der Valk in Gladbeck toverde deze zaal om tot een ruimte die luxe ademt. De gouden mozaïeken in combinatie met de marmerlook zorgen voor een prachtig totaalplaatje waarin de tegels perfect tot hun recht komen. In dit project is gekozen voor een zeer aanwezige marmerlook tegel. De opvallende tekeningen zorgen voor een levendige ondergrond en zijn daarmee de absolute eyecatchers van deze ruimte. Door het vele licht en de gouden aspecten komen de marmerpatronen ontzettend mooi uit de verf in dit interieur.

  

 

Gouden mozaïeken als vorstelijke eyecatchers

Goud? Ja, goud! Deze vorstelijke kleur is jarenlang weggezet als kitsch, maar op dit moment maakt deze blingmaker een enorme comeback. Goud is een absolute trend en is een graaggeziene kleur die makkelijk in te passen is in de nieuwste en meest uiteenlopende interieurstijlen. Denk alleen al aan het immens grote aanbod van gouden accessoires zoals lampen en beeldjes dat je tegenwoordig terugziet in menig woonmagazine. Goud is een absolute trend en is een graaggeziene kleur in de nieuwste en meest uiteenlopende interieurstijlen. Deze binnenkijker laat perfect zien hoe je met gouden mozaïeken een luxe en chique hotelsfeer kunt creëren.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

Imperium Gold
  € 16,11 per stuk
  incl. BTW
  Cava Bianco
   Vanaf € 55,33 per m2
   incl. BTW
   Golden Age White
   Monster mogelijk
    Vanaf € 73,97 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.