Superhandig: onze monstertegelservice! Bestel tot maximaal 4 gratis monsterstukken. Meer informatie!

Modern en klassiek

Chique en klassiek in een modern jasje: in deze binnenkijker maken we een uitstapje naar een badkamer. Deze badkamer fungeert moeiteloos als blauwdruk voor luxe en stjilvolle spa's. De marmerlook wand- en vloertegels representeren een prachtige badkamer die als finishing touch een vleugje moderniteit heeft. 

Binnekijken bij klassiek en minimalistisch
Moderne marmerlook

 

De gouden combinatie van modern en marmer

Stap deze badkamer binnen en je voelt waarschijnlijk meteen de vorstelijke allure van deze ruimte. Het materiaalgebruik zorgt ervoor dat het begrip 'klasse' in dit interieur naar een hoger level wordt getild. Het interieur voelt modern aan, maar knipoogt tegelijkertijd naar de oudheid en de oude Griekse en Romeinse badhuizen. Deze badkamer straalt als een klein chic paleis, maar heeft daarnaast toch een warme uitstraling die niet zou misstaan in een vijfsterrenhotel. 

 

 

Prachtige keramische marmerlook

De ruimte wordt volledig bedekt met een keramische marmerlook tegel die niet van echt marmer te onderscheiden is. Wat meteen opvalt is dat de combinatie van deze vloer- en wandtegels ontzettend goed reageert op de natuurlijke lichtinval. De patronen in van de marmerlook worden daardoor schitterend geaccentueerd, waardoor de tegels echt tot hun recht komen. De marmeraderen dansen als penseelstreken door de ruimte en schetsen een prachtig decor in dit interieur.

 

 

Marmerlook versus marmer

Marmerlook versus marmer: zie jij het verschil? De prachtige tekeningen die je terug ziet in echt Italiaans marmer worden in marmerlook tegels feilloos nagebootst. Hierdoor kun je een woonruimte creëren die de unieke kenmerken van echt marmer moeiteloos terug laat komen. Ook deze badkamer ademt klassieke en stijlvolle elementen die marmer uitstraalt. Met matzwarte accessoires is een stijlvolle combi van modern en klassiek gecreëerd.

 


 

Producten gebaseerd op deze binnenkijker

Blustyle Elite Statuario
Monster mogelijk
  Vanaf € 52,28 per m2
  incl. BTW
  Concert White
  Monster mogelijk
   Vanaf € 82,66 per m2
   incl. BTW
   Luce Grey
    Vanaf € 56,43 per m2
    incl. BTW

     

    Meer weten over dit project? Neem contact met ons op!

    * Verplichte velden.
    Wij proberen je (aan)vraag op werkdagen binnen 24 uur te beantwoorden.