Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Van der Valk hotel

We zijn erg trots dat we samen met het Van der Valk hotel in Gladbeck deze weelderige zaal mochten realiseren. De zaal wordt onder meer verhuurd voor bruiloften en andere feesten. Met de combinatie van marmer en gouden mozaïeken waan je je al snel in de jazzy jaren '20, alsof je zo op de filmset van The Great Gatsby bent beland. Hou je van bling, shine en een vleugje nostalgie? Scroll dan snel door de foto's, bekijk het hele project en laat je inspireren! 

Marmer en goud
Een nostalgische knipoog naar de jaren '20 met een moderne touch

Marmer: de basis van een luxe uitstraling

Het Van der Valk in Gladbeck toverde deze zaal om tot een ruimte die luxe ademt. De gouden mozaïeken in combinatie met de marmerlook zorgen voor een prachtig totaalplaatje waarin de tegels perfect tot hun recht komen. In dit project is gekozen voor een zeer aanwezige marmerlook tegel. De opvallende tekeningen zorgen voor een levendige ondergrond en zijn daarmee de absolute eyecatchers van deze ruimte. Door het vele licht en de gouden aspecten komen de marmerpatronen ontzettend mooi uit de verf in dit interieur.  

De trendy revival van marmer

Marmer is een schitterend en uniek gesteente. Bij Totaaltegel zijn we fan en zien we marmer en marmerlook tot ons grote genoegen steeds meer terugkomen in hotels, restaurants en wooninterieurs. Wat is het geheim van deze karakteristieke look?

Marmer is erg makkelijk te combineren met verschillende materialen en accessoires. Het meest bekend is natuurlijk de combinatie van marmer met luxe accessoires, wat je ook terugziet in deze binnenkijker. Maar de marmerlook kan ook heel goed worden gecombineerd met natuurlijke producten zoals hout en staal. Een marmeren interieur met houten invloeden zorgt warmte in het interieur, terwijl stalen aspecten de marmerlook een industriële en moderne twist kunnen geven. Benieuwd naar een interieur met marmer en moderne invloeden? Bekijk deze modern-klassieke binnenkijker!

Elite Calacatta
Vanaf € 57,97 per m2
incl. BTW

 

Inspiratie door onze klanten

Inspiratie voor jou!

 

Schitterende mozaïeken
De mozaïeken schitteren prachtig in de lichte ruimte
Shining marble
Het kraakheldere marmer spiegelt de ruimte
Gouden elementen
In combinatie met de marmerlook zorgen de gouden elementen voor een chique jaren '20 vibe
'doorleefde' marmertekeningen
Keramische marmerlook tegels met prachtige tekeningen

 

Gouden mozaïeken als vorstelijke eyecatchers

Goud? Ja, goud! Deze vorstelijke kleur is jarenlang weggezet als kitsch, maar op dit moment maakt deze blingmaker een enorme comeback. Goud is een absolute trend en is een graaggeziene kleur die makkelijk in te passen is in de nieuwste en meest uiteenlopende interieurstijlen. Denk alleen al aan het immens grote aanbod van gouden accessoires zoals lampen en beeldjes dat je tegenwoordig terugziet in menig woonmagazine. Goud is een absolute trend en is een graaggeziene kleur in de nieuwste en meest uiteenlopende interieurstijlen. Deze binnenkijker laat perfect zien hoe je met gouden mozaïeken een luxe en chique hotelsfeer kunt creëren.

Wandtegels en mozaïeken

Bij Totaaltegel vind je een breed assortiment aan gouden wandtegels en mozaïeken. Wandtegels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten waarmee je ontzettend leuk kunt experimenteren binnen je eigen interieur. Mozaïeken bieden we aan in matjes met formaten van onder andere 30x30 cm mozaïek wandtegels. Denk bij wandtegeltjes aan handvormige wandtegels, waarmee je een trendy visgraatmotief op je muur kunt maken of aan hexagonvormige wandtegels. Deze wandtegels zijn zeshoekig, waarmee je speelse honingraten kunt creëren. De mozaïeken, vooral de iets drukkere, zijn vaak mooi te combineren met een egale achtergrondkleur. Kortom, genoeg mogelijkheden om je uit te leven!

Het behoud van goud

Gouden wandtegels en mozaïeken zijn keramisch en zijn daardoor meestal goed bestand tegen vetten, vlekken en zuren. Er zijn echter uitzonderingen. Check bij aanschaf altijd de productspecificaties. Sommige van deze tegels zijn geglazuurd en kunnen verkleuren door zuren als azijn en citroen. Een voorbeeld van zo'n tegel is de Goldfinger Gold - Glossy. Heb je de productspecificaties goed doorgelezen maar heb je toch nog twijfels? Neem contact met ons op en laat je adviseren door onze experts. Samen gaan we voor goud!

Karakteristieke patronen
De aders in het marmer zijn schitterend nagebootst
Marmer en goud
Een chique en luxe hotelsfeer
Gouden mozaïeken
geven de buffettafels en luxe cachet dat neigt naar art deco

 

Geïnspireerd door deze stijl? Bekijk deze producten eens!


 

Alles weten over dit project?

Ben je geïnspireerd geraakt door deze binnenkijker en ben je benieuwd hoe je je eigen project vorm kunt geven? Neem gerust contact met ons op! Met kundig advies en passie gaan we samen met jou op zoek naar de perfecte tegels voor jouw droominterieur. 


 

Bekijk hier de projecten van andere klanten!