Tweede Pinksterdag zijn we geopend van 10:00 - 15:00u! Afhalen is deze dag niet mogelijk.

Modern en klassiek

Chique en klassiek in een modern jasje: in deze binnenkijker maken we een uitstapje naar een badkamer. Deze klanten creëerden met marmerlook wand en -vloertegels een droombadkamer die moeiteloos kan fungeren als blauwdruk voor stijlvolle spa's. Benieuwd naar het hele resultaat? Kom gauw binnen!

Moderne marmerlook
De marmertekeningen dansen prachtig om de moderne badkuip

De gouden combinatie van modern en marmer

Stap deze badkamer binnen en je voelt waarschijnlijk meteen de vorstelijke allure van deze ruimte. Het materiaalgebruik zorgt ervoor dat het begrip 'klasse' in dit interieur naar een hoger level wordt getild. Het interieur voelt modern aan, maar knipoogt tegelijkertijd naar de oudheid en de oude Griekse en Romeinse badhuizen. Deze klanten maakten van hun badkamer een klein chique paleis en creëerden bovendien een warme, stijlvolle ruimte die absoluut niet zou misstaan in een vijfsterrenhotel.

De ruimte wordt volledig bedekt met een keramische marmerlook tegel die niet van echt marmer te onderscheiden is. Wat meteen opvalt is dat de combinatie van deze vloer- en wandtegels ontzettend goed reageert op de natuurlijke lichtinval. De patronen in van de marmerlook worden daardoor schitterend geaccentueerd, waardoor de tegels echt tot hun recht komen.


 

Inspiratie voor iedereen

Laat je inspireren!

 

Ruimtelijk interieur
de prachtige witte marmerlook tegels geven deze badkamer een oogverblindende ruimtelijke shine
Stijlvolle combinatie
de moderne vormen in combinatie met de marmerlook zijn een stijlvol geheel
Moderne elementen
strakke, zwarte vormen in het sanitair vormen zorgen voor contrast met de marmerlook achtergrond

 

Marmerlook ten opzichte van echt marmer

Marmerlook versus marmer: zie jij het verschil? De prachtige tekeningen die je terug ziet in echt Italiaans marmer worden in marmerlook tegels feilloos nagebootst. Hierdoor kun je een woonruimte creëren die de unieke kenmerken van echt marmer moeiteloos terug laat komen. Ook deze badkamer ademt klassieke en stijlvolle elementen die marmer uitstraalt.

Marmerlook keramische wandtegels hebben een hoop voordelen ten opzichte van echt marmer. De keramische tegels worden op hoge temperatuur gebakken en zijn daardoor zeer kras -en vlekbestendig. De marmerlook blijft eenvoudig intact en is eenvoudig in onderhoud. Hierdoor kun je optimaal en lang genieten van deze prachtige vloeren! 

De kenmerken van echt marmer

Door het grote aanbod in keramische marmerlook zou je bjina vergeten dat er ook nog vloeren van echt marmer bestaan. De echte 'natuursteen-fans' zullen beamen dat dit een van de mooiste natuursteensoorten is. Maar wat is dan precies de charme van echt marmer?

Echt marmer is, in tegenstelling tot de marmerlook, poreus. Dit zorgt ervoor dat gebruikssporen snel zichtbaar worden op deze vloeren. De vloer leeft als het ware, het vertelt een verhaal over het leven binnen een huishouden. Voor de echte liefhebber van natuursteen is dit de absolute charme; de vloer groeit mee met de bewoners. Echt marmer geeft statuur en stijl aan je interieur, maar moet zeker niet onderschat worden. Een marmeren vloer vergt ontzettend veel onderhoud. Overweeg je de aanschaf van een marmeren vloer? Laat je dan altijd informeren door een expert en lees je goed in. Heb je vragen over marmer of heb je hulp nodig bij het maken van een keuze? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.  

Contrasterende vormen
de zwarte randen en strakke vormen geven de marmerlook ruimte om tot uiting te komen
Kenmerkende tekeningen
De prachtige kenmerkende aders zijn niet van echt te onderscheiden
Helder en ruimtelijk
De witte glans van de marmerlook zorgt voor een rustgevend aangezicht

 

Gecharmeerd van de marmerlook? Dan deze producten misschien iets voor jou!


 

Meer weten over dit project?

We zijn ontzettend trots dat we met onze producten hebben mogen bijdragen aan het droominterieur van deze klanten. Ben je zelf bezig met een nieuw project en wil je graag meer weten over onze producten of andere projecten waaraan we hebben bijgedragen? Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je uiteraard graag verder.


 

Benieuwd naar de interieurs van andere klanten? Bekijk ze hier!