Op zaterdag 27 april (Koningsdag) zijn onze showrooms helaas gesloten.

Modern en Industrieel

Op zoek naar inspiratie voor een modern interieur? Met deze binnenkijker helpen we je graag een eindje op weg! Modern, industrieel én kleurrijk; deze binnenkijker heeft het allemaal! Deze klanten creëerden een ontzettend tof interieur met schitterende betonlook vloertegels. Laat je meeslepen door dit prachtige, rechtlijnige interieur met industriële elementen, schitterende contrasten en kleurrijke verrassingen. Laat je inspireren!

Binnenkijken modern industrieel
Modern en industrieel interieur

 

De betonlook verbindt modern en industrieel

Dit interieur toont de rustieke lichtgrijze tinten van de To Be Concrete Peltro. Deze tegels creëren een moderne betonlook en geven het interieur een helder en fris karakter. In deze setting krijgen de meubels en accessoires volop de ruimte om het decor in te kleuren. Deze moderne interieurstijl wordt heel mooi ingevuld met industriële toetsen. Dit is duidelijk zichtbaar in het materiaalgebruik. Hout en staal voeren de boventoon en zorgen er samen met de betonlook voor dat de ruimtes worden samengesmeedt tot één geheel.

 

 

Warme moderne sfeer

Swipe door de foto's van dit interieur en je ziet het meteen: de combinatie van de betonlook met de natuurlijke elementen en uitgesproken kleuren is een match made in heaven. Een groot voordeel van betonlook is dat het bestaat uit keramische vloertegels. Dit zorgt ervoor dat deze match eeuwig en eenvoudig in stand te houden is. Deze vloeren zijn krastvast, kleurvast en vlekbestendig. Op deze manier vergt de woonruimte minimaal onderhoud, maar wel maximaal plezier. Deze vloeren renderen het beste in natuurlijk verlichte ruimtes. Een betonlook vloer aangrenzend aan grote en hoge ramen zorgt ervoor dat het buitengevoel naar binnen wordt gehaald.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker:

To Be Concrete Peltro
Monster mogelijk
  Vanaf € 49,48 per m2
  incl. BTW
  Space Light
  Monster mogelijk
   Vanaf € 34,58 per m2
   incl. BTW
   Blow Cement Crust
    Vanaf € 50,29 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.