Super handig! Onze monstertegel service. Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Hier lees je hoe!

Modern en Industrieel

Op zoek naar inspiratie voor een modern interieur? Met deze binnenkijker helpen we je graag een eindje op weg!

Modern, industrieel én kleurrijk; deze binnenkijker heeft het allemaal! Deze klanten creëerden een ontzettend tof interieur met Essere Concreti Lega, een schitterende betonlook vloertegel. Laat je meeslepen door dit prachtige, rechtlijnige interieur met industriële elementen, schitterende contrasten en kleurrijke verrassingen.

Laat je inspireren!

Modern en industrieel
Het hoekige interieur wordt ontzettend speels versterkt door het gebruik van verschillende materialen, kleuren en vormen

De betonlook verbindt modern en industrieel

Deze klant koos voor de rustieke lichtgrijze tinten van de To Be Concrete Peltro. Deze tegels creëren een moderne betonlook en geven het interieur een helder en fris karakter. In deze setting krijgen de meubels en accessoires volop de ruimte om het decor in te kleuren. Deze moderne interieurstijl wordt heel mooi ingevuld met industriële toetsen. Dit is duidelijk zichtbaar in het materiaalgebruik. Hout en staal voeren de boventoon en zorgen er samen met de betonlook van de Essere Concreti Lega voor dat de ruimtes worden samengesmeedt tot één geheel. 

Wat ontzettend mooi is aan dit interieur, is dat het deze klant moeiteloos is gelukt om warmte en huiselijkheid te creëren in de rechtlijnigheid. Er wordt gespeeld met strakke lijnen, wat zorgt voor een moderne uitstraling van het interieur. Dit is vooral terug te zien in de keuken. Het kubistische keukenblok steekt met de patronen in het hout prachtig af op de betonlook ondergrond. 

Product in deze binnenkijker en vergelijkbaar

To Be Concrete Grigio
Vanaf € 39,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk
To Be Concrete Peltro
Vanaf € 39,94 per m2
incl. BTW
Monster mogelijk

 

Inspiratie door onze klanten

Bekijk hier meer van dit interieur!

Betonlook
creëert een ruimtelijk gevoel
Grijstinten
zorgen voor een passend geheel
De perfecte combi
Betonlook samengevoegd met industriële elementen
Modern en knus
Huiselijk lunchen en ontbijten in deze prachtige keuken

 

Warmte en veiligheid met Essere Concreti Lega

Swipe door de foto's van dit interieur en je ziet het meteen: de combinatie van de Essere Concreti Lega met de natuurlijke elementen en uitgesproken kleuren zijn een match made in heaven. Een groot voordeel van de Essere Concreti Lega is dat het een keramische vloertegel is. Dit zorgt ervoor dat deze match eeuwig en eenvoudig in stand te houden is. Deze vloeren zijn krastvast, kleurvast en vlekbestendig. Op deze manier geniet je met minimaal onderhoud maximaal van deze prachtige betonlook. Deze vloeren renderen het beste in natuurlijk verlichte ruimtes. Een betonlook vloer aangrenzend aan grote en hoge ramen zorgt ervoor dat je het buitengevoel naar binnen haalt. Ideaal als je de zon in huis wilt halen.

Betonlook: een prachtig paradepaardje

In deze binnenkijker kun je zien hoe een betonlook vloer prachtig tot haar recht komt als figurant, maar het kan ook een geweldige hoofdrolspeler zijn. Het pallet van betonlooktegels is zeer divers. Ze zijn verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende grijstinten. Naast betonlook vloertegels heb je ook betonlook wandtegels en deze zijn perfect met elkaar te combineren. Ben je fan van een urban look of ben je een echte liefhebber van modern en futuristisch? Deze combi zorgt gegarandeerd voor een prachtig resultaat binnen dit straatje.

Modern met metaal look

Kortom: een modern interieur is goed te realiseren met een betonlook vloer. De neutrale uitstraling zorgt ervoor dat je voldoende ruimte hebt om andere elementen in het interieur goed tot uiting te laten komen. Uiteraard zijn er ook andere mooie mogelijkheden om je interieur een moderne uitstraling te geven. Een voorbeeld hiervan zijn metaal look vloertegels. Deze vloertegels hebben vaak een meer donkere tint en kunnen met een roestige look je interieur een gewaagder uiterlijk geven. Ultiem om de 'urban-vibe' in huis te halen.

 

Heldere grijstint
contrasteert mooi bij donkere kleuren
Zacht grijs
geeft overige kleuren ruimte om te shinen
Modern vs. industrieel
de betonlook en natuurlijke elementen zijn een perfecte match
Ruimtelijk geheel
het glaswerk in het stalen frame zorgt voor een open interieur

 

Gecharmeerd van dit moderne interieur? Vind extra inspiratie met deze producten!


 

Meer informatie over dit project?

Ben je bezig met de renovatie van je interieur, heeft deze binnenkijker je geïnspireerd  en wil je graag meer weten? Neem gerust contact met ons op!


 

Nog meer inspiratie? Bekijk hier de projecten van andere klanten!